Sayfa 915/1027 İlkİlk ... 4158158659059139149159169179259651015 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 7,313 - 7,320 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Hayır...
    Vazgeçin artık şu komploculuktan
    Böyle bir tweet atıldığı bile şüphe:M.İ adına hesap açıp tweet atmak çok zor olmasa gerek...

saygılar/başarılar
    Syn Tengri Han yaklaşımınız önünüze konanı yiyin fazla sorgu sual etmeyin diyorsunuz ilk cümlede fakat 2.cümlede sizde farklı bakış açısı ile sorgulama yapıyorsunuz .... Ben şahsen dün seçimin Seçsis de yapıldığına inanıyorum...

Dolar borsa hareketleri de sizce bu gün şüpheli değilmiydi!!!! Dolar bilmem kaç eksiden hooooooop artıya geçti.....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Yok böyle bir twit..

Paylaştıktan sonra, 1 dk. içinde o kadar beğeniyi nasıl alacak.. O kadar cevap nasıl yazılacak..

Saçmalamayın..

3.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Yok böyle bir twit..

Paylaştıktan sonra, 1 dk. içinde o kadar beğeniyi nasıl alacak.. O kadar cevap nasıl yazılacak..

Saçmalamayın..
    Birak 1 dk'yi bugune kadar hicbir tweete 31 bin yanit verilmemistir.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Syn Tengri Han yaklaşımınız önünüze konanı yiyin fazla sorgu sual etmeyin diyorsunuz ilk cümlede fakat 2.cümlede sizde farklı bakış açısı ile sorgulama yapıyorsunuz .... Ben şahsen dün seçimin Seçsis de yapıldığına inanıyorum...

Dolar borsa hareketleri de sizce bu gün şüpheli değilmiydi!!!! Dolar bilmem kaç eksiden hooooooop artıya geçti.....
    1)Arkadaşlar bu adamı bu anlamda gözünüzde çok büyütmeyin...
    O da bizler gibi bir fani...(Reis i kast ediyorum)
    2)Ülkende seçimlerin böyle yapıldığına inanıyorsan bence oy kullanmamalısın-hatta imkanın varsa ülkeden bir an önce kaç...
    3)Halkın gücünün önünde kimse duramaz..Tankda topta...M.İ deseydeki bizim x kadar oyumuz/hakkımız çalındı ,gelin arkamdan Görürdü herkes anyayı konyayı
    Ama anladığım kadarı ile sizde biraz yürek selanik...
    4)Borsa/dolar bu düşerde çıkarda
    5)M.İ ne dedi bugün?:Kaybettiğinde rakibini tebrik edemeyeceksen o yarışa girmeyeceksin...
    Yenilgiyi kabul etmek/hazmetmek nerde hata yaptığını düşünmenin ilk adımıdır...(veya neyin yanlış olduğunu düşünmenin)

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

5. M.İ eğer böyle bir tweet atıp korkusundan sildiyse dönsün köyüne...
    Hakkım helal değildir ona...
    Tüm desteğimi şu andan itibaren çekiyorum kendisinden...
    Bir tarafları 3,5 atan adamın arkasından yürümem ben...

Ama tabiki gerçek değil...
    Yok böyle bir tweet
    Sosyal medyada yazılan çizilen/paylaşılan şeyler mesafeli durun arkadaşlar...

saygılar/başarılar

Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    1)Arkadaşlar bu adamı bu anlamda gözünüzde çok büyütmeyin...
    O da bizler gibi bir fani...(Reis i kast ediyorum)
    2)Ülkende seçimlerin böyle yapıldığına inanıyorsan bence oy kullanmamalısın-hatta imkanın varsa ülkeden bir an önce kaç...
    3)Halkın gücünün önünde kimse duramaz..Tankda topta...M.İ deseydeki bizim x kadar oyumuz/hakkımız çalındı ,gelin arkamdan Görürdü herkes anyayı konyayı
    Ama anladığım kadarı ile sizde biraz yürek selanik...
    4)Borsa/dolar bu düşerde çıkarda
    5)M.İ ne dedi bugün?:Kaybettiğinde rakibini tebrik edemeyeceksen o yarışa girmeyeceksin...
    Yenilgiyi kabul etmek/hazmetmek nerde hata yaptığını düşünmenin ilk adımıdır...(veya neyin yanlış olduğunun)

saygılar/başarılar
    1-https://eksisozluk.com/secsis--360579
    "* seçsis’in dışarıdan çok kolay müdahale edilen (hacklenen) bir sistem olduğu biliniyor. abd ve yunanistan’daki olumsuz deneyimlerden sonra abd ve avrupa’da kullanımına son verildi. türkiye neden bu sistemde ısrar ediyor?

2-Yürek meselesine gelirsen beni hiç tanımıyorsun ve geçmişim hakkında bilgi sahibi de değilken böyle ön yargılı bir şekilde yazılar yazmanıza pek anlam vermedi ...

3-Ülkeden kaçma meselesine gelirsek Hollanda , Fransa Almanya ve Finlandiyada yaşama ve çalışma (üstdüzey yöneticiolarak) iş tekliflerini redettiğimi (ailevinedenlerle ) burada beyan etmiştim.....
    4-Adamın damadı açıkça bizi seçmezseniz iç savaş çıkar diye tehditler savuruyordu......

Neyse ortak paydamız ekonominin iyi olmadığı konusudur....

7.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    1-https://eksisozluk.com/secsis--360579
    "* seçsis’in dışarıdan çok kolay müdahale edilen (hacklenen) bir sistem olduğu biliniyor. abd ve yunanistan’daki olumsuz deneyimlerden sonra abd ve avrupa’da kullanımına son verildi. türkiye neden bu sistemde ısrar ediyor?

2-Yürek meselesine gelirsen beni hiç tanımıyorsun ve geçmişim hakkında bilgi sahibi de değilken böyle ön yargılı bir şekilde yazılar yazmanıza pek anlam vermedi ...

3-Ülkeden kaçma meselesine gelirsek Hollanda , Fransa Almanya ve Finlandiyada yaşama ve çalışma (üstdüzey yöneticiolarak) iş tekliflerini redettiğimi (ailevinedenlerle ) burada beyan etmiştim.....
    4-Adamın damadı açıkça bizi seçmezseniz iç savaş çıkar diye tehditler savuruyordu......

Neyse ortak paydamız ekonominin iyi olmadığı konusudur....
    M.İ seçilecek adamın damadı değil feriştahı gelsin ben onun/kendi hakkımı yedirirsem YAZIKLAR OLSUN BANA
    Damaddan korkup geri adım atarsam YEDİĞİM EKMEK/SOLUDUĞUM HAVA HARAM OLSUN..
    Yeter ki başımızdakiler bileğinin hakkı ile kazansınlar seçimi gerisini bize bıraksınlar...
    Ama kazanamadığım seçimi ergenlerin takıldığı EKŞİ de edilen laflara kanıp kazandım diyerek kimsenin hakkını da yiyemem...

saygılar/başarılar

8. İran Meclis Başkan Yardımcısı Mesud Pizişkiyan, ekonomik kriz nedeniyle "olağanüstü hal ilan edilmesi ve ülkenin eyalet sistemiyle yönetilmesi" gerektiğini belirtti.

http://www.borsagundem.com/haber/ira...agrisi/1319028

Sayfa 915/1027 İlkİlk ... 4158158659059139149159169179259651015 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •