Sayfa 194/365 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294 ... SonSon
Arama sonucu : 2916 madde; 1,545 - 1,552 arası.

Konu: GARFA - Garanti Faktoring

1. Bu 2,20 yi kıracak bir babayiğit çıkmadı.adamlarda cavur inadı var.10 aydır düşüş trendi devam ediyor.

2. Endeksin bin puan artışına bir kademe tepki veriyor. Buna göre 250 bin endekste zararımı cıkaracagım. Az kaldı biraz daha sabır.

3.  Alıntı Originally Posted by hujman Yazıyı Oku
    Endeksin bin puan artışına bir kademe tepki veriyor. Buna göre 250 bin endekste zararımı cıkaracagım. Az kaldı biraz daha sabır.
    [emoji12] güldürdünüz beni eksik olmayın, hâlâ aşağı verme derdinde şuraya bak yaa [emoji35]

4. hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

5. Lutfu hocam tşkler takaslar için..
    Teb bankasında 350 bin lot vardı. Dün ile bugün 150 bin sattı.muhtemelen alıcı bulursa diğerlerini yarın satacak. Umarım bu dandik hissede bir şeyler değişir... ytd

6.  Alıntı Originally Posted by hujman Yazıyı Oku
    Lutfu hocam tşkler takaslar için..
    Teb bankasında 350 bin lot vardı. Dün ile bugün 150 bin sattı.muhtemelen alıcı bulursa diğerlerini yarın satacak. Umarım bu dandik hissede bir şeyler değişir... ytd

Rica ederim hocam ne demek, ben bu kağıdı tanımıyorum ama sığ kademeli bir kağıtta böyle 2 günde bunca lotu satmak kolay değil kendi malını çevirmiş yani dağıtmış olması benim aklıma gelen senaryo, ama kağıdı iyi tanıyan bir dostumuz vardı arada yazıyordu o daha iyi yorum yapabilir, aşağıya takası ve son 2 gün alan-satanı atacağım
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

7. hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...

8. Lütfü Bey çok teşekkür ederim emeğiniz için eksik olmayın.

Sayfa 194/365 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •