Sayfa 538/1223 İlkİlk ... 384384885285365375385395405485886381038 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 4,297 - 4,304 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    sonunda bosalttı malı
    bittimi mali
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    Yanlış anlama her gün batıyoz diyip palaya ütülene de ben acıyorum. ekonmiyi borsa ve döviz sananlar. yarın borsa çıkar döviz düşer fikrin yine değişmez. ben hiç görmedim borsa 120 binken ve dolar 2 lira iken yine şikayetçi idiniz. Ülke şaha kaltı deme cesaretinde bulunmadınız. hani İlkerx vardı 120 binlerde ver mehteri derken kim öyle düşündü acaba . o günde batıyoruz 25 bin düş yine batıyoruz. Aradaki fark nedir acaba. sayılar mı yoksa hükümete olan düşmanlığınız mı? bi sıorgulayın bence olmadı e devlete girin oradan bakın
    Borsayla reel ekonomi arasında

Onca ekran parodisine rağmen

Onca görülen saçmalığa rağmen bir paralellik varmış gibi yazanlar zaten iflah olmaz

Yani biz şimdi 130 da olsaydık işler mükemmel mi olacaktı

Arkadaş bunları yazmak bile abes ama bağ kurmak isteyen istediği şekil bağ kurar tabi

Onun adına bağ denmez ama bamcık pardon bağcık denir
    hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. durmak yok sskkk meye devammmmm

4.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    bugun 91800 gelırse emeklı olcam......
    saka maka gostercek bu cakallar bu gıdısle

5. halk ban ucu dahada duzmez dıyorlardı vaybee cop oldu bıldıgın coppp

6.  Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    Yanlış anlama her gün batıyoz diyip palaya ütülene de ben acıyorum. ekonmiyi borsa ve döviz sananlar. yarın borsa çıkar döviz düşer fikrin yine değişmez. ben hiç görmedim borsa 120 binken ve dolar 2 lira iken yine şikayetçi idiniz. Ülke şaha kaltı deme cesaretinde bulunmadınız. hani İlkerx vardı 120 binlerde ver mehteri derken kim öyle düşündü acaba . o günde batıyoruz 25 bin düş yine batıyoruz. Aradaki fark nedir acaba. sayılar mı yoksa hükümete olan düşmanlığınız mı? bi sıorgulayın bence olmadı e devlete girin oradan bakın
    Siz hic market alisverisi yapiyor musunuz
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

7. garanı bırakıp halka cakıyor sıraylaaa sonra garana tekrar baslıyooo

8. 93.300 altına öpücük attı depti bir daha değerse yandı keten gülüm helva heheheh iyisin pala iyisin
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

Sayfa 538/1223 İlkİlk ... 384384885285365375385395405485886381038 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •