Sayfa 521/968 İlkİlk ... 21421471511519520521522523531571621 ... SonSon
Arama sonucu : 7739 madde; 4,161 - 4,168 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

Bu topik toptan organize 😂😂😂😂

2.  Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Bu topik toptan organize 😂😂😂😂
    Artık organize mi değil mi karar verdiğine göre şu bilgiyi de öğrenmekte sakınca bulmazsın.
    2016 yılında şirketlerin toplam borcu yılda ürettikleri vergi, faiz ve amortisman öncesi kar rakamının 5 katına ulaşmış.
    O sene yapılan sermaye artırımları ve 2017 de işlerin biraz düzelmesiyle borç rakamı biraz küçültülebildi.
    Sene başı itibarıyla iştiraklerin toplam borcu 140 mio. Kredi maliyetleri %25 lerde.

Ülke nasıl uygulanacağını kimsenin bilmediği bir külliye yönetim modeline geçiyor, ekonominin küçültülmesi zorunlu.
    Hiçbir yabancı gelip numnum neymiş, Sportive neymiş, Tatilbudur neymiş diye sormaz.

Tavukçuluk sektöründe keskin oğlu batarken banvit borsa değerinin 10 katına yabancıya satıldı 16 Nisan referandumu sonucu bili bile oldu bu.yani kârı gören gelip alıyor sonra 6 TL olan tavuğu 9 TL'ye yiyoruz.alici bir şekilde bulunur %65 yıllık büyüyen tatilbudur a yada %45 büyüyen radore ye yada %20 büyüyen sportive

Yatırım yapan büyüyen şirketler elbette borçlu olacak paraya ihtiyacı olacak yoksa sahipleri niye gelip ısgsy i başına bela etsin. oğul da hırs var büyüyecem diye her yere şube açmış piyasa gerilmiş oğul zora girmiş baba devreye girip tecrübesi ve parası ile durumu düzeltmiş olay budur. bu babaya Kızılırmak mı 😁

5.  Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Yatırım yapan büyüyen şirketler elbette borçlu olacak paraya ihtiyacı olacak yoksa sahipleri niye gelip ısgsy i başına bela etsin. oğul da hırs var büyüyecem diye her yere şube açmış piyasa gerilmiş oğul zora girmiş baba devreye girip tecrübesi ve parası ile durumu düzeltmiş olay budur. bu babaya Kızılırmak mı 😁
    Ben İş Girişim'e düşman değilim. Elimde hala bir miktar var.
    2012, 2014 ve 2015 döneminde yapılan yatırımların "hızla çıkarız" mantığıyla kolay para döneminde yapılmış yatırımlar olduğunu düşünürüm.
    Aslına bakacak olursanız daha 2012 de ben o yılın 2 yatırımını beğenmediğimi söylemiştim.

Şirket yönetimi başarısız olduğunu kabul etmiyor. İş Bankası yönetiminin de şimdiye kadar tam desteğini aldılar.
    Bense başarısız olduklarını düşünüyorum. Tanışıklığımız, dostluğumuz da var, fakat malesef bu kanaatteyim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,260
    Asıl sorulması gereken satış gerçekten yabancıya mı yapıldı . Yoksa Banvt i Biri 10 katına alış gösterip yurt dışına çıkardığı parayı kredi olarak Banvt mi geçirdi ? Yada başka bir şirket Banvt den alacaklı hale mi geldi .

Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Tavukçuluk sektöründe keskin oğlu batarken banvit borsa değerinin 10 katına yabancıya satıldı 16 Nisan referandumu sonucu bili bile oldu bu.yani kârı gören gelip alıyor sonra 6 TL olan tavuğu 9 TL'ye yiyoruz.alici bir şekilde bulunur %65 yıllık büyüyen tatilbudur a yada %45 büyüyen radore ye yada %20 büyüyen sportive
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Ayrıca bukadar kötümser iseniz borsada ne işiniz var.dedikleriniz olsun 100 TL niz 10 TL olur.basinizi taşlara vurursunuz. 2008 de bizi teğet geçen kriz de ben %75 kaybettim 100 TL 25 bine düştü.ustelik teğet iken.bu TL zarar dolar satmistim dolar%50 artmıştı ozaman.yani 150 bin olması gereken para 25 bine indi.birde teğet geçmese idi o kriz ne olurmuş acaba

Bu soruyu Aras kargo satılırken bende sormuştum.20 milyon ver %6 faiz olan yerde iki yıl sonra 100 milyona sat.sonuc satıldı isteyince oluyor.bugun o kara para aklar yarın öbürü.

Sayfa 521/968 İlkİlk ... 21421471511519520521522523531571621 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •