Sayfa 809/1006 İlkİlk ... 309709759799807808809810811819859909 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 6,465 - 6,472 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Burgan güldüren 18.60 olmuş şu an eşleniği 18.74. Vakıfbank 32 gün 19.20

2.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Son dönemde, türkiye nin altın stoğunda azalma haberleri yer alıyor çeşitli kaynaklarda. Dolara müdahale için satılıyor diye düşünüyorum. Sadece tahmin, ispat edemem.

Ytd.
    Son 2 ayda dolar cinsi raporlanan altın rezervinde düşüş var çünkü altın/usd fiyatı düşüyor. Fiyat düzeltmesi yapılınca hareket yok.
    Forum kuralları 'nı okudunuz mu?

1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
    2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
    3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
    4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
    5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...

Kurallara AYKIRIDIR.

3. Tşk. Ancak yabancı kaynaklar (abd kaynaklı ismini hatırlayamadım) ton cinsinden stokta azalma olduğunu yazmıştı. Dolar cinsinden değil de ton cinsinden azalma benim aklıma dolara müdahale için satış ihtimalini getiriyor.
     Alıntı Originally Posted by JonDowes Yazıyı Oku
    Son 2 ayda dolar cinsi altın miktarında düşüş var çünkü altın/usd fiyatı düşüyor. Fiyat düzeltmesi yapılınca hareket yok.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Tşk. Ancak yabancı kaynaklar (abd kaynaklı ismini hatırlayamadım) ton cinsinden stokta azalma olduğunu yazmıştı. Dolar cinsinden değil de ton cinsinden azalma benim aklıma dolara müdahale için satış ihtimalini getiriyor.
    ABD kaynakları TCMB'nin rezervini nereden bilecek ki? ABD'de tutulan 28 ton rezerv altını Avrupa'ya çektiler, onu kastetmiş olamazlar mı? Bizim bildiğimiz tek kaynak TCMB verileri ve oradaki durum da yukarıda yazdığım şekilde.
    Forum kuralları 'nı okudunuz mu?

1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
    2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
    3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
    4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
    5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...

Kurallara AYKIRIDIR.

Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    çöp oran bildiğin parayı öldürmüş. Teb sorgusuz 19%
    Yenimi temditmi miktar ?

Saka gibi oranlar
    Akbank17.50
    Denizbank 17.50
    Finans18
    Teb18.50
    Vakıfbank17.50
    Sekerbank 17.50
    100+32 gun icin sordum.

7. Altın alım ve satım işlemlerini tr londra borsasında yapıyor. Belki buradan kaynaklı takip ediliyor olabilir. Diğer ülkelerinde ton cinsinden altın stoklarına ait bilgiler internette bulunabilir. Google dan bakabilirsiniz.

Hatta yer altı altın rezervleri bile veriliyor:-)
     Alıntı Originally Posted by JonDowes Yazıyı Oku
    ABD kaynakları TCMB'nin rezervini nereden bilecek ki? ABD'de tutulan 28 ton rezerv altını Avrupa'ya çektiler, onu kastetmiş olamazlar mı? Bizim bildiğimiz tek kaynak TCMB verileri ve oradaki durum da yukarıda yazdığım şekilde.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

8. Post

Alıntı Originally Posted by Jordan Yazıyı Oku
    Teşekkürler. Bütün bankalar oranları yükseltirken burgan o/n i nasıl düşürüyor? 17,50 o/n veren başka banka var mı? Güldüren hesap gibi değil, normal o/n?
    Hayırlı forumlar bu soru bir kaç gün geç oldu ama cevaplarsanız sevinirim. Burgan bank overnightta müşteri temsilcim birkaç hafta boyunca sürekli hergün 17.25 oranını verdi. Bu forumda overnightta 17.50 alanları gördüm ve mesajımda alıntıladım. Bazı oranları herhangi bir websitesinde de paylaşmadıkları için el mahkum müşteri temsilcisine güveniyoruz ama iyiki bu forum var ve kıyaslayabiliyoruz. 16.25 e düştüğünü 26 haziranda müşteri temsilcim söyledi ve forumu kontrol ettiğimde sizlerde 16.25 e düştüğünü söylediniz.. Asıl sorum şu: Acaba mevduatta olduğu gibi geceliklerdede(aynı şubede ali 19,5 alırken veli 19'u bile zor alması gibi) müşteriye göremi oran veriyorlar(pazarlık gücü, mevduat büyüklüğü) cevaplarsanız sevinirim teşekkürler.
    Son düzenleme : Enflasyon; 28-06-2018 saat: 17:22.

Sayfa 809/1006 İlkİlk ... 309709759799807808809810811819859909 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •