Sayfa 723/1006 İlkİlk ... 223623673713721722723724725733773823 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 5,777 - 5,784 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Dudu o kadar inceci olma. Şöyle bir silkelensen üzerinden bir kaç milyoncuk dökülür.yes: Nineniz nasıl? SGK işi halloldu. İyidir inşallah. Ben de iş ile çalışıyorum. Vadesizde bir miktar boşta para bırakıyorum. Öyle fon falan bozma durumu olmuyor. Faturalarımı ödüyorlar. Emekli maaşımı da oradan alıyorum. Ama vadesizi boş bırakmiyorum. Dedim ya o kadar inceci olma
    Nine isinde yine borcuna sadik durust olan bizim gibilere oldu olan.
    Secim oncesi herkesin geriye donuk borcunu indirdiler 50 TL ye aylik gss primini, faizleri de sildiler ama bize 450 TL nin farkini iade etmediler.
    Ince olmak bir hayat tarzidir.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Dudu o kadar inceci olma. Şöyle bir silkelensen üzerinden bir kaç milyoncuk dökülür.yes: Nineniz nasıl? SGK işi halloldu. İyidir inşallah. Ben de iş ile çalışıyorum. Vadesizde bir miktar boşta para bırakıyorum. Öyle fon falan bozma durumu olmuyor. Faturalarımı ödüyorlar. Emekli maaşımı da oradan alıyorum. Ama vadesizi boş bırakmiyorum. Dedim ya o kadar inceci olma
    Vadesizdeki paranin getirisinden oluyorsun iste.
    Orada tum yil boyunda 1000 TL bosda kalinca esasinda 180-200 TL bize kaktirmis olmuyor mu bu Is?
    Syg,

3. Evet ücretsiz

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Enpara kredi kartindan fatura odeme talimati verme ucretsiz mi?
    Syg,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Bu arada dun yurtdisina 540 USD gondermem gerekti.
    Isbank internet sitesi uzerinden Western Union 50 dolar, SWIFT ise 30 dolar masraf cikartti.
    Bu isi en ucuz ve en guzel nasil cozebilirim?
    Syg,

5. Full dolardaki arkadaşlara samimi bir soru soracağım; şimdiki gibi dolarda kırılım beklenen zamanlarda nasıl hissediyor nasıl planlama yapıp hareket ediyorsunuz, diyelim ki maliyetiniz 4,30, dolar 4,90 gördüğümde bozmamışsınız, düşüş olursa ve pozisyon değiştirmemiş olursaNız maliyete döneceksiniz yada en azından kardan zarar edeceksiniz. kulağının üstüne yatıp uzun vadede dolara güveniyorum diyenler hariç diğerlerinin nasıl hareket ettiğini öğrenebilir miyiz?

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bu arada dun yurtdisina 540 USD gondermem gerekti.
    Isbank internet sitesi uzerinden Western Union 50 dolar, SWIFT ise 30 dolar masraf cikartti.
    Bu isi en ucuz ve en guzel nasil cozebilirim?
    Syg,

SWIFT üzerinden karşı taraftan da kesinti yapılabileceği için 540 USD için en uygun Western Union olabilir. Ayrıca Westen Union'un rakipleri , alternatifleri de var. (Moneygram etc.)
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Taze Oran:

Finansbank 32 gun TL 18.25% mevcut musteri

FInansbank 32 gun USD 4.40% 50K USD uzeri

Sube Tarabya

Syg,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    SWIFT üzerinden karşı taraftan da kesinti yapılabileceği için 540 USD için en uygun Western Union olabilir. Ayrıca Westen Union'un rakipleri , alternatifleri de var. (Moneygram etc.)
    Masraf olarak "OUR" isaretledim yani miktar aynen gececek, tum masraflari ben oduyorum dedim.

Syg,

Sayfa 723/1006 İlkİlk ... 223623673713721722723724725733773823 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •