Sayfa 85/945 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon
Arama sonucu : 7555 madde; 673 - 680 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1. Marbaş ve gedik yine aynı ekip 0,86 dan döner

2.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    https://invst.ly/7uzd4

çekik gözlülerde az kaldı diyor..

temmuz sıcak olacak daha önce bellirtmiştim:haziran veya temmuz..
    göstergelerde ısınmış..
    sayın ortak 84 olmadan yazmam dedin dayanamadın di mi?Bakalım bizim patroniçe ve avaneleri yarın ne yapacak merak içindeyim.

Bu arada toplam açığa satış:179.304 lot en düşük:77 en yüksek:80 ortalama:0783 şahsım adına böyle birgünden sonra bu kadar az açığa satışı olumlu görüyorum.Ama malum işte müptezel PATRONİÇEMİZ ne yapacağı belli mi olur????

3. A1 kapital bugünkü aldiklarini yarın kusabilir

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Patronlar 0.89 dan onlarca milyon lot mallanacak,
    Sonra tahtacı Dursun hisse flyatını aşağı basıp 0.89 altında piyasayı sirkeleyeceğini sanıyor. Temel bile bu duruma katıla katıla güler

5. Yarın hisse tavan yapsa zararım gene çıkmıyor bugün ki yükselişe sevinmelimiyim bilemedim... Yatırım tavsiyesi değildir

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Patronlar 0.89 dan onlarca milyon lot mallanacak,
    Sonra tahtacı Dursun hisse flyatını aşağı basıp 0.89 altında piyasayı sirkeleyeceğini sanıyor. Temel bile bu duruma katıla katıla güler
    Ben de önce senin gibi düşünüyordum ama iş sanki öyle değil.

Evet 89 kuruştan patron bedelliye katıldı ve para şirkete gitti değil mi. Yani para yine patronun emrinde. İstediği gibi şirket kasasını boşaltabilir, istediği projeye milyonlar aktarabilir, istediği şirketi satın alabilir. Mesela masa sandalye şirketine on milyonlarca para vererek alabilir. Dürüst olmayan patronlar için bedelli demek, parasının sağ cepten sol cebe aktarması demek.

Demem o ki her türlü patron karlı. Elindeki bedelliden gelen hisseleri 1 kuruştan satsa bence kendini yine karlı sayar.

Patron dürüst olmalı öncelikle. Yoksa ahlaksız patronların hiç bir düzenbazlıklarına önlem alamazsınız tabiiki bu durum bizim gibi ülkelerde geçerli.

Şirket temettü vermedikçe ve bedelliyi adet edinmişse o şirkete bulaşmamak, bulaşıldı ise de kesinlikle bedellilerine katılmamak gerekir diye düşünüyorum.

Yatırım tavsiyesi değildir.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by jurnal Yazıyı Oku
    sayın ortak 84 olmadan yazmam dedin dayanamadın di mi?Bakalım bizim patroniçe ve avaneleri yarın ne yapacak merak içindeyim.

Bu arada toplam açığa satış:179.304 lot en düşük:77 en yüksek:80 ortalama:0783 şahsım adına böyle birgünden sonra bu kadar az açığa satışı olumlu görüyorum.Ama malum işte müptezel PATRONİÇEMİZ ne yapacağı belli mi olur????
    ortak ben hiçbir zaman 0.84 demedim 0.81 üzeri rahatlar dedim..
    sn:erdaka alıntı yapıp 0.84 ve 0.89 diye bellirtmişti..herhalde karıştırdınız..
    ZIR-DELİ Y.T.D

Sayfa 85/945 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •