Sayfa 278/1223 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378778 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 2,217 - 2,224 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Vefasiz bir kadin. Secimin ertesinde satisa geldi hemen

Partisine meclis yolunu acanlara ayip etti.

Isi daha zor artik.

Bence en iyisi Erdogan ile bir anlasmaya gitsin

Ki bence gidecektir.

geçenlerde okudum İYİ parti genel başkan yardımcısı Gazinocular kralı fahrettin aslan ın oğlu demiş Ak partinin mecliste işi düşerse illa MHP ile yanyana gelmesine gerek yok her türlü desteği veririz demiş. şaşırdım la bunlar Erdoğan karşıtlığıyla meclise girdi şimdi ne ediyorlar. Meral hanım piyasada yok. Vizyon yok hedef yok salla kafayı al maaşı ne yapacaklar ki zaten. İşleri seçimde bitti. Şimdi düşünüyorum bunlara oy veren seçmenler kafasını duvara vuruyorlardır şimdi.
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

zararı göze alamayan kazancı rüyasında görür..UZDVA 0.20 kısmet
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

3.  Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    geçenlerde okudum İYİ parti genel başkan yardımcısı Gazinocular kralı fahrettin aslan ın oğlu demiş Ak partinin mecliste işi düşerse illa MHP ile yanyana gelmesine gerek yok her türlü desteği veririz demiş. şaşırdım la bunlar Erdoğan karşıtlığıyla meclise girdi şimdi ne ediyorlar. Meral hanım piyasada yok. Vizyon yok hedef yok salla kafayı al maaşı ne yapacaklar ki zaten. İşleri seçimde bitti. Şimdi düşünüyorum bunlara oy veren seçmenler kafasını duvara vuruyorlardır şimdi.
    seçimlerde yazmıştım CB NIMIZ neden Mİ Yİ ve KK YI ELEŞTİRİYOR DA SÜREKLİ MEYDANLARDA DA AKŞENİR İ neden eleştşirmiyor demiştim,köprüyü geçene kadar mış demek iyi partinin ittifakı ,üstelik baraj altında kaldılar,yani hiç miiletvekili çıkaramayacaklardı...( % 9.95 oy aldılar)

4.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    122.225 den flat bereket versin vurduk kaçtık nasibi aldık
    Tam zamanında terketmişim vallahi

Pusuda olduğum doğrudur aktif 121.600
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    seçimlerde yazmıştım CB NIMIZ neden Mİ Yİ ve KK YI ELEŞTİRİYOR DA SÜREKLİ MEYDANLARDA DA AKŞENİR İ neden eleştşirmiyor demiştim,köprüyü geçene kadar mış demek iyi partinin ittifakı ,üstelik baraj altında kaldılar,yani hiç miiletvekili çıkaramayacaklardı...( % 9.95 oy aldılar)
    Birde 15 mv aldilar CHP den grup kurdular secime girdiler. Belki secime bile giremeyeceklerdi. Bundan sonra ne halleri varsa gorsunler. KK da artik ona buna yardim etmekten vazgecsin. IYI VE HDP yi meclise soktu CHP ama kendisi buyuk yara aldi.

Ekonomi cortlamadı daha, bunlar iyi günler hala.

7.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    geçen gün bunu düşündüm biz neden ÇİP üretmeye odaklanmıyoruz? INTEL gibi AMD gibi v.s. ilk bakışta çok uçuk bir fikir gibi görünüyor belki ama bir yerden başlamamız gerekiyor...elbette bugün başlasak yarın bunlar gibi olamayız ama bir yerden bu işe girişmek lazım...

var mı aramızda böyle elektrik elektronik müh. falan veya bilgisayar müh....bizim ülkemiz neden bu işe girmiyor?
    Karlı hale getirebilmek için kompozit girdi üretebilmek de gerekiyor. Büyük sabit sermaye yatırımı ve planlama ister..

8.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    zararı göze alamayan kazancı rüyasında görür..UZDVA 0.20 kısmet
    fiyat değişmezse taşımayı düşünüyormusunuz sanki UZIRI daha garantili geldi. gerçi riskin getirisi de götürüsü de farklı oluyor. dayanak120 olsa daha garanti dönersem uzırı düşünüyorum ama gün içi sert hareketler olursa voleyi vurursunuz başka.
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

Sayfa 278/1223 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378778 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •