Originally Posted by
Mahulli
değerli kardeşim keko, günleri şaşırdığınızı yazmak latifeydi,patronun verdiği değer(6-7 arası)fiyat gazetelerde veya internette okuduğum bir haberdi,bizzat patronun ağzından işitmedim.Hissedeki satışların hangi aracı kurumlardan yapıldığının takibinin ,grafik çalışması yapmaktan daha yaralı olduğu kanatindeyim.hisse düşerken ben veya sen dilediğimiz kadar mal alma şansına sahip isek,bunun mal toplamayla veya bir aracı kurumdan diğerine mal aktarma olarak düşünmek,deneyimli bir borsacı için makul bir düşünce olmaz.Hedef fiyat olarak verilen rakamların %1 bile gerçekleşmiş değil 20 yıllık borsa hayatımda.
AMACIM KESİNLİKLE OLUMSUZ BİR ALGI OLUŞTURMAK SİZLERİ HİSSENİZDEN UZAKLAŞTIRMAK DEĞİLDİR.Sadece eksik veriler ile büyük karlar beklemek doğru olmadığını söylemeye çalışmaktayım.Bir örnek eğer bende 50 000,sizde 40.000,burada yazan bir arkadaşta 50.000, ve diğer yazanlarda 10 000 lot hisse varsa,kim neden size büyük paralar kazandırsın.Ancak şirket dediğiniz gibi büyüme potansiyeline sahip ise,bu potansiyelin gerçekleşeceğini umuyorsanız,tabiki hısseyele kıyılan nikah doğrudur.Umarım gerçekleşir........Selamlar saygılar...ytd
yok dostum bizde yanlış anlamıyoruz...burada olumlu ve olumsuz düşünceleri paylaşmakta fayda var...burada birbirimizi uyarabiliyorsak ve bir yanlış varsa onu gösterebiliyorsak ne mutlu bize...biz fayda sağlayamamış isek de belki fayda sağlayanlar olabilir...maliyet yapmak için bence hala dikkatli olmak lazım...patron gazeteye böyle bir mülakat vermiş mi bilmiyorum bende araştırmak istiyorum..acaba öyle bir şey söylemiş mi veya söylemiş ise kaç yıl önce söylemiş ??
takasları takip edenlerin bizi bilgilendirmesinde fayda var..kim alıyor ?elinde ne kadar var ?? kim satıyor ? daha ne kadar satacak ?? gibi bilgiler çok faydalıdır..bu tür paylaşımları kim yaparsa şahsen müteşekir olacağız..
hisse agresif çıktı ve bana göre de agresif düzeltmesini yapıyor...artık nereye kadar iner bakmak lazım...ben hissedeyim diye kimsecikler hemen atlamasın...mümkün olduğu kadar düşüşlerin bittiğinden emin olmak lazım...aksi halde üzülebilirsiniz...bence temkinli olmakta fayda var...
burada bilgi veya duygu ve düşüncelerini paylaşan herkese teşekürler...bilgi paylaşıldıkça çoğalır dostlar....ketum olmak aslında insanı geriletir..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri