Alıntı Originally Posted by Eredka Yazıyı Oku
Aslında değişen hiç bir şey yok ama tekniğe bakıyorum Rsi ye işlemlere bakıyorum çoktan 90 ları geçmemiz gerekiyordu.
Gitmiyorsa bilmediğimiz bir halt dönüyor, onu vurgulamaya çalıştım.
Kendi adıma bu hissede pozitifim çünkü yatırım yapmış bekliyorum düşmesini isteyecek değilim ama at hırsızı sahiplerinin olduğunu manipülasyon yapılan bir hisse olduğunu herkesle beraber bende gördüm .
İlk Bu hisseyi almadan bir ay bu hisseye çalıştım evveliyatına kadar indim tekniğini inceledim vel hasıl normal 1,50 yi geçip sırasıyla 1,80 -3,20-5,60 ve 12 ye kadar yolu var diye aldım ama gelin görünki patron ahlak yoksunu olunca hiç birşey işlemiyor hisse 65-85arası gidip geliyor.
Bizde bekliyoruz boş boş, herkese bol kazançlar.
TEŞŞEKKÜRLER.Ben de olumlu olacağını düşünüyor ve bekliyorum müptezel patroniçeye rağmen.Pzt kervt kazandıklarımla da alıma devam edeceğim.Umarım geçen yıl ki gibi sonbaharı beklemez