Sayfa 539/1223 İlkİlk ... 394394895295375385395405415495896391039 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 4,305 - 4,312 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1. ulannn bı sut 4 tl olmusss yeterrr beeeee cocugumu oktamıyorrrrum bunun neersı vıcdan

2.  Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    93.300 altına öpücük attı depti bir daha değerse yandı keten gülüm helva heheheh iyisin pala iyisin
    kına yak bı yerıneee naslı akp massını yatryomuu duzenlııı

3. kısa ve net açıklama umarım ders olur ...
     Alıntı Originally Posted by surcontre Yazıyı Oku
    Batanların yüzde 90'ı akp'lidir, ben batmalarını istemem ama gerçek budur, medyaları herşey yolunda pompası yapıyor çünkü.

Burada yazanlar trol takımı, asla iktidarı eleştirmezler, sanki ülkeyi chp yönetiyormuş gibi konuşurlar.

Akp'yi asla eleştirmedikleri için ya şakşakçılar, ya biatçılar, ya avantacılar..

Başka seçenek yok.. Arada bir bile olsa iktidarı az da olsa eleştirenlere sözüm yok..

4.  Alıntı Originally Posted by topborsa07 Yazıyı Oku
    ulannn bı sut 4 tl olmusss yeterrr beeeee cocugumu oktamıyorrrrum bunun neersı vıcdan
    8 de olacak bir sure sonra

5.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Siz hic market alisverisi yapiyor musunuz
    yok biz organik alıyoruz sebzeyi meyveyi tavuğu fazlasını hediye ediyoruz konu komşuya sevaptır. enflasyon pahalılık nedir. Ha şok ta 10 kilo patetes 15 liraymış haberiniz olsun
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

6. bızım ulke guclu baskanlık sıtemını gordude bu merrıl cok salamıs o goremedıııı

7.  Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    yok biz organik alıyoruz sebzeyi meyveyi tavuğu fazlasını hediye ediyoruz konu komşuya sevaptır. enflasyon pahalılık nedir. Ha şok ta 10 kilo patetes 15 liraymış haberiniz olsun
    senın hayatın cıkar olmus yuhh olsunnn

8.  Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    93.300 altına öpücük attı depti bir daha değerse yandı keten gülüm helva heheheh iyisin pala iyisin
    yine mi değdirdi. .desteği yokluyo hergele bakalim saglammi degil mi diye heralde.cok cakal bu pelloş.
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 539/1223 İlkİlk ... 394394895295375385395405415495896391039 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •