Artan

176,00 10 17:31
134,20 10 17:30
99,00 10 17:30
16.477,50 10 17:30
100,20 9.99 17:30
Artan Hisseler

Azalan

11,87 -9.94 17:31
513,50 -9.67 17:31
57,05 -6.48 17:31
32,94 -5.51 17:31
20,78 -5.37 17:31
Azalan Hisseler

İşlem

24.292.158.972,70 17:31
23.450.861.157,50 17:31
18.461.684.016,37 17:31
14.389.169.922,42 17:31
14.084.373.693,60 17:31
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 6077 madde; 1 - 8 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Abi, beddua edenler oldu. Çok üzüldüm...Aslında hisseden çıkarken de söylemiştim...
    Unutun gitsin sn. izci,herkes yazılanı çizileni okuyor sonunda kararı kendisi veriyor, yorumlarınız çok kıymetli, bakın birde keko çok ballı gene iyi yerde duruyor, dgate bende çok düşündüm ama olmadı nasip, şu blcyt beni fena bağladı...

2.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Unutun gitsin sn. izci,herkes yazılanı çizileni okuyor sonunda kararı kendisi veriyor, yorumlarınız çok kıymetli, bakın birde keko çok ballı gene iyi yerde duruyor, dgate bende çok düşündüm ama olmadı nasip, şu blcyt beni fena bağladı...
    Bu arada sabah 4.38 dgate alış yazdım ama onaylamadan tekrar vazgeçtim... Ona çok üzüldüm.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by 44sahap Yazıyı Oku
    Bu arada sabah 4.38 dgate alış yazdım ama onaylamadan tekrar vazgeçtim... Ona çok üzüldüm.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    nasip.....

Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    dostum dışarıdan ballı gibi görünebilirim ama işin aslı pek de öyle değil.... son iki aydır sermayemi 155 bin tl den 91 bin tl ye indirmeyi başarabilmiş biriyim...datagate ise fuul 5,73 maliyet ile girmiştim yarısını hareket etmeyince sıkılıp 4,48 den verdim ve başka bir hisse aldım o hissede de hareket yok...kalan yarısını da dün yanlış trade ile 4,83 ortalama ile verdim...benim satışımdan sonra 5,29 u gördü....

herşey kısmet dostlar...endeks bundan sonra çıkarsa ? ve ALLAH da nasip ederse tekrardan toparlanırız...hangi hisselerin çıkış potansiyeli taşıdığını az çok tahmin edebiliyoruz...tabi bilmekten çok nasibin olması önemli...

ben hepimize başarılar diliyorum...umarım herkes zararını çıkarır ve eski günlerdeki gibi neşesine kavuşur..çünkü son iki ayda stop los olmayan ve vaktinde dolara geçmeyip fuul malda takılı kalanların neredeyse hepsi pis dayak yediler...açıkçası ben de bu süreçte çok dayak yedim...bu borsa ringinde defalarca nakavt olduk...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    dostum dışarıdan ballı gibi görünebilirim ama işin aslı pek de öyle değil.... son iki aydır sermayemi 155 bin tl den 91 bin tl ye indirmeyi başarabilmiş biriyim...datagate ise fuul 5,73 maliyet ile girmiştim yarısını hareket etmeyince sıkılıp 4,48 den verdim ve başka bir hisse aldım o hissede de hareket yok...kalan yarısını da dün yanlış trade ile 4,83 ortalama ile verdim...benim satışımdan sonra 5,29 u gördü....

herşey kısmet dostlar...endeks bundan sonra çıkarsa ? ve ALLAH da nasip ederse tekrardan toparlanırız...hangi hisselerin çıkış potansiyeli taşıdığını az çok tahmin edebiliyoruz...tabi bilmekten çok nasibin olması önemli...

ben hepimize başarılar diliyorum...umarım herkes zararını çıkarır ve eski günlerdeki gibi neşesine kavuşur..çünkü son iki ayda stop los olmayan ve vaktinde dolara geçmeyip fuul malda takılı kalanların neredeyse hepsi pis dayak yediler...açıkçası ben de bu süreçte çok dayak yedim...bu borsa ringinde defalarca nakavt olduk...
    Önümüz aydınlıktır dostum, olan olmuş giden gitmiş, bist artık cazip hale gelmiştir, çok büyük yanlışlar yapmazsak, doğru tercihlerle çok güzel kazançlar sağlayabiliriz.... ytd

Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Önümüz aydınlıktır dostum, olan olmuş giden gitmiş, bist artık cazip hale gelmiştir, çok büyük yanlışlar yapmazsak, doğru tercihlerle çok güzel kazançlar sağlayabiliriz.... ytd
    aynen öyle dostum zaten bazı uzmanların borsamız ile ilgili olumlu düşüncelerini ve hisselerin alınabileceği ile ilgili yorumlarını da paylaştım....kaliteli hisselerde bulunmak zararlarımızı kapatabilir...ALLAH herkese zararlarını kapatmayı nasip etsin..son iki ayda gerçekten de çok zarar ettik...bir dahaki sefere daha dikkatli olacağız...artık endeksi de gözeterek stratejiler geliştirmek lazım..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    aynen öyle dostum zaten bazı uzmanların borsamız ile ilgili olumlu düşüncelerini ve hisselerin alınabileceği ile ilgili yorumlarını da paylaştım....kaliteli hisselerde bulunmak zararlarımızı kapatabilir...allah herkese zararlarını kapatmayı nasip etsin..son iki ayda gerçekten de çok zarar ettik...bir dahaki sefere daha dikkatli olacağız...artık endeksi de gözeterek stratejiler geliştirmek lazım..
    Aminnn. Cümlemize inşaallah

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •