"Bankadaki paranın riski sıfır" değil...
Aynı bankadaki mevduat hesaplarının (döviz dahil) sadece 100.000 liralık kısmı garanti kapsamında.
Bunu zaten herkes biliyordur diye belirtmemişsinizdir eminim ama gene de düzelteyim dedim.
İşgüzarlık işte.![]()
"Bankadaki paranın riski sıfır" değil...
Aynı bankadaki mevduat hesaplarının (döviz dahil) sadece 100.000 liralık kısmı garanti kapsamında.
Bunu zaten herkes biliyordur diye belirtmemişsinizdir eminim ama gene de düzelteyim dedim.
İşgüzarlık işte.![]()
Evet.....artık icraat zamanı da geldi çattı..
Bekliyoruz..İSO Yönetim Kurulu Başkanı Bahçıvan, "Seçim bitti, artık Türkiye için icraat zamanı. Ana gündem ekonomi olmalı" dedi..
RTE; “24 Haziran’da siz bu kardeşinize yetkiyi verin, ondan sonra bu faizle, şunla bunla nasıl uğraşılır göreceksiniz.”
ilk 100 bin lira da devlet garantisi var e hanimada 100 bin liralik hesap acarsin tamam
ama 300-500 bin dolar para yatirmak istesen o zaman bankaya koymak sifir riskli olmuyor
bende diyorumki millet neden buyuk meblag da parayla mesela bu Vakiflar Bankasi bonosunu almiyor.
31 Ekim de yani 3 ay sonra parasini alacak bir de yillik bazda %5 elde edecek
belkide ben bir sey kaciriyorum
Turkıye de ICBC de %4,90 veriyor 32 güne bildiğim kadarı ile . Tezgahaltı oranlar topiğinde paylaşılmış.
Türkiye de 3 ay uzun vade artık. Millet arkasını kollamaktan önünü göremiyor. Demek ki aylık gidip faizin (usd) artacağını hesap ediyor olabilirler.
Günaydınlar
Yatayda sıkışmaya devam..
![]()
Ohal'in kaldırılması, eğer iki parti anlaşabilirlerse, dolar kurunu kısa vadede aşağıya çekecek tek müstakbel gelişme olarak görülüyor.
Bahçeli kaldırılmasın dese de, AKP seçmene verilen sözün yerine getirilmesi gerektiğini düşünüyormuş.
Haberler böyle...
İçeriden fazla olumlu bir gelişme beklemiyorum.
Olsa olsa dışarıdan olabilir.
Yer İmleri