Sayfa 334/777 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434 ... SonSon
Arama sonucu : 6213 madde; 2,665 - 2,672 arası.

Konu: $$$$$$$$$.........dolar.........$$$$$$$$$

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    "Bankadaki paranın riski sıfır" değil...

Aynı bankadaki mevduat hesaplarının (döviz dahil) sadece 100.000 liralık kısmı garanti kapsamında.

Bunu zaten herkes biliyordur diye belirtmemişsinizdir eminim ama gene de düzelteyim dedim.

İşgüzarlık işte.

Alıntı Originally Posted by asgaridr Yazıyı Oku
    Faiz lobisi peşimizi bırakmış görünüyor
    Evet.....artık icraat zamanı da geldi çattı..

İSO Yönetim Kurulu Başkanı Bahçıvan, "Seçim bitti, artık Türkiye için icraat zamanı. Ana gündem ekonomi olmalı" dedi..
    Bekliyoruz..

RTE; “24 Haziran’da siz bu kardeşinize yetkiyi verin, ondan sonra bu faizle, şunla bunla nasıl uğraşılır göreceksiniz.”

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    "Bankadaki paranın riski sıfır" değil...

Aynı bankadaki mevduat hesaplarının (döviz dahil) sadece 100.000 liralık kısmı garanti kapsamında.

Bunu zaten herkes biliyordur diye belirtmemişsinizdir eminim ama gene de düzelteyim dedim.

İşgüzarlık işte.
    ilk 100 bin lira da devlet garantisi var e hanimada 100 bin liralik hesap acarsin tamam

ama 300-500 bin dolar para yatirmak istesen o zaman bankaya koymak sifir riskli olmuyor

bende diyorumki millet neden buyuk meblag da parayla mesela bu Vakiflar Bankasi bonosunu almiyor.

31 Ekim de yani 3 ay sonra parasini alacak bir de yillik bazda %5 elde edecek

belkide ben bir sey kaciriyorum

Turkıye de ICBC de %4,90 veriyor 32 güne bildiğim kadarı ile . Tezgahaltı oranlar topiğinde paylaşılmış.

Türkiye de 3 ay uzun vade artık. Millet arkasını kollamaktan önünü göremiyor. Demek ki aylık gidip faizin (usd) artacağını hesap ediyor olabilirler.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku
    Turkıye de ICBC de %4,90 veriyor 32 güne bildiğim kadarı ile . Tezgahaltı oranlar topiğinde paylaşılmış.

Türkiye de 3 ay uzun vade artık. Millet arkasını kollamaktan önünü göremiyor. Demek ki aylık gidip faizin (usd) artacağını hesap ediyor olabilirler.
    anladim millet yarin ne olacagini bilemiyor onlarda hakli

6. Günaydınlar
    Yatayda sıkışmaya devam..

7.  Alıntı Originally Posted by asgaridr Yazıyı Oku
    Halen düzeltmenin devam ettiği (düşüş) senaryo ağırlıklı olan.
    Ters fincan kulp ta bu senaryoyu destekliyor. Sorun DXY deki yukarı iştahı. Onun da pembe DD de sonlanmasını, dolar almak için bekleyenlerin amaçlarına kavuşmasını umuyorum...

YAZIP ÇİZDİKLERİM SİSTEM DENEMELERİM OLUP,
    YATIRIM TAVSİYESİ OLMAYIP
    FALDAN ÖTEYE GİDEMEZ...
    DXY beklediğimden daha fazla savrulmaya uğradı. Üst limitleri zorluyor. Dolares te çözülmesini bekliyor olabilir. Yok tersi ise 4.70 lere hareket olabilir. Ohal konusunda da piyasa bir şeylere güvenmek istiyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Ohal'in kaldırılması, eğer iki parti anlaşabilirlerse, dolar kurunu kısa vadede aşağıya çekecek tek müstakbel gelişme olarak görülüyor.

Bahçeli kaldırılmasın dese de, AKP seçmene verilen sözün yerine getirilmesi gerektiğini düşünüyormuş.

Haberler böyle...

İçeriden fazla olumlu bir gelişme beklemiyorum.

Olsa olsa dışarıdan olabilir.

Sayfa 334/777 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •