Sayfa 235/1223 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 1,873 - 1,880 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1. Alenichev senin faiz hesabın nasıldı?
    mevcut enflasyonla hesap edebilir misin?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    arabayi baska bi servise gotur , degistirdik dedikleri parcanin degisip degismediklerini tespit ettir ve tutanak haline gelecek sekilde bi rapor cikart..
    bu raporu opel genel servisine sikayetini belirterek ekinde gonder , eger bi degisim olmamis ise tabi bu dediklerim..ayni rapor ile suc duyurusunda bulun ayrica, adamin gtunden kan alirlar cok afedersiniz boyle bir durumda..
    isin ucu cinayete tam tesebbuse kadar bile gider, o hidrolik yuzunden bi kaza yapsaniz sorumlusu kim olacak.?
    guzel bi miktar tazminatta alirsiniz, gerekcenizde hakli iseniz kendinizin ugrasmasina bile gerek yok, git bi avukata vekalet ver o gerisini halleder lakin ilk once parcalarin degismedigini ispat edeceksin..
    Beni kizdiran olay su. Adamlar diyor ki bu parcanin degismesi lazim, cok tehlikeli. E zaten ben 6 ay once bu yuzden sana arabayi getirdim. 6 ay boyunca Allah korusun kaza yapabilirdim ve simdi sen bana diyorsun ki 6 ay once fark edilmemis.

Parcalari kontrol ettirecegim ve avukata verecegim.

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    ben bu alımların geleceğini tahmin ettiğim için hala ciddi olduğuna inanmıyorum.. siz inanabilirsiniz..
    her koyun kendi bacağından asılır..
    beklentiyi satin aliyor bunda bi sey yok bi sure bi sekilde elindeli mali cikmak icin idare edecek, mal yukseliste cikilir..gel gel yapiyor hissi veriyor lakin degil bildigin yukari suruyor, sonra bi tepe degerinden geri vermeye baslar , millet bi isinsin yukseliyor artik demeye baslasin , ohal kalkmasi ve yeni kabine ile dolar geri cekilir borsa yukari gider sonrasi karanlik..ytd

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Beni kizdiran olay su. Adamlar diyor ki bu parcanin degismesi lazim, cok tehlikeli. E zaten ben 6 ay once bu yuzden sana arabayi getirdim. 6 ay boyunca Allah korusun kaza yapabilirdim ve simdi sen bana diyorsun ki 6 ay once fark edilmemis.

Parcalari kontrol ettirecegim ve avukata verecegim.
    aynen, isini duzgun yapsin deyuslar; 1000 euro 5400 tl para yapar , bu paraya motoru sifirlarsin burada..para almayi biliyor onu unutmuyor ama..

Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Alenichev senin faiz hesabın nasıldı?
    mevcut enflasyonla hesap edebilir misin?
    Guncel enflasyon - Enflasyon hedefi = X

Guncel enflasyon + X = Y

---------------------

15.40 - 5 = 9.40

9.40 + 15.40 = 24.80

-----------------

3 ay once enflasyon farki kadar bir artirim yapsa idi ne enflasyon bu rakamlara gelirdi ne de faizler, ne de dolar. Gec kalmanin bedellerini oduyoruz. Bir de yuzde 5 hedef nedir ya, sen once tek haneye indir. Bu ayrica bambaska problem. Arada ki makas bu kadar acilinca, hedeften uzaklastigin zaman inandiriciligin kalmiyor.

Temmuz ayinda 16 uzerine cikacagiz, diyelim ki tepe yapti. Yilsonu en iyi ihtimalle 13 civari bir enflasyon olacak. Oysa ki enflasyon hedefini 8 - 9 bandina cekerse eli daha da rahatlayacak.

Mesela 3 yil icinde enflasyon hedefim yuzde 8 ve takip eden 3 sene icinde yuzde 5 dese daha inandirici olur.

UFE olmus yuzde 23.7. Bu ne demek. Uretici henuz fiyatlara yansitmamis, karindan feraget etmis. Bunlarda yansiyacagi zaman ne yapacaksin.

kulislerde donen isim ekonomi bakani olursa iste o zaman isin rengi degisir, dolarda gercek bi geri cekilme olur; daron etkisi deriz biz buna..

7.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Guncel enflasyon - Enflasyon hedefi = X

Guncel enflasyon + X = Y

---------------------

15.40 - 5 = 9.40

9.40 + 15.40 = 24.80

-----------------

3 ay once enflasyon farki kadar bir artirim yapsa idi ne enflasyon bu rakamlara gelirdi ne de faizler, ne de dolar. Gec kalmanin bedellerini oduyoruz. Bir de yuzde 5 hedef nedir ya, sen once tek haneye indir. Bu ayrica bambaska problem. Arada ki makas bu kadar acilinca, hedeften uzaklastigin zaman inandiriciligin kalmiyor.

Temmuz ayinda 16 uzerine cikacagiz, diyelim ki tepe yapti. Yilsonu en iyi ihtimalle 13 civari bir enflasyon olacak. Oysa ki enflasyon hedefini 8 - 9 bandina cekerse eli daha da rahatlayacak.

Mesela 3 yil icinde enflasyon hedefim yuzde 8 ve takip eden 3 sene icinde yuzde 5 dese daha inandirici olur.

UFE olmus yuzde 23.7. Bu ne demek. Uretici henuz fiyatlara yansitmamis, karindan feraget etmis. Bunlarda yansiyacagi zaman ne yapacaksin.
    Bir dokunduk, bin ah işittik.

Sağol.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    beklentiyi satin aliyor bunda bi sey yok bi sure bi sekilde elindeli mali cikmak icin idare edecek, mal yukseliste cikilir..gel gel yapiyor hissi veriyor lakin degil bildigin yukari suruyor, sonra bi tepe degerinden geri vermeye baslar , millet bi isinsin yukseliyor artik demeye baslasin , ohal kalkmasi ve yeni kabine ile dolar geri cekilir borsa yukari gider sonrasi karanlik..ytd
    burda gerçekten oynayan varmı, ne alıp satılıyor, bilmediğim için bir şey diyemiycem.. bol şanslar..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Sayfa 235/1223 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •