-
Otokritik e devam ;
Erken seçim kararı alınana kadar hep şorttum bu sayfalarda mevcut ..karar açıklandıktan sonra hızlı bir şekilde 5bin üstü bir yukarı hareket oldu işte orda algım bozuldu ,hani tuzak derler ya hakkaten öyle oluyor..tuzağa geliyorsun yani.
Defalarca yazdım ve bu benim bir kahinliğim değil herkes bilir :Erken seçim kararı alınan bir ülkenin borsası düşer bu kural dır çünkü erken seçim bir problem var ki yapılıyor ..eeh borsa düştü doğal olarak o kadar zaman şort olan ben long oldum ve muhtemelen bir çok kişi..seçim oldu aynı yapı devam ediyor ..eeh değişen ne? borsa neden yükselsin?
Tüm bunlar realite iken ve biz bunları biliyor iken değerlendiremiyoruz ..neden?
Hayat hoş gerisi boş
-
Çünkü duygular var ..defalarca sigara örneğini verdim ..5 yaşındaki çocuğa sorsan sigaranın zararlı olduğunu söyler ,satan firma üstüne yazıyor zararlıdır ..buna rağmen üste para vererek alıyoruz ..hayat budur işte ..yoksa herkes mantıkla gitse ..bu dünya böyle olmazdı.
Hayat hoş gerisi boş
-
Özet e gelsek şimdilik ortam kötü ..her taraf kırmızı ..ufukta sadece bizde değil hiç bir yerde iyi şeyler gözükmüyor ..İtalya-Fransa bile birbirlerine girdiler..grafikler allak pullak ...tek teselli çift dip ve PU ...ki o da garanti değil.
Hayat hoş gerisi boş
-
Akşam İran-Portekiz maçı var ..orda da şitrese girecem ..Favorim CR7 li Portekiz gönlüm geçen İspanya ya bence haksızlık sonucu kaybeden İran ...
https://www.ntv.com.tr/yasam/uyutmay...3E6MJCF0vBwxvA
Hayat hoş gerisi boş
-
Neyse çok konuştum ..zaten farkındaysanız genelin aksine zarardayken çok konuşuyorum ..ahali zarardayken firarda kazanınca damlıyor ..bende tersi 
Borsa işte can sıkmaya değmez ..düştüğü gibi yükselir..sağlık olsun
Tüm dostlarıma huzurlu geceler 
https://www.youtube.com/watch?v=SolGBZ2f6L0
Hayat hoş gerisi boş
-
Fas-ispanya 1-1
İran-Portekiz 0-0
ÇOK İLGİNÇ BİR GRUP OLDU , şimdilik başa baş maçlar
Sarı kart ilk Portekiz e geldi ...Ronaldo ya top gelmedi be ,UYKUSUZ KALDI ONDAN HERHILD 
iRAN SERBEST VURUŞ KAZANDI KALECİ KURTARDI.
Hayat hoş gerisi boş
-
Dow kırmızı Mscı kırmızı CDS yükselişte ..işler kötü
Hayat hoş gerisi boş
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules