Sayfa 694/1223 İlkİlk ... 1945946446846926936946956967047447941194 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 5,545 - 5,552 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

spk nın son kararı mevcut zihniyetin yıllardır aldığı palyatif kararlardan sadece birisi..
    problemi çözmek, sürdürülebilir dinamikler oluşturmak vb hiç önemli değil bunlar için.
    bakkal yönetir gibi ülke yönetiyorlar.. tek şansları paranın bol olduğu bir dönemde iktidar olmaları. ve uzun yıllar bunun ekmeğini yemeleri..

insider trading .. içerden bilgi alarak işlem yapmak.. adamlar bunu kaldırıyorlar bir süreliğine..
    muz cumhuriyetlerinde olmayacak şeyler bunlar döneminde oluyor.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2. Kulahima anlat kulahima

Bak külah burda

De ki yalakligini yaptığın piyasaya

Siz profesyonel degil misiniz de

Herifcioglu ta ebesinin seyinden kalkıp buraya sıcak para sokup kar edince mallari yıkıp basıp gidiyor

Siz bunun aynisini neden orada yapamiyorsunuz diye bir sorsana

Onların işinin bir parcasida bu olması gerekiyor lem (HESAPTA TABİ )

Elbette ki hesap sormalisin

Neden soramiyorsun

Geç bu işleri devlet su işleri

Tak hunini dolaş sen gugugunla
    hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    şimdi ptesi; PİSTON AŞAĞI-KÜSKÜ FORMASYONU devam mı?

o kediciklere dokunmayacaktık, her biri 100 AYU GÜCÜymüş...

silikonlu olunca ağır oluyor,RUS AYUSU gibi oturdu

hani piyasamız güçlüydü.. bırakın düşşün.. kural değişikliği yapmayın.

piyasa alıcılar ve satıcılar arasında dengeye ulaşşsın.. mantık zaten bu değil mi?
    ama siz satışların karşılanamayacağını düşünüyorsanız bu ayrı bir durum..

zira ya halk ta para yok "çok ucuzlamış" hisseleri alacak ya da parası olanlar artık size güvenmiyor ve parasını başka şekilde değerlendiriyor, yurt dışına transfer dahil..

her durumda halkı fakirleştirdiğiniz ve güven ortamını yıktığınız ortaya çıkar..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
     Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku
    Yabancı Sermayenin umurunda mı senin ne yapıp ne yapmadigin dümbelek

O işin lagalugasi

O parasini kaldırmaya bakar

Sen ne yapıyorsan kendin için yapacaksın

Sen git o piyasa profesyonellerine soyle de gidip evropa ya Amerika'ya sıcak para sokup soğuyup sisince buraya getirsinler de biz de yiyelim

Nasılsa karla gelmiyor mu bu para

Herkes işine baksın
    üretmekten bihaber'siniz

Üretmek için önce ilim, bilim

sonra da bıkmadan usanmadan çalışmak gerekiyor.

mevcut kadrolara bakıyorum ;

hepsi memuriyet aşkı ile yanıp tutuşuyor..

ekmek elden su gölden.. ne güzel hayat.. ))))

siz fesli manyağın uydurduğu hurafelerle eğleşirken

el oğlu aldı yürüdü tabi.. iphone, samsung, mercedes )))

siz şimdi

mevcut gidişata yetişemeyeceğinizi de gördüğünüzden

kendinize ayrı bir gidişat çizmeye çalışıyorsunuz.

ama nafile ))

fesli hepinizi kandırdı.. zorunuza gitse de gerçek bu..

eninde sonunda

çok afedersiniz de yani s... s... siz de doğru yola geleceksiniz.. ))))

ne demiş adam ?

ben sana "müdür" olmazsın demedim oğul, "adam" olamazsın dedim..

puahaha

puahahahaa

troller zavallıca yazılarına başladı.. gerçeği konuşmak yerine manasız ifadeler, yok kediciklermiş yok dış mihraklarmış...

adamlar (dinci zihniyet) batırdılar işte 15 senede.. ellerindeki fırsatı değerlendiremediler.. şimdi panikle ne yapacaklarını şaşırıyorlar.. 500 milyar dolar borcun ağırlığı tam anlamıyla hissedilmedi henuz, ama yakındır.

7.  Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku
    Yabancı Sermayenin umurunda mı senin ne yapıp ne yapmadigin dümbelek

O işin lagalugasi

O parasini kaldırmaya bakar

Sen ne yapıyorsan kendin için yapacaksın

Sen git o piyasa profesyonellerine soyle de gidip evropa ya Amerika'ya sıcak para sokup soğuyup sisince buraya getirsinler de biz de yiyelim

Nasılsa karla gelmiyor mu bu para

Herkes işine baksın

hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bak sana çok basit bakkal hesabı anlatmaya çalişayım..gıda tıoptancılıgı yapıyorum...bakkal ve marketlere tedarikçilik...herçeşit bakkal market var müşteri portföyümde..sayalım bakalım ben kimlere mal satabilirim..bakkal ,market,benzin istasyonu marketi,okul hastane kantinleri..yemegini kendi mutfagında yapan fabrikalar...temizligini çayı nı kahvesi kendi yapan..ofis ve işeyleri vs vs.. şimdi de çalişma prensbini anlatayım yüklü ve çok mal alan adamdan..%5 kazanırım..parasıın ceviren ama açık hesap mal alan adamdan orta büyüklükte ki %10 kazanırım...hem az mal alıp hem açık hesap alan adamdan %15 ..eger birde adamın eli agırsa %20 kar koyar satarım...bu %15 %20 lik ...çevremde ki köy belde ve kasabada kayıtlı tekel bayi..bakkal market vs 1200 civarı var...ben bunların sadece 200 ü ile çalişiyorum..ve daha benzin istasyonarını kantinleri işyerlerini hesaba katmıyorum..yaniii daha bir dünya alternatifim var satış yapmak için.. artı dükkandan cash&carry tarzı perakendem toplam ciromun %25 ini karşiliyor..ve marketleri vs bakkalları küstürmemek adına dükkan satışlarım da kar marjım en az %30 ...sen diyorsuun ki yüksek kar veriyoruz bize para vermek zorundalar...bu saydıgım %15 karla mal verdigim ve %20 ile mal verdigim adamlarda..aynen senin gibi düşünüyor...bu mal satmak zorunda..biz olmasak para kazanamaz..eşşek gibi mal vermek zorunda..diye düşünüyor...ama o dilim benim total ciromun sadece % 15 i olsada olur olmasa da olur tipler..bu güne kadar mal veriyordum..cünkü kar ortalamamı yükseltiyordu..ama artık malı keseccegim...sonra alacaklarımın bir kısmını yavaş yavaş elden tahsil edecegim..biliyorum zamana yayılacak..alamadıklarımı da hukuki sürece bırakcagım..yani kol kesecegim.. onlardan kaybımı da peşin alabilcek yeni müşteriler..yaratacagım...finans piyasaları da aynı düz mantık...kendini üzen.. ugraştıran müşteri sevmez..bir yerde yeter artık der...kimse kimseye yüksek kar için gebe degil.. ben nasıl malım yerinde dursun diyorsam...adamlar da param cebimde dursun der...

8. 120.000

88.000 oldu

Enflasyon yüzde 40

Faiz 21

Dolar 3.6 dan 5 oldu 3-4 ay içinde

Bu tabloya rağmen

Yüzde 52 Başkan dedi

Diyecek bir şey yok

İlk icraat

DAMAT EKONOMİ BAKANI

DİYECEK ÇOK ŞEY VAR

DEMOKRASİ VE ADALET OLSA SÖYLERDİK