Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7713 madde; 1 - 8 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. İlhan Bey Feritbey'in kendisini özgürce ifade etme hakkına saygı duyulmasını istemiş olmam nedeniyle beni hiç tanımadığım bir insana yakın olmakla suçluyosunuz.

ilk baştan beri bizleri gruba davet eden sizdiniz; dolayısıyla "Bize bilgi verilmiyor" diye sizi suçlayıcı birşey söylediğime ihtimal vermiyorum, yanlış anlaşılma vardır muhakkak

Gruptan kimse aramadı diyosunuz; arama var ise de Feritbey ve avanesi tarafından yapılmıştır diyosunuz.

Ben siz aradınız ya da Feritbey'in ve bağlantılı olduğu kişiler aradı demedim zaten. İnsanları kim arıyor bunu merak ettiği söyledim. Bir duyum sebebiyle arayan kişinin ismi Yönetim listesinde var mı diye sordum.

Sonuç olarak Feritbeyin bir iddiası var; şayet bu doğru değilse çıkar bu iddiayı yalanlarsınız ve karşı taraftan bunu kanıtlamasını istersiniz. Feritbey iddiasını somutlaştıramazsa zaten müfteri durumuna düşer.

Bu durumda da kimse Feritbeye neden yükleniliyor,neden hakaret ediliyor demez zaten.
    Son düzenleme : mamadov; 07-04-2017 saat: 02:47.

2.  Alıntı Originally Posted by mamadov Yazıyı Oku
    İlhan Bey Feritbey'in kendisini özgürce ifade etme hakkına saygı duyulmasını istemiş olmam nedeniyle beni hiç tanımadığım bir insana yakın olmakla suçluyosunuz.
    Mehmet bey öncelikle sen ve ben nasıl kim olduğumuz belli ise Ferit beyin kim olduğu belli değil. Önce kim olduğunu belli etsin herşeyi her ortamda konuşalım. Hiç sıkıntı yok. Bırakında üzerine suçlama yapılan konuşsun ve kendini savunsun. Siz kim ve ne olduğunu bilmeden niye savunmaya geçtiniz. Sonra ortada ben birşey göremiyorum. Bu söylediğiniz herşey olabilir veya olmayabilir diyerek heryerde konuşuldu. Olsada olmasada bizim için değişen birşey yok Önemli olan şirketin ayakta kalması dendi. Bence bunu herkes onaylayabilir.

Alıntı Originally Posted by mamadov Yazıyı Oku
    ilk baştan beri bizleri gruba davet eden sizdiniz; dolayısıyla "Bize bilgi verilmiyor" diye sizi suçlayıcı birşey söylediğime ihtimal vermiyorum, yanlış anlaşılma vardır muhakkak
    Tamam ben her arkadaşım ile görüştüm. Arayan herkes ile de görüşürüm. Önceki yazımda da tüm samimiyetim ile aramanız halinde burada olduğumuzu söyledim. Yine söylüyorum biz iyi niyet ile hala buradayız ve öncelikle şirketin ayakta kalmasından başka hiç bir derdimiz yok şuan. Dava falan bizim için 2. Planda kaldı. Çünkü şirket yok ise zaten hiçbirşeyin anlamı kalmamıştır.

Gruptan kimse aramadı diyosunuz; arama var ise de Feritbey ve avanesi tarafından yapılmıştır diyosunuz.
    Evet yine tekrarlıyorum asla ve asla sonuç olumsuz kağıtlarınızı satın tarzında bir arama olduğunu düşünmüyorum ve asla mahkeme sonucunu gördüm gibi net bir ifadenin kullanıldığını düşünmüyorum. Zira bende böyle bir ifade duymadım ve bu sebep ile hisse satan olduğunu da düşünmüyorum.

Ben siz aradınız ya da Feritbey'in ve bağlantılı olduğu kişiler aradı demedim zaten. İnsanları kim arıyor bunu merak ettiği söyledim. Bir duyum sebebiyle arayan kişinin ismi Yönetim listesinde var mı diye sordum.
    Size guruptada yüzlerce açıklama yapıldı Önceki yazımda da belirtiim. Sizin dediğniz tarzda kimse kimseyi aramadı. Siz bir düzen çerçevesinde insanlara mal sattırılıyor imasında bulunuyorsunuz farkındamısınız bilmem. Ama biz burada büyüyüp birlik olma çabasından başka birşey yapmıyoruz ve siz çıkıyorsunuz bunun tam tersini söylüyorsunuz olacak iş değil ben şaka gibi görüyorum bunu.

Sonuç olarak Feritbeyin bir iddiası var; şayet bu doğru değilse çıkar bu iddiayı yalanlarsınız ve karşı taraftan bunu kanıtlamasını istersiniz. Feritbey iddiasını somutlaştıramazsa zaten müfteri durumuna düşer.
    Ferit bey mi takip edicez biz mehmet bey bundan çok daha önemli işler var Grubu biraz olsun takip etmişseniz bunları bilmeniz ve görmeniz gerekir diye düşünüyorum. Hatta Ferite ( fertte kimse o da ayrı bir konu zaten) cevabı gruptan biri olarak eğer gurubu takip ettiyseniz çok rahat verebilirsiniz. Çünkü orada herşey açık açık konuşuluyor. Bundan emin olun

Bu durumda da kimse Feritbeye neden yükleniliyor,neden hakaret ediliyor demez zaten.
    Bu konuşmalar bile zaten o kadar tuzak ki ben sizin bu tuzağa düşe bileceğinize inanmıyorum zaten. Şaşırdığım birde bu konuyu her ortamda sanki bir şey yapılıyormuşçasına büyütmeniz. İnşallah tuzağa düşerek büyütmüşsünüzdür. Öbür türlüsünü zaten düşünmek istemiyorum. Son kez herkese sesleniyorum ;

Bizim kimsenin hissesi ile işimiz yok. Biz öncelikle şirketin ayakta kalması ve daha sonra biz küçük yatırımclar için ne düşünülüyor onu bilmek istiyoruz. Bunun için kimle görüşmek gerekirse görüşüyoruz, ne yapılması gerekir ise yapıyoruz veya yapmaya çalışıyoruz. Hele yönetim olarak benim şimdiye kadar gördüğüm bir art niyet yok. Haaa dersiniz ki yanlışlar yapıyorsunuz olabilir kasıtlı olmasa da yanlışlar olabilir. Zaten gurup bunun için var tartışırız yanlışlar konuşulur doğru yol bulunmaya çalışılır. Ama bize imalı şekilde sorular sorulması laf çarpıtılması hoş değil. Kafasına bir soru takılan kaldırsın telefonu arasın. Bir kişide varsa ben aradım da konuşmadın sorduğumu cevaplamadın diyen onun elini öperim. İnşallah hepimiz yakında iyi günleri görürüz ve inşallah bu şirket yönetimi artık şirketi kaldırmak için gerekli hamleleri iyi niyet ile yaparlar.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •