Sayfa 548/1223 İlkİlk ... 484484985385465475485495505585986481048 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 4,377 - 4,384 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1. Daha fazla
    O da bu malların devri 92.000-94.000 aralığında karşılanamazsa. Eğer karşılanabilirse hedef OK GİBİ 106.000.Aleni bir şekilde %10 la girdikleri Tahvilde battılar.Batırılıyorlar.Borsadan dolar bazında bu kur ile çıkıp OSMANLI TOKATINI yemek suretiyle defolup gidecekler.GİDİYORLAR

Daha fazla
    YENİ TÜRKİYE ve onun CİN'leri bütün bu malları (Garan vs) 2 gündür karşılıyor.Cuma gününe kadar dibi bulacağımıza inanıyorum.Otelleri sattı! Marinaları sattı! Avm'leri sattı! Bankayı SATTI.Bırakın bankanın BORSA'da kalan hisselerinide satsın...Bu DEVİR bitince O ülkesine yabancı

bizler ise bu güzel ülkenin asıl sahipleri olacağız.Biraz daha sabır...Bugünden itibaren #garan hissesinde CUMA kapanışa kadar KADEMELİ alıcıyım.Bakın net söylüyorum KADEMELİ!!! Cuma günü veda vaktimiz geliyor.Hale'nin ekranları kapatıp ALGI'ları ile OYNATMAMA vakti yaklaşıyor...

döktürmeye başlamış şu an en büyük üstadlar bile sür dökmüş kedi gibi izlerken böyle yorum maşallah
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

2. hareket hazırlıgı var yukarı

3. cumhurbaşkanı erdoğan: Doların düştüğünü kısa zamanda göreceğiz

ERDOĞAN: HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI'NIN BİRARADA OLMASIYLA FİNANSMANDA GÜÇLÜ KAYNAK SAĞLANACAK

4. bu hareket önemlı serı olmazsa gerı doner

5. Kimden bahsediyor herhalde şahenk hani garan da hissesi yok falan diyorlardı. Hükümet yorumlara bakarak durumuz izliyor satış bitince el koyacak duruma şu durumda el koysa (yani varlık fonu ile falan) anca adamlara kıyak çekmiş olur mantıken. Eğerkki şahenk değil de güçlü bir fonsa o zaman işler yaş bugün garan yarın kuş aselsan sıraya bindirir.
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Bankalar borsanın en derin ve likit kağıtları ,bu nedenle yabancıların da en çok tercih ettikleri kağıtlar.Diğer kağıtlarda bankalarda olduğu gibi yüklü tutarda çıkışları karşılayabilecek bir alıcı tarafı yok.Bankalar içinde de halka açıklık oranı ve piyasa değeri olarak en derin ve yabancıların tercih ettikleri kağıt garanti olduğu için yabancılar ilk önce garanti bankasında yoğun satış yaptılar,bu yönüyle garanti bankasının satışlarda öncü olduğunu söyleyebiliriz.Borsamızın 30 yıllık geçmişini incelediğimizde dünkü gibi tarihi işlem hacmiyle sert düşüşler ya da yükselişler olduğu zaman bunun orta/uzun vadeli bir trend değişikliği anlamına geldiğini görüyoruz,yani dünkü borsamız tarihinin en yüksek işlem hacmiyle,%3'lük sert düşüşten sonra uzunca bir süre borsamız muhtemelen kendini toparlayamayacaktır,zaman zaman tepki yükselişleri olsa da bundan sonra trend -çok önemli olumlu bir gelişme olmadıkça- aşağı yönde olacaktır.Dün satanlar yeniden piyasa dönmeye karar verirlerse de sattıkları seviyenin oldukça altına gelmesini bekleyeceklerdir.
     Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    garan dursa endek düzelecek peki bu 100 milyon lotu kim alıyo alan salak mı her gün düşen kağıdı toplacak şimdi karşı bacak kim millet yani ky ne yapıyor mesele bu ky alıyorsa yani cüzi de olsa sattırmadan döner mi karışık bi durum.
    Bireysel emeklilik fonları ve yerli kurumsallar alıyor.Sebebi teknik,2 cent desteğinin sağlam olduğunu ve buradan yapılan alımların kazandıracağını düşündükleri için alıyorlar ama unutmayalım ki mal en iyi desteklerde verilir.
    Yukarıda yazdığım gibi,benim kişisel düşüncem bir trend değişikliğine girdiğimiz ve desteğin tutmayacağıdır,yani alıcılar zayıfladıktan sonra daha epeyce aşağı seviyelere gidebiliriz.
    Şu anda borsada tepkiye oynamayı riskli görüyorum,bir süre işlem yapmadan seyirci olmak bana daha iyi bir strateji olarak gözüküyor..

7. Erdoğan: Yetki karmaşası endişem yok, hepsi bana bağlı -NTV
    Never test the depth of river with both the feet!
    W.B.

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    satmaya ara verdi teyze,lotlari erimedi bi süredir.
    heralde hepsini satmaktan vazcaydi yada birazda sabaha kalsin dedi...
    alanin çoğu ky burada
    topiki 400 kisi ile rekor kirdi bugün
    bozi garan topiğinin ziyaretçi sayısı ile garan alanların niteliği arasında niceliksel bir ilşki de yakaladın ya

gözümden hepten düştün

Sayfa 548/1223 İlkİlk ... 484484985385465475485495505585986481048 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •