Sayfa 174/822 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon
Arama sonucu : 6572 madde; 1,385 - 1,392 arası.

Konu: YKBNK - Yapı ve Kredi Bankası

1.  Alıntı Originally Posted by Karya Yazıyı Oku
    Arkadaşlar yeri gelmişken bu topiği takip edenlere bir tespitte duyuruda bulunmak istiyorum.
    FORUM un teknik analiz, temel analiz, Elliot vs adı altında uzun vadeli analiz bölümü var burada genelde birkaç üstat haftalık 15 günlük aralık ve analizlerle bize ışık tutuyor.
    Ayrıca genel olarak günlük seans takip bölümü var seans içi Cafe gibi muabbet ve anlık ülke ekonomi-siyasi durumu paylaşıldığı geyik muabbeti şakalaşmaların da olduğu borsa genel var.
    Bir de şu an içinde yazıyor olduğumuz hisselere özel başlıkların olduğu kimi gün 1 gönderi kimi gün 20-30 gönderiye kadar çıkabilen ve hissenin seans içi durumu, kademesi, indikatörü, takası alanı satanı desteği direnci ile paylaşımların anlık yapıldığı, O HİSSEYE gönüllü insanların paylaşım yaptığı bölümler mevcut.

İşte YKBNK topiğinde tam da içinde bulunduğumuz bu ortamda ben kendi adıma, başladığım günden beri gerek grafikle gerek kademe ile gerek indikatörleri ve hareketleri inceleyerek YKBNK ı takip edenlere faydalı olmaya çalışıyorum. acizane geçen hafta indikatörlerin düşüş gösterse de önce 100-100200 kadar endeksin yukarı çekileceğini sonra 88000 kadar beklenilen düşüşün olabileceğini adım adım anlattım. kademe kademe belirttim, takip edenlere yarar sundum Yalnış mı?

Kardeşler burası bilgi paylaşım yeri paylaşılan bilgilere dil uzatan buraya gelip genel hepimizin bildiği kuralları yazan ama net birşey söylemeyen kendini ben bilirim sen tecrübesizsin ben okurum sen okuyamazsın tahtayı, bakan göz gören göz ayakları ile hava basacak arkadaşlara-taabiiki yazacaklar ama- burada çok ihtiyaç yok . Bildiğini adam gibi önceden paylaşan, üstü kapalı konuşmayan, ahkam kesmeyen, "bakın arkadaşlar ben ..sebepten düşüş bekliyorum. olayın perde gerisi bu, aman ha,...beklentim şu " kelimelerine yakın bir samimiyetle forum paylaşımına ve güç birliğine ihtiyaç var, ben buraya bunun için giriyorum, buna ihtiyaç olduğu için FORUM yöneticileri böyle bir bölüm oluşturmuş zaten, doğru mu?

Olay olduktan sonra ben demiştim, o bilemedi, bu anlamadı falan hikayelere burada insanların karnı tok. Biliyorsan paylaşacaksın kardeşim görüyorsan anlatacaksın kardeşim. Burası insanların şahsi egolarını tatmin ettiği,i giderdiği HAVA BASMA YERİ DEĞİL hava basan insan görünce genel olarak çok rahatsız olur herkes zaten . Yabancılar buna irrite diyorlar., bana rahatsızlık veriyor. Bu gereksizliği görmek için ben de herhangi biri de gelmiyor buraya.Faydalı olmak ve faydalı bir şeyler okumak için kıymetli zamanımızı ayırıp giriyoruz. Lütfen bundan sonra bu tür ima, hava ve ben bilirim tavırlarından ziyade Net bilgi paylaşımı olsun, herkesin herkesten muhakkak bir bildiği fazla vardır buyursun paylaşsın er meydanı hodri meydan buyurun. bunun dışındakilere güle güle uğur olaa. Şahsi görüşümdür herkes benzer ya da biraz farkla aynı şeyleri düşünüyordur. saygılarımla görüşümü doğrudan sunarım.
    Doğru diyorsunuz. Herkesin yoğurt yiyişi de farklı. Günlükçü var teknikçi var temelci var ucuzcu var varoğlu var. Ben slow traderım düşüşlerde toplarım çıkışlarda veririm senede işlem yapmadığım bile olur teknik analize bakmam stoploss koymam hisseyi ilgilendirmeyen haberlerle ilgilenmem. Hisse gelecekte ne olur diye tahmin etmeye çalışmam 3 ay 6 ay 1 yıl vadem yok sadece ucuzsa al ve bekle, ta ki pahalı olana dek. Sadece bilanço ve fiyat. Ben böyle kazanırım da başkası günde 2000 işlem yapar öyle kazanır saygı duymak lazım kişilik, zaman, ilgi, tarz meselesi.

İnsanlar mesela diyor ki eee kentuf sen aldın düştü. Düşsün adam düşmeyecek mi demiş ucuz kardeşim alıyorum demiş beklentisi vadesi paraya ihtiyacı ona göre demek ki. Sana günlük kazandırmadı diye bu adama tepki koymak mantıksız...

Benim gibi yapmak isteyene de açıkça kendi planımı yazdım isteyen faydalansın... Yarın 1.5 dedin düşmedi demesin ama kimse kalbini kırarım

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Hâlâ daha 2000 lot hissem var piramidin tepesi maliyet 2.5...

Piramit gereği 4000 lot 2.25...

8000 lot 2

16000 lot 1.75...

32000 1.5...

Siz anladiniz işte gerisini...

Keşke imkan olsa 10 katı lotla yapsak ama imkanlar bu şekilde Kentuf abim gibi kilo kilo alamıyoruz ki etimiz budumuz belli.

Bu arada buraları görür asla demiyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın inşallah görmez bu benim oyun planım. Stop filan yok.

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    ANKARA
    Gönderi
    200
    Blog Entries
    5
    Sağolun desteğiniz ve aynı konuda düşüncenizi açıkladığınız için Sn Nosfecagri

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Doğru diyorsunuz. Herkesin yoğurt yiyişi de farklı. Günlükçü var teknikçi var temelci var ucuzcu var varoğlu var. Ben slow traderım düşüşlerde toplarım çıkışlarda veririm senede işlem yapmadığım bile olur teknik analize bakmam stoploss koymam hisseyi ilgilendirmeyen haberlerle ilgilenmem. Hisse gelecekte ne olur diye tahmin etmeye çalışmam 3 ay 6 ay 1 yıl vadem yok sadece ucuzsa al ve bekle, ta ki pahalı olana dek. Sadece bilanço ve fiyat. Ben böyle kazanırım da başkası günde 2000 işlem yapar öyle kazanır saygı duymak lazım kişilik, zaman, ilgi, tarz meselesi.

İnsanlar mesela diyor ki eee kentuf sen aldın düştü. Düşsün adam düşmeyecek mi demiş ucuz kardeşim alıyorum demiş beklentisi vadesi paraya ihtiyacı ona göre demek ki. Sana günlük kazandırmadı diye bu adama tepki koymak mantıksız...

Benim gibi yapmak isteyene de açıkça kendi planımı yazdım isteyen faydalansın... Yarın 1.5 dedin düşmedi demesin ama kimse kalbini kırarım
    Eldekilerin kıymetini eldeyken bil, yittikten ve bittikten sonra zaten anlayacaksın. M.S 2001-Karya

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
    7.20 den garan aldım ykb düşmeyince.
    dayanamdım onuda zamanında 4.5 usd den vermişiz baktım 1.5 usd suda ucuz alayım dedim.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    ANKARA
    Gönderi
    200
    Blog Entries
    5
    Abiler zurnanın zırt dediği yerlere geldik...BİST100 20180711_1730 saati itibarıyla grafik artık şu an seans içi gördüğümüz 91600 değerlerinde kanalların ilk kapışıp çakıştığını noktaları gösteriyor bugün veya yarın sabah düşüş durabilir demektir TİKKAT

Eldekilerin kıymetini eldeyken bil, yittikten ve bittikten sonra zaten anlayacaksın. M.S 2001-Karya

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    ANKARA
    Gönderi
    200
    Blog Entries
    5
    Veya Durmazsa 88600 falanı göstermeden rahat etmezler.. Hatta Sn Jako ustanın 81xxxx görüşü var adam 1 ay önce haziran -temmuz karışık tepkide köprüden önce son çıkış demiş yani kabahat bizde tam anlamamışız.. (Link sayfasında 311 nolu gönderi)

6.  Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    bugün akinonyadayım sokata gördüğüm herkese ykbnk aldırdım dedim altı ay sonra
    dolar + yerleşik faiz taşıma maliyetinden geri alacağım mallarınızı dedim
    artık gundawe senin 2 tl ye bu seferde inmezse hiç inmez pehhh
    Baştakiler bu kafada giderse 1 tl ye de alırsın

2001 i hatırlarsın 5 tl lerden 1 e düşmüş idi yanılmıyorsam..

Garanti 11.50 ekside (keşke acele etmeseydin kentuf)
    bir normal düzeltme vardır..
    birde çöküş..
    İkisi farklıdır birbirinden..
    Baştakiler inada devam ederlerde 1 haftada doları 10 tl nin üzerinde borsayı 60.000 de görebiliriz..

Bakın 1 hafta bile sürmez hatta..
    Herkes dikkatli olsun..
    TA oradan döner buradan döner..

Çok ciddi mal geliyor tahtalara..
    Bunlar başka kokular almışlar..

.............................

ykbnk yüzde 6..

ehh sağlam durmuşuz sanırım ...

resmen çökmüş bugün piyasa..

Burada açık haberlerini veren dikkat diyen bir ben vardım sanırım..
    Bu adamları bilirim..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Baştakiler bu kafada giderse 1 tl ye de alırsın

2001 i hatırlarsın 5 tl lerden 1 e düşmüş idi yanılmıyorsam..

Garanti 11.50 ekside (keşke acele etmeseydin kentuf)
    bir normal düzeltme vardır..
    birde çöküş..
    İkisi farklıdır birbirinden..
    Baştakiler inada devam ederlerde 1 haftada doları 10 tl nin üzerinde borsayı 60.000 de görebiliriz..

Bakın 1 hafta bile sürmez hatta..
    Herkes dikkatli olsun..
    TA oradan döner buradan döner..

Çok ciddi mal geliyor tahtalara..
    Bunlar başka kokular almışlar..

.............................

ykbnk yüzde 6..

ehh sağlam durmuşuz sanırım ...

resmen çökmüş bugün piyasa..

Burada açık haberlerini veren dikkat diyen bir ben vardım sanırım..
    Bu adamları bilirim..

abi 2001 ile bura farklı o zaman yabancı yoktu piyasada şimdik var
    olmaz değil olabilir

garan 5 dolardan 1.4 usd ye geldi
    ykb 2.5 usd den 0.45 cent yaktı bugün

her keseye göre mal var.
    bende problem yok alıma devam tahta yapıcı düşünsün kendini
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

8. Kentuf bilemiyorum..
    Bunlar birşeyden kaçıyorlar..
    Gemi batıyor olabilir..

Bu kadar açık ve net konuşim..

Hala doların düştüğünü görecez ..
    RTE ayrı bir dünyada şu an..
    Koptu Türkiyeden..

Garan da 2 günde 130M lot satış..

Bu düzeltme işte enflasyon yüksek cari açık cart curt satışı değil..
    Bu fire sale..

Sayfa 174/822 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •