Kriz olduğuna inanan dolar longlasin 2.8 3.4 3.8 4.2 4.5 cok duyuldu bi masallar yillardir
6 ay sonra sonbahar ortalarinda 5.4 oldugunda da kriz diyen longlasin![]()
Kriz olduğuna inanan dolar longlasin 2.8 3.4 3.8 4.2 4.5 cok duyuldu bi masallar yillardir
6 ay sonra sonbahar ortalarinda 5.4 oldugunda da kriz diyen longlasin![]()
yıllardırı bırak son 1,5 senede burada birisi en az 10 kere efelenmiştir burada...kriz olduğuna inanan dolar longlasın hodri meydan laflarını unutmadık...acaba kriz olmadığını düşünen bu zat burada her efelendiğinde doları cesaret edip shortlamış mıdır? shortlamışsa hali nicedir? kaç kez batmıştır acaba? vebal almış mıdır acaba?
haaa kendisi paçası yiyip burada her yazdığında doları shortlayamadıysa burada milletin dolar longlamasını niye bekler?
sorular sorular sorular...
saçma sapan konuştun evlat...benim krize inana DOLAR LONGLASIN SÖZÜM 4.45 TEN SONRASIDIR..
DOLAR 3.90 İKEN ÇANAK VAR..HEDEF 4.40 DİYEN BENİM..
ULAN BİR KERE NE DOLAR NE VOB HAKKINDA söz söyleme cesaretin olmadı..son 2 yıllık tüm mesajların ortada ...KORKAKSIN...ANCAK poz. al,kapat sonra..şuradan işlem yaptım SAÇMALIĞININ PATENTİNE SAHİPSİN..
Bak koçum: ben ne diyorum ORTA VADELİ HİSSE İÇİN GÜZEL YER...fikir beyan ediyorum..bu ÖZGÜVENE SAHİBİM...
korkaklar,cesurlara laf söyleme HADSİZLİĞİNE SAHİP DEĞİLDİR..
korkaklar hele hele DARBEYİ 15 TEMMMUZ SAAT 22.00 de burada alkışlayanların gözüm de hiç bir kıymeti yok...NAŞ...
7 MAYIS MESAJIMA BAK..TÜM EKRAN GÖR. ORADA...
Yer İmleri