Sayfa 726/1006 İlkİlk ... 226626676716724725726727728736776826 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 5,801 - 5,808 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by saims Yazıyı Oku
    İşbank yaklaşık 20 yıl sonra ( tahminen 3 yıl önce emekli maaşımı, TL.mevduat ve hisse senetleri portfoyümü başka bankaya taşımıştım.) Maximum kartıma 66 TL. yıllık kart ücreti tahakkuk ederek, aldı. Geri iadesi için yakınımdaki şubeye dilekçe verdim. Genel merkezi aradım. İade yapmıyoruz. İsterseniz 1.000.- TL. 3 ay faizsiz kredi verelim kullanın dediler. İşbank viza kart (Ücretsiz) ve maximum ilk göz ağrım. İptal edeceğim dedim. etmeyin bulunsun, yıl sonuna kadar kullanın dedi. bayan MT.si.. Sanırım maximum dan vazgeçeceğim. İl/İlçe Hakem heyetine başvurup iade alan var mı ?
    İnternet şubeden her yıl itiraz ediyorum,bu seneye mahsus diyerek iade ediyorlar.En son nisan ayında iade aldım.Bir sıkıntı yaşamadım.

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ama biraz zaman alacaktir.

Syg,
    Şu anda öyle bir belirsizlik var ki evet sıkı duruş başladı ve biraz zaman da alsa güven geri gelecek diyebileceğimiz evre daha başlamadı dahi.
    Yani zaman alacağı safhaya geçiş henüz başlamadı. Ama umarım kısa süre içinde o safhaya geçeriz.

Bu arada şunu söyleyeyim ben yüksek oranda TL bağladım. Ama bunu güvenilir bir yatırım olarak değil, yüksek riskli spekülatif bir yatırım olarak yaptım. Tıpkı borsada çok hızlı değer kazancı ya da kaybı olabilecek bir hisseye yatırım yapmak gibi.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3. Türkiye'de inişler-çıkışlar çok çabuk olur !
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Cepteteb 17 yapmis 100-500 k
    enpara 16.25 te kaldi.

5.  Alıntı Originally Posted by BOZDOĞAN Yazıyı Oku
    İnternet şubeden her yıl itiraz ediyorum,bu seneye mahsus diyerek iade ediyorlar.En son nisan ayında iade aldım.Bir sıkıntı yaşamadım.
    0850 li numarayı arayin, ben yillardir musteri temsilcisi ile konuşarak karta iade ettiriyorum. Hic ikilemiyorlar, once oduyorsun, sonraki ay karta iade yapiyorlar, bakiyeden düşülüyor.

6.  Alıntı Originally Posted by feveran99 Yazıyı Oku
    0850 li numarayı arayin, ben yillardir musteri temsilcisi ile konuşarak karta iade ettiriyorum. Hic ikilemiyorlar, once oduyorsun, sonraki ay karta iade yapiyorlar, bakiyeden düşülüyor.
    Bende İş Bankası ile kredi kartı iade konusunda hiç sorun yaşamadım.

7.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bu arada dun yurtdisina 540 USD gondermem gerekti.
    Isbank internet sitesi uzerinden Western Union 50 dolar, SWIFT ise 30 dolar masraf cikartti.
    Bu isi en ucuz ve en guzel nasil cozebilirim?
    Syg,

En temizi bitcoin etherium transferi gibi olur karşı tarafında hesabı varsa 540 dolar toplamda 2,3 dolar gibi bir masrafla geçmiş olur. Max 2-3 dakikada karşı tarafa geçeceğinden fiyatta da çok oynama olmaz max 20tlye alım satım vs çözülmüş olur gibi..

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
    Bono-tahvillerde göstergenin biraz gerilemesiyle birlikte 40-50 baz puanlık gevşemeler oldu.Yeni ihracı olan kağıt bile 19,50'yi görmüşken 19'a kadar indi...Seçime 20 gösterge ile girmek hayal oldu...
    Doktor değilim ama hastam çok.
    ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI

Sayfa 726/1006 İlkİlk ... 226626676716724725726727728736776826 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •