Artan

81,95 10 18:10
15.402,50 10 18:10
12,10 10 18:10
15,42 9.99 18:10
325,00 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

106,20 -10 18:10
14,60 -9.99 18:10
257,75 -9.96 18:10
35,60 -9.96 18:10
14,49 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

9.736.804.739,75 18:10
7.656.248.297,26 18:10
6.895.827.795,51 18:10
6.812.789.475,80 18:10
6.401.232.366,88 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7717 madde; 1 - 8 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    arkadaşlar
    spk.şirket yönetimine örtülü olarak aktarılan paranın tahsili için gerekli çabayı göstermediği nedeniyle 750.000 tl cezayı
    yönetim kuruluna kesmiş.
    ancak bunun şirkete yansımamması için ilk genel kurulda şahıslardan alınması için karar ylaması yapılır.
    yönetim oy kullanamaz bu madde ile alakalı.
    genel kurulda mutlaka katılarak paranın kendilerinden alınmasını sağlamalıyız.
    belkide sattım dediği 25.000.000 milyn lotu bu nedenle sattım havası vermiştir.
    gördünüzmü spk.ya serbest satış izni istediğiniz şirketin yaptıklarını.keşke dışarda satımada izin vermeseydi.
    tilki bunlar tilki
    sn.frecell hala bunlara güvenecekmiyiz davayı çekmekle yapılan hatanın snuçları bunlar

2.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    arkadaşlar
    spk.şirket yönetimine örtülü olarak aktarılan paranın tahsili için gerekli çabayı göstermediği nedeniyle 750.000 tl cezayı
    yönetim kuruluna kesmiş.
    ancak bunun şirkete yansımamması için ilk genel kurulda şahıslardan alınması için karar ylaması yapılır.
    yönetim oy kullanamaz bu madde ile alakalı.
    genel kurulda mutlaka katılarak paranın kendilerinden alınmasını sağlamalıyız.
    belkide sattım dediği 25.000.000 milyn lotu bu nedenle sattım havası vermiştir.
    gördünüzmü spk.ya serbest satış izni istediğiniz şirketin yaptıklarını.keşke dışarda satımada izin vermeseydi.
    tilki bunlar tilki
    sn.frecell hala bunlara güvenecekmiyiz davayı çekmekle yapılan hatanın snuçları bunlar
    Hocam bunun mahkeme ile ne alakası var... birincisi bu cezalar bana göre

http://www.spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2017&no=31

bu bültendeki cezalar ve örtülü aktarılan 250 milyona yakın şirket varlığı ile ilgili şirketin bir işlem yapmaması ile alakalı

ikincisi bu bültendeki örtülü aktarımlar ile ilgili gk da oylama yapıldı ve zt nin oyları ile eski yönetim ibra edildi...

Bizim davamızla bunun bir alakası yok... ama biz zamanında bununla ilgili suç duyurularında bulunmuştuk.. Yine bulunulabilir.

Mahkemenin çekilmesinin amacı şirketin kaynak yaratması ile ilgili bir durum. Yani şirketin nefesi kesildiğinde hiç birimizin işine yaramazdı hocam... şirket nefes alacak ki biz de hakkımıza kavuşacağız.

Yönetim kadrosu bence de bu cezayı hak etmiştir. Çünkü zt ve avanesi hala şirketi aile şirketi gibi görüyor. Birinci hatası eski yönetimi ibra etmesiydi. İkincisi şirketin sadece kendisininmiş gibi davranıp bu örtülü şekilde şirket dışına çıkarılan kaynaklar ile ilgili hukuk mücadelesi yapmamasıydı.

Bu cezadan sonra bu 250 milyona yakın şirket dışına çıkarılan mal varlıkları ile ilgili hukuki olarak işlemler görebiliriz. Ve SPK'nın bu yönde çok büyük yetkileri var hatta SPK bile bunlarla ilgili dava açabilir. Bu malvarlıkları şirkete geri dönmesi şirket için olumlu olacağını değerlendiriyorum...

Yani hocam şirketle yöneticileri ayrı düşünmemiz lazım. Şirkete saldırırsak kendimize de saldırmış oluruz... Bu çizgiyi çok iyi koruyoruz

Örnek: MEMSA
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

3. Yani SPK diyeceğini demiş... Yoksa gereğini yaparım demiş... Şirket bu şirket dışına çıkarılan 250 milyonluk varlık için hukuki mücadele başlatmak zorundadır... ve bana göre başlatacaktır yoksa başları belaya girer...

Çünkü artık kervan aile şirketi değildir.

Bu da bizim için olumlu olacaktır.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

4.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Yani SPK diyeceğini demiş... Yoksa gereğini yaparım demiş... Şirket bu şirket dışına çıkarılan 250 milyonluk varlık için hukuki mücadele başlatmak zorundadır... ve bana göre başlatacaktır yoksa başları belaya girer...

Çünkü artık kervan aile şirketi değildir.

Bu da bizim için olumlu olacaktır.
    Kervan halka arz olduğundan beri aile şirketi değil bunu tam manasıyla anlamaları icin daha ne kadar ceza yemeleri gerekli acaba?

SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •