Sayfa 491/1223 İlkİlk ... 391441481489490491492493501541591991 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 3,921 - 3,928 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Sermaye kontrolu olacagina ihtimal vermiyorum. Daha once yapilan duzeltme ttkom otas dan dolayi yapilmisti. Cunku sirket kar ediyor bu parayi yurtdisina cikariyor ve orada ki borclarini oduyordu. Kisaca ttkom borclarini odemek istemiyordu.

Bu uygulama genelde para uzerinde ki spekulasyonlari engellemek icin alinir. Bunu deneyen ulkeler var, basariya ulasan ulkeler de var. Hatta imf de eskisi kadar kotumser degil sermaye kontrolunde ancak bunda soyle bir onemli nokta var. Eger bir ulke sermaye kontrolune geciyorsa ulke ekonomik krize girdigigini kabul etmis sayilir. Cunku sermaye kontrolunun aciklamasi benim ulkem ekonomik krizde ve spekulasyonlari engellemek icin bu karari aldim demektir.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Abi maç başlıyor maç. 10 dk kaldı.
    arada ötekinede bakın ikisde keyif verir
    bir halt olacağı yok.

3. Damat konusunca piyasa biraz toplar diye düşünmüştüm, yanılmışım.

İlk kez yeni hükümete piyasa böyle tepki verdi. Pek hayırlı sayılmazdı piyasa, özellikle öğleden sonra.

Thy long azalttım, yazın taşımayı düşünüyordum, gözden geçirecem düşüncemi, belki long taşınam bundan sonra.

Önümüzdeki günler, hatta her gün önemli.

İsin ucu İMF olur gibi.

Hiç görmediğimiz bir satışla karşılaştık bugün..
    Tarihi hacim rekoru kırılmış sanırım..
    GERÇEĞİ bilmiyoruz..

Tahmin ediyoruz..
    3-4 sebepten biri sebebiyle,oldu bu satışlar..
    Bize nedenleri ya 2 gün en geç 1 hafta sonra ulaşır..

Bekleyelim..Para pul olurken

5.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Sermaye kontrolu olacagina ihtimal vermiyorum. Daha once yapilan duzeltme ttkom otas dan dolayi yapilmisti. Cunku sirket kar ediyor bu parayi yurtdisina cikariyor ve orada ki borclarini oduyordu. Kisaca ttkom borclarini odemek istemiyordu.

Bu uygulama genelde para uzerinde ki spekulasyonlari engellemek icin alinir. Bunu deneyen ulkeler var, basariya ulasan ulkeler de var. Hatta imf de eskisi kadar kotumser degil sermaye kontrolunde ancak bunda soyle bir onemli nokta var. Eger bir ulke sermaye kontrolune geciyorsa ulke ekonomik krize girdigigini kabul etmis sayilir. Cunku sermaye kontrolunun aciklamasi benim ulkem ekonomik krizde ve spekulasyonlari engellemek icin bu karari aldim demektir.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    .....
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6. Garanti 41.5 milyon

Yapı kredi 21.5 milyon lot açığa satış bilgisi var

Teyit edelim

7.  Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku
    Ula bozi

Madem o kadar kuyrugun titriyor , çek o zaman dolarlarini

Hayır birşey olacağı falan yok da , senin zirlamandan kurtuluruz

Dolarlarim nolcek ühüüüüü

Ya alirlarsa ühüüüüüü

Çek şunları bizim de gafamizi ütüleme da

hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    kuyrugum titremez benim bi kerem
    gayrimesru bir işim olmaz kurallara uyan birisiyim.devletimiz böyle bir karar alirsa başım gözüm üstüme..sorgulamam
    herseyi bizim için yapiyorlar der geçerim.
    yastık altindakilere de el atamazlar ya
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by Whitewalker Yazıyı Oku
    Garanti 41.5 milyon

Yapı kredi 21.5 milyon lot açığa satış bilgisi var

Teyit edelim
    Aciga satis degil garantideki merill le yatirim finans city mali satar 60 kusur milyon lot verdiler 2 3 kurumdan
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

Sayfa 491/1223 İlkİlk ... 391441481489490491492493501541591991 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •