Sayfa 815/948 İlkİlk ... 315715765805813814815816817825865915 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 6,513 - 6,520 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by Cengo Yazıyı Oku
    1.30 çktı yuhh!!1.25-26 da bekliycem seni..
    Cengo sen alım girdikçe kağıdı aşağılara çekiyorlar, en iyisi sen girme alım. 1,25-26 TL göreceksin, bu sefer oralara çekecekler yapma etme😎😎😎Şaka bir tarafa ben 1,29-30 TL'den aşağıya düşeceğini zannetmiyorum. Zaten bugün ırzına geçtiler hemen hemen tüm kağıtların daha da zevk alamazlar😎😎😎 Bu arada yarın açılıştan sonra 1,33-35 aralığına gelir diye düşünüyorum....😎😎😎

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Hacimsiz bir düşüş ben şahsen aşağılarda ikinci yüklü alım için bekliyorum. Ma 500 ü kırdı. Spek te biliyor bu kağıdın değerinin buralar olmadığını. Çıkarsada düşersede kazanırım. Muhtemelen 1.20 ler 1,40 lar aradında mal toplayacaklar. Ve bir sabah aniden uçuracaklar. Hacimli bir yükseliş olursa yine alırım. Yani speğin stratejisinden daha iyi stratejiniz yoksa kaybetmeye mahkumsunuz. Ytd ytd

3. Valla ortagım1.25 den bi 10 bn alıyım dursun dedim kenarda. Sonra hafta sonu hissedeki potansiyeli gördükçe ve formuda geri dogru okudkça biraz arttırma kararı aldm. Geçen hafta 1.35 den bi 10 bn daha çektim. Bugün ise kötü havayı degerlendireyim acemiler dayanamsz satar boş kademe de 34-35-36 buralardan yakalarım 10 ar bn daha girdim. Akıllıyım ya!! Adam elimize verdi ya laa! İçerde neyaptı ne etti 30 çıkardı.bileydim boş bırakmazdım kademeleri. 32 den aşşa dogru yazardım. Heee bnm maliyet neoldu1.25 den 1.33 fırladı. Yukardan alan arkadaşlar kızmayın hemen nispet yapmıyorum yanlış anlaşılmasın. Başka hisselerden %30 yakın zarara çıkıpta geldim. Varın bnm maliyet nereye geliyo hesaplayın. Sanırım reel maliyetim1.9* gibi olsa gerek. Spek sanada ikiçift lafım var.yarın 28-26-25 onar bn gircem verirsen sevinirim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
    izci abimmm
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by MR&MRS Yazıyı Oku
    izci abimmm
    MR&MRS Üstad, Sevgiler ve Saygılar sunarım.

6.  Alıntı Originally Posted by Cengo Yazıyı Oku
    Valla ortagım1.25 den bi 10 bn alıyım dursun dedim kenarda. Sonra hafta sonu hissedeki potansiyeli gördükçe ve formuda geri dogru okudkça biraz arttırma kararı aldm. Geçen hafta 1.35 den bi 10 bn daha çektim. Bugün ise kötü havayı degerlendireyim acemiler dayanamsz satar boş kademe de 34-35-36 buralardan yakalarım 10 ar bn daha girdim. Akıllıyım ya!! Adam elimize verdi ya laa! İçerde neyaptı ne etti 30 çıkardı.bileydim boş bırakmazdım kademeleri. 32 den aşşa dogru yazardım. Heee bnm maliyet neoldu1.25 den 1.33 fırladı. Yukardan alan arkadaşlar kızmayın hemen nispet yapmıyorum yanlış anlaşılmasın. Başka hisselerden %30 yakın zarara çıkıpta geldim. Varın bnm maliyet nereye geliyo hesaplayın. Sanırım reel maliyetim1.9* gibi olsa gerek. Spek sanada ikiçift lafım var.yarın 28-26-25 onar bn gircem verirsen sevinirim.
    Hayırlısı diyelim... Zaten hisse 1,20 TL lerden 1,45 TL lere gelmişti. Bir düzeltme yapacaktı illaki, nasip buguneymis....cuma günü fitch not düşürür mü, bakanlar kurulu toplantısından ne çıkar, ekonominin iyileştirilmesi adına ne gibi somut adımlar atılır, buna göre borsa iner, çıkar ne olur belli olur. Umarım yakın zamanda girdiği yükseliş trendine geri döner 😎😎😎

7. Lot sayımı 150 bine çıkaracağım inş düşşede çıksada pek takmam. Hemen hemen öz kaynağı kadar piyasa değeri var 80 küsür milyon teşvik almış. Tek handikap güvenilmez şirket sahipleri. Oda nereye kadar.. vallahi ne bimer ne cimer bırakmam önümüzdeki bilançoda en ufak üç kağıt sezsem mahkemeye kadar giderim. Yok öyle bir dünya. Biz yatırım yapıyoruz. neyse bol kazançlar.

8. Bence BIST bugünkü gibi kayıp yaşamaz ise hissenin 1-2 hafta en kotu 1,26-1,35 TL arasında yatay bir seyir izleyeceğini, bilanço( Geçen yıl 11.08 de açıklanmış) yaklaştıkça yeniden bir ivme kazanıp 1,65 TL lere gideceğini düşünüyorum. Tabi dediğim gibi burada BIST in durumu onemli... Önümüzde biste pozitif yansiyabilecek OHAL in kaldırılması (19 Temmuz) olayı var. Ayrica 87 MİLYONLUK TESVİK, bunun bilançoya yyansimasi, bu anlamda şirketin yapacağı yatırımlar vs var. Negatifte ise cuma not indirimi konusu var, ama ben not indirimi olacağını pek sanmıyorum. Hayırlısı diyelim hayırlısı olsun😎😎😎

Sayfa 815/948 İlkİlk ... 315715765805813814815816817825865915 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •