Sayfa 1020/1027 İlkİlk ... 20520920970101010181019102010211022 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 8,153 - 8,160 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    Dün bahsettiğimiz kırılım gerçekleşti, 3. dalgalar başladı.

Nur topu gibi 8 dalgalık bir trend başladı.

Artık 5 TL'de durmayacak. 5.30- 5.40 bu trendin nihai hedefi olabilir.

Ağam bizimle dalga mı geçiyor... demek istiyorum. Power pc den sonra biraz ruhum dinleniyordu. Şimdi siz 3. dalga deyince aklımla 3. kez dalga geçecekler diye algıladım. Burada esen rüzgar çok şiddetli olunca insan tutunamıyor.

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Valla allahtan TL den umudu kesmişim.Bu iş artık karanlık.Çarşı baya karışacak o belli oldu.Şu borsa hastalığından da kurtulabilsem.Borsada param olmayınca uyku tutmuyor arkadaşlar .Bilmem aranızda benim gibi olan var mı))))) Gerçi olunca da uyku tutmuyor ya,olay adrenalinde sanırım.Seviyoruz adrenalini valla.
    Üstadım, bir zamanlar ben de Borsaya fena sarmıştım. O kağıt bu kağıt vs. Tamamen amatör şekilde günlük ya da haftalık al satlar yapıyordum. Sonra tek bir kağıt tuttum elimde, hep yaptığım gibi tepeden aldım indi aşağıya, bekledim 2-3 ayda toparladı, yüzde 23 gibi bir kar ile satıp çıktım borsadan. Hala düşünüyorum ama ben stres yaşamak istemiyorum artık. Üç kuruş maaş alıp onunla borsada işlem yapmak ve izlemek çok yormuştu beni.
    O yüzden şu anda bir lira bile yok yatırım hesabımda, kafam rahat, tavsiye ederim.
    Bu arada her gün defalarca bakıyorum hisselere almıyorum. Bist ne zaman dip yapar, inanırım buna, o zaman düşünebilirim ancak.
    Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...

3.  Alıntı Originally Posted by Ahmet Buğra Yazıyı Oku
    Üstadım, bir zamanlar ben de Borsaya fena sarmıştım. O kağıt bu kağıt vs. Tamamen amatör şekilde günlük ya da haftalık al satlar yapıyordum. Sonra tek bir kağıt tuttum elimde, hep yaptığım gibi tepeden aldım indi aşağıya, bekledim 2-3 ayda toparladı, yüzde 23 gibi bir kar ile satıp çıktım borsadan. Hala düşünüyorum ama ben stres yaşamak istemiyorum artık. Üç kuruş maaş alıp onunla borsada işlem yapmak ve izlemek çok yormuştu beni.
    O yüzden şu anda bir lira bile yok yatırım hesabımda, kafam rahat, tavsiye ederim.
    Bu arada her gün defalarca bakıyorum hisselere almıyorum. Bist ne zaman dip yapar, inanırım buna, o zaman düşünebilirim ancak.
    40 bine düşerse evi arabayı satıp borsaya gireceğim

Şu başkan bey mb nı bir kendine bağlarsa Doları tutmanın tadına doyulmaz. Ha ! o zaman Ayhan başkanın 5 Tl si bilem çok yavan kalır. Benden sisteme hala 1 cent yok , 500 milyar Doları nerden borç alıp oraya buraya çarçur ettilerse gitsinler yine onlardan alsınlar , karşılığında ne verirler orasıda beni zerre kadar ilgilendirmez. Hurmaları yiyenler hesabı öder.

5. Dolarda "haydarinna rinna rinna rinanay" formasyonu

6. Bu saatten sonra dolarda altında iflah olmaz artık tutabilene aşk olsun reis boşuna demiyor yastık altındaki altın ve dolarları getirin diye. Bir daha faiz artırımı da biraz zor artık %20 üzerinde bir faiz artırımı ekonomiyi vurur. Bir çok şirket şirket durma yada kapanma noktasına gelir. Eeee zamlarda güzel başladı devamı yağmur gibi gelecek ekonomi fazla cortlamadan yerel seçimleri de ekim-kasım gibi yapmayı düşünüyorlar. Yani anlayacağınız yerelide alsalar 2019 da ekonomi cortingen😊😊😊

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Şu an zaten çoğu şirket vergiler dahil %28'e çok yakın oranlarla borçlanmaya başladı.
    Şuan %28 lerle borçlanılınıyorsa atın intikamı sinemalarda vizyona girmiştir. Şimdi kovboy düşünsün.

8.  Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    40 bine düşerse evi arabayı satıp borsaya gireceğim
    TL bazında değil dolar bazında bakmak lazım fiyatlara.
    Örneğin 2009 da görülen 22 binler 1,3 dolarmış.
    Eğer öyle bir fiyatlamayı yapacaksa yine doları 5 tl den kabul edersek 65.000 demek...

Bu arada tarihi zirve 5 dolarmış. Yani 250.000!

Sayfa 1020/1027 İlkİlk ... 20520920970101010181019102010211022 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •