Sayfa 641/1223 İlkİlk ... 1415415916316396406416426436516917411141 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 5,121 - 5,128 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1. yemın ederım pesss

Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku
    ben berat albayrağın gerek ÜRETİM , gerekse de FAİZ ve ENFLASYON noktasındaki görüşlerini zaten kendi topiğimde 4 senedir yazıyorum

ve o yüzden de , ekonomi bakanı olmasını gayet olumlu karşılıyorum
    allah akıl fıkır versın. merrıl salak demekkı

Yav ince , Meral bunlar bir gram umrunda değil. Memlekete de bir gram faydaları olacağına inanmıyorum . Allah'ıma şükür Siyasetçiler ile kişiler ile memleketin düzeleceğini düşünecek kadar ahmak Değilim. Bir gün çıkıp birisi babanızı eleştirse herhangi bir konuda o Adamcağızı bu kadar savunmazsınız. Benim anlamadığımda bu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. sopayı yiyeceksin gerektiğinde

sopa yemekten korkan sopa atamaz

almanya sı abd si japonyası ne sopalar yedi zamanında o piyasa denilen çakallardan biliyor musun sen

şimdi piyasa fed önünde hazır olda bekliyor

ama 2008 de eşşek sudan gelinceye kadar sopaladılar fed i de tüm abd yi de

kim sopaladı , piyasa

neden ?

piyasa dostu bi greenspan vardı orada

herşeye piyasa karar verir .

piyasanın işine karışılmaz

yıllarca yönetti mi yönetti

2008 anası ağladı Abd nin

abd batmış çıkmış piyasaya ne

çüktürüp gider hong kong a, londra ya , bilmem nereye

evet ..... greenspan çok değil bir iki sene daha kalsaydı piyasa dostu olarak abd bir daha dötü doğrultamazdı

gidecek yer bulur onlar ama sen ben bulamayız

biz bu toprakların adamıyız

öyle kendini küresel global dünya vatandaş zanneden hamşo değiliz

bize bu ülke lazım , piyasanın doyumsuz iştahını tatmin etmek değil

4. ben kaçar

ben yokken arkamdan atıp tutmayım

atıp tutacaksanız palaya atıp tutun

sizi üten o

her zaman da ütecek

5. bu durumda ülke ekonomisi düzelmeye basliyacak ama borsasi çökecek
    diye mi
    yorumlayalim viper
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    resmen gıgançlık başına vurmuş sadeç bunu yazarken hiç aynaya baktın mı ya da şöyle bir internete giri ne yapmış ne icraatı var diye baktın mı? Deve kuşu gibi kafanızı kuma gömmüşsünüz klavye kahramanlığı yapıyon Kemal abi beni keşfetsin diye. (İnce varken işin zor)
    Bak forumdaşım Beraat albayrak Enerji Bakanıyken neler yapmış:

Berat Albayrak'ın Enerji Bakanlığı görevi yürüttüğü süre zarfında enerji alanında büyük atılımlara imza attı. Yakın, orta ve uzun vadede Türkiye'nin enerjide dışa bağımlılığını azaltmak adına stratejik adımlar atılırken, enerjide yerlileşme oranı artırıldı. Yenilenebilir enerji alanında dünyaya örnek olacak projeler gerçekleştirildi. Albayrak döneminde Türkiye enerji ve yeraltı kaynakları bakımından büyük atılımlara ve projelere imza attı.

İşte Berat Albayrak'ın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı döneminde yaptıkları...

1-Akkuyu Nükler santrali ptojesi
    2-Yerli kömür projesi
    3-Doğal gaz yatırım depolama projesi
    4-Tanap projesi
    5-yenilenebilir Enerji yatırımları v daha neler neler daha fazlası
    https://www.sabah.com.tr/galeri/ekon...nligi-donemi/8
    bu memlekete çivi çakmamış adamlar övülürken icraaat yapana çemkirmek olsa olsa sizin zihniyetinizdekilerin işi

https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem...naliz-2441854/

Sevgili tavuk dönerci

Ben senin gibi satılık bir insan değilim

25 yıl finans sektöründe çalıştım

10 yıl yöneticilik yaptım

Berat bu cv ile yanıma gelse işe almam

Kemal falan Ne alaka

Ben senin gibi bir partinin finosu değilim

Neye kıskanayım

Kul hakkı yiyerek damat olduğu için bakan yapılan birini mi

Allah yaZdı ise bozsun

Ben haram yemem

O projeleri Berat mı
    Yaptı

Beyin fakiri

Hadi o yaptı diyelim

Ekonomi bakanı olmaz

Olamaz

Senin gibi mal troller yalayın durun

7. İyimser ya da karamsar olmak yerine, olaylara, ülkeye, borsaya, hayatıma objektif bakmaya çalışırım. İktidar eleştirilerim icra makamı olduğu için, aldıkları kararlar ülkeyi, borsayı, hayatımı doğrudan etkiliyor. Yoksa muhalefete daha çok kızarım.

Her ne olursa olsun yeni iktidara piyasanın kredi açması gerekirdi, yerliler bunu yaptı, ben de yaptım, secimin 2. gunu thy long oldum, önünde iyi bilanço ve havaalanı beklentisi var.

Damat zaten liyakatsiz de önemli değil, Babacan'i da tanımıyorduk zamanında dedim. Belki çalışkan adamdır vs dedim.

Eksi 3000 açarız, sonra toplarız diye thy'leri basta vermedim. Kriz olacaksa bile 2.30 dolara endeks gider dedim.

Ama yabancı bakışı hic de böyle olmadı. Canlı izlediğim için, tecrübe de var, isin ciddiyetini anladım, pozları azalttım, sonra kapadım. İleride belki alırım, zaten her gün alıp satıyorum, taşımak için diyorum.

Son 3 günde bütün görünüm, bütün senaryo değişti. 2 dolar güçlü direnç oldu. Ben de kişisel ayarlarımı kriz ayarlarına aldım. (Yazılım, robot kullansam en az 3 ayrı modda oluştururdum.)

Krizlerde öncelikli amacım sermayeyi korumak, para kazanmak değil. Krizin sonunda ayni reel sermayem bile olsa, zaten ucuz fiyatların kendisi fırsat olur. Şimdi ucuz sayılmazlar. Krizlerde sert aşağı hareketler yaninda volatilite de olur, 3 gündür yaşanan bu zaten.

Senaryoyu değiştirecek tek olay imf beklentisi olur, Erdoğan'in ve bakanın açıklamaları, özellikle satır araları dikkatle takip edilmeli, imf'yi anlamak için.
    Sabah gazetesi, atv, hükümetin yayın organıdır, toplumu önce imf'ye onlar hazırlar, takip eden, ipucu yakalayan olursa buraya yazsın, ben de görürsem yazarım.
    İste o zaman kişisel ayarlarımı, modumu değiştiririm.

8. Alibey madem enerjiden açılmış konu. isterseniz Soma faciasını izleyin. Şu an Haltv.de Enver Ayseverle..

Sayfa 641/1223 İlkİlk ... 1415415916316396406416426436516917411141 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •