HALK GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.
HLGYO
İmzalı GörüntüleBildirimlerFinansal TablolarHak Kullanımları
Gönderim Tarihi
13.06.2018 17:10:41
Bildirim Tipi
ÖDA
Yıl
-
Periyot
-
Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim A+ A-
Özet Bilgi
Bedelsiz payların dağıtım tarihi
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ?
Evet
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ?
Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ?
Hayır
Yönetim Kurulu Karar Tarihi
26.04.2018
Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL)
1.500.000.000
Mevcut Sermaye (TL)
820.000.000
Ulaşılacak Sermaye (TL)
858.000.000
Bedelsiz Sermaye Artırımı
Pay Grup Bilgileri
Mevcut Sermaye (TL)
İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL)
İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Oranı (%)
Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL)
Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Oranı (%)
Verilecek Menkul Grubu
Verilecek Menkul Kıymet
Nevi
A Grubu, İşlem Görmüyor, TREHLGY00024
13.266.026,833
614.767,097
4,63414
A Grubu
A Grubu, İşlem Görmüyor, TREHLGY00024
Nâma
B Grubu, HLGYO, TREHLGY00016
806.733.973,167
37.385.232,903
4,63414
B Grubu
B Grubu, HLGYO, TREHLGY00016
Hamiline
Mevcut Sermaye (TL)
İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL)
İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Oranı (%)
Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL)
Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Oranı (%)
TOPLAM
820.000.000
38.000.000,000
4,63414
Bedelsiz Pay Alma Hakkı Kullanım Başlangıç Tarihi
20.06.2018
Bildirilmesi Gereken Diğer Hususlar
Tadil Edilecek Ana Sözleşme Madde No
8
Ana Sözleşmenin Sermaye Maddesinin Tadiline İlişkin SPK Başvuru Tarihi
21.05.2018
Ana Sözleşmenin Sermaye Maddesinin Tadiline İlişkin SPK Başvuru Sonucu
ONAY
Ana Sözleşmenin Sermaye Maddesinin Tadiline İlişkin SPK Onay Tarihi
07.06.2018
SPK Başvuru Tarihi
21.05.2018
SPK Başvuru Sonucu
Onay
SPK Onay Tarihi
07.06.2018
Artırılan Sermayeyi Temsil Eden Payların Niteliği
Kaydi Pay
Ödeme Tarihi
22.06.2018 * Sermaye artırımı varsa yeni payların, payları Borsa‘da işlem gören pay sahiplerinin hesaplarına girececeği, sermaye azaltımı varsa hesaplarından çıkacağı tarih.
21.06.2018 * Borsada işlem gören tipteki payların hak sahiplerinin belirlendiği tarih.
Ek Açıklamalar
Şirketimizin 2017 yılı kar payından yapılacak bedelsiz sermaye artırımı çerçevesinde, ortaklarımıza verilecek bedelsiz payların dağıtımına 20.06.2018 tarihinde başlanacaktır.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
Bir sıkıntı var sanki...Şirket yukarıda kırmızı ile işaretlediğim yerde yeni hisseler için yarınki tarihi veriyor...Siz eskilerden satmış olmayasınız?...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Üstadım günaydınlar.
Bedavadan gelenleri zaten satmıştım iki gün önce parası bugün hesabıma geçecek.
Artı , elimdeki diğer senetlerin tamamına üç dört kademe üstüne kadar satış talimatı döşemiştim. (Açığa satış talimatım da yoktu)
Düşüncem odur ki kırmızı işaretli yazınızdaki 22 haziran tarihinde haklı gibi görünüyorsunuz ama uygulamada tüm yazdıklarım bire bir doğru.
Gün içerisinde ekran görüntüsü alsa idim iki gün önce gönderirdim. Gün atlayınca iptal olunan emirler siliniyor , gözükmüyor.
Yalnız şunu yapabilirim. Dün akşam bist kapandıktan sonra yani 21 haziran tarihli tüm emirlerimin ekran görüntüsünü büroya geçince mail adresi paylaşabilirseniz oraya atabilirim. Elimdeki tüm var olan senetlerin tamamını kademe kademe açığa satış olmadan satış emri verebildiğim gözüküyor. Bedelsiz gelenleri ise zaten 20 sinde satmıştım.
Şunu da ek bilgi olarak yazmak istiyorum. 19 haziran akşamı bist kapandıktan sonra elimde ne kadar adet senet varsa bu adetin yüzde 4,63 ü kadar bedava senet verdiler. Kırmızı işaretlinin altında ek açıklamalarda bedelsiz pay dağıtımına 20 haziranda başlanacaktır diye de eklemişler.
Son düzenleme : İlkerKüçükdemir; 22-06-2018 saat: 07:48.
ERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş.
İmzalı GörüntüleBildirimlerFinansal TablolarHak Kullanımları
Gönderim Tarihi
22.06.2018 09:49:50
Bildirim Tipi
DKB
Yıl
-
Periyot
-
Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. Duyurusu A+ A-
Özet Bilgi
Hak Kullanım İşlemleri
İlgili Şirketler
[HLGYO]
İlgili Fonlar
[]
Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. Duyurusu
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
HALK GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.'nin 20.06.2018 tarihinde başlayan % 4,63414 oranındaki bedelsiz sermaye artırım işleminde, kaydileşmiş pay senetlerinin artırım karşılıkları ilgili üyelerin müşteri alt hesaplarına 22.06.2018 tarihinde alacak kaydedilmiştir.
Merhabalar İlker Bey...
Şirketin açıklaması yukarıda...Size inanmadığımdan değil...Hani ilginç geldi sadece...Bol kazançlar...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Yer İmleri