Originally Posted by
kitapci0
Unutun gitsin sn. izci,herkes yazılanı çizileni okuyor sonunda kararı kendisi veriyor, yorumlarınız çok kıymetli, bakın birde keko çok ballı gene iyi yerde duruyor, dgate bende çok düşündüm ama olmadı nasip, şu blcyt beni fena bağladı...
dostum dışarıdan ballı gibi görünebilirim ama işin aslı pek de öyle değil....
son iki aydır sermayemi 155 bin tl den 91 bin tl ye indirmeyi başarabilmiş biriyim...datagate ise fuul 5,73 maliyet ile girmiştim yarısını hareket etmeyince sıkılıp 4,48 den verdim ve başka bir hisse aldım o hissede de hareket yok...kalan yarısını da dün yanlış trade ile 4,83 ortalama ile verdim...benim satışımdan sonra 5,29 u gördü....
herşey kısmet dostlar...endeks bundan sonra çıkarsa ? ve ALLAH da nasip ederse tekrardan toparlanırız...hangi hisselerin çıkış potansiyeli taşıdığını az çok tahmin edebiliyoruz...tabi bilmekten çok nasibin olması önemli...
ben hepimize başarılar diliyorum...umarım herkes zararını çıkarır ve eski günlerdeki gibi neşesine kavuşur..çünkü son iki ayda stop los olmayan ve vaktinde dolara geçmeyip fuul malda takılı kalanların neredeyse hepsi pis dayak yediler...açıkçası ben de bu süreçte çok dayak yedim...bu borsa ringinde defalarca nakavt olduk...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri