Dolar bazında 2008 inde altında değil mi acaba ben mi yanlış bakıyorum hisseye
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dolar bazında 2008 inde altında değil mi acaba ben mi yanlış bakıyorum hisseye
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sn karya emeklerine sağlık.
bir çok yazı yazdın cevap verememiş olmam tam detaylı okuyamadığımdan dır
kusura bakmayasın.
alınmayasın
bu arada bıkmış broker demişsin
seçimin sonucunu tam isabet iki hafta önce kendisine iletmiş olduğumdan
hergün kendisi chp propagandası yaptığından olsa gerek benimle de konuşmuyor artık
yani ihtiyar herşeye küsüyor
benimde bu saatten sonra bir daha kapris çekecek hele siyasi kapris çekecek
halim olmadığından kendisi ile ilişkiyi kesmiş bulunmaktayız.
saygılarımla.
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Eldekilerin kıymetini eldeyken bil, yittikten ve bittikten sonra zaten anlayacaksın. M.S 2001-Karya
Babo ile ilgili durumunuzu da anladım. zaten öylesine geçen sayfalarda Babonun kulaklarını çınlatmıştık buralardan
Eldekilerin kıymetini eldeyken bil, yittikten ve bittikten sonra zaten anlayacaksın. M.S 2001-Karya
Eniştem Allah uzun ömür versin 80 lerine yakın. Çok aşırı büyük bir bankanın gn. Md. Yrd. Liginden emekli, fırsat buldukça elini öper sohbet ederim. Kredi verirken kili kırk yararlarmış. Para az, kaynak kısıtlı. Incık cıncık çalışıp zar zor kredi verirlermiş.
Eniştem gençken ( 60 - 70 ler ) her uzmanın verdiği kredi portföyü olurmuş, hem kredi ödenir hem de firma güzel büyürse vatana millete hayırlı olma düşüncesi ile çok gurur duyarlarmış. Ödül aldıkları vb. De olurmuş.
Nereden nereye...
Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
bedelliyi yeni yapmış olmasına rağmen her gün % 5 % 6 düşen bir banka hissesi.
ne diye olumlu yazıyorsunuz gerçekten anlamıyorum. diğer bankalarda bedelli ihtimali olmasına rağmen neredeyse onlar kadar düşmüş. hatta bazen daha fazla düşüyor. bedelliyi daha yapmamamış olsaydı ne olurdu.
troll kaynıyor burası. ilginç.
Yer İmleri