Yav ince , Meral bunlar bir gram umrunda değil. Memlekete de bir gram faydaları olacağına inanmıyorum . Allah'ıma şükür Siyasetçiler ile kişiler ile memleketin düzeleceğini düşünecek kadar ahmak Değilim. Bir gün çıkıp birisi babanızı eleştirse herhangi bir konuda o Adamcağızı bu kadar savunmazsınız. Benim anlamadığımda bu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sopayı yiyeceksin gerektiğinde
sopa yemekten korkan sopa atamaz
almanya sı abd si japonyası ne sopalar yedi zamanında o piyasa denilen çakallardan biliyor musun sen
şimdi piyasa fed önünde hazır olda bekliyor
ama 2008 de eşşek sudan gelinceye kadar sopaladılar fed i de tüm abd yi de
kim sopaladı , piyasa
neden ?
piyasa dostu bi greenspan vardı orada
herşeye piyasa karar verir .
piyasanın işine karışılmaz
yıllarca yönetti mi yönetti
2008 anası ağladı Abd nin
abd batmış çıkmış piyasaya ne
çüktürüp gider hong kong a, londra ya , bilmem nereye
evet ..... greenspan çok değil bir iki sene daha kalsaydı piyasa dostu olarak abd bir daha dötü doğrultamazdı
gidecek yer bulur onlar ama sen ben bulamayız
biz bu toprakların adamıyız
öyle kendini küresel global dünya vatandaş zanneden hamşo değiliz
bize bu ülke lazım , piyasanın doyumsuz iştahını tatmin etmek değil
ben kaçar
ben yokken arkamdan atıp tutmayım
atıp tutacaksanız palaya atıp tutun
sizi üten o![]()
her zaman da ütecek![]()
bu durumda ülke ekonomisi düzelmeye basliyacak ama borsasi çökecek
diye mi
yorumlayalim viper![]()
Hamdım Piştim Yandım
Sevgili tavuk dönerci
Ben senin gibi satılık bir insan değilim
25 yıl finans sektöründe çalıştım
10 yıl yöneticilik yaptım
Berat bu cv ile yanıma gelse işe almam
Kemal falan Ne alaka
Ben senin gibi bir partinin finosu değilim
Neye kıskanayım
Kul hakkı yiyerek damat olduğu için bakan yapılan birini mi
Allah yaZdı ise bozsun
Ben haram yemem
O projeleri Berat mı
Yaptı
Beyin fakiri
Hadi o yaptı diyelim
Ekonomi bakanı olmaz
Olamaz
Senin gibi mal troller yalayın durun
İyimser ya da karamsar olmak yerine, olaylara, ülkeye, borsaya, hayatıma objektif bakmaya çalışırım. İktidar eleştirilerim icra makamı olduğu için, aldıkları kararlar ülkeyi, borsayı, hayatımı doğrudan etkiliyor. Yoksa muhalefete daha çok kızarım.
Her ne olursa olsun yeni iktidara piyasanın kredi açması gerekirdi, yerliler bunu yaptı, ben de yaptım, secimin 2. gunu thy long oldum, önünde iyi bilanço ve havaalanı beklentisi var.
Damat zaten liyakatsiz de önemli değil, Babacan'i da tanımıyorduk zamanında dedim. Belki çalışkan adamdır vs dedim.
Eksi 3000 açarız, sonra toplarız diye thy'leri basta vermedim. Kriz olacaksa bile 2.30 dolara endeks gider dedim.
Ama yabancı bakışı hic de böyle olmadı. Canlı izlediğim için, tecrübe de var, isin ciddiyetini anladım, pozları azalttım, sonra kapadım. İleride belki alırım, zaten her gün alıp satıyorum, taşımak için diyorum.
Son 3 günde bütün görünüm, bütün senaryo değişti. 2 dolar güçlü direnç oldu. Ben de kişisel ayarlarımı kriz ayarlarına aldım. (Yazılım, robot kullansam en az 3 ayrı modda oluştururdum.)
Krizlerde öncelikli amacım sermayeyi korumak, para kazanmak değil. Krizin sonunda ayni reel sermayem bile olsa, zaten ucuz fiyatların kendisi fırsat olur. Şimdi ucuz sayılmazlar. Krizlerde sert aşağı hareketler yaninda volatilite de olur, 3 gündür yaşanan bu zaten.
Senaryoyu değiştirecek tek olay imf beklentisi olur, Erdoğan'in ve bakanın açıklamaları, özellikle satır araları dikkatle takip edilmeli, imf'yi anlamak için.
Sabah gazetesi, atv, hükümetin yayın organıdır, toplumu önce imf'ye onlar hazırlar, takip eden, ipucu yakalayan olursa buraya yazsın, ben de görürsem yazarım.
İste o zaman kişisel ayarlarımı, modumu değiştiririm.
Alibey madem enerjiden açılmış konu. isterseniz Soma faciasını izleyin. Şu an Haltv.de Enver Ayseverle..
Yer İmleri