Sayfa 82/1252 İlkİlk ... 32728081828384921321825821082 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 649 - 656 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Sayın forumdaşlar size önerim asla ve asla kampanyalı ürünlerden almayın. Bir hafta önce 36 tl.olan ürün bu hafta kampanya da diye 19,90 tl.ye satılıyor. Bu ürünler özel olarak düşük kalite üretilen ürünler ya da SKT.yaklaşmış ürünler. Ayrıca discount olarak geçen düşük fiyatlı marketlerden alışveriş yapanların kanser oranını ben de çok merak ediyorum.
    Y.T.D.

2.  Alıntı Originally Posted by feray007 Yazıyı Oku
    Sayın forumdaşlar size önerim asla ve asla kampanyalı ürünlerden almayın. Bir hafta önce 36 tl.olan ürün bu hafta kampanya da diye 19,90 tl.ye satılıyor. Bu ürünler özel olarak düşük kalite üretilen ürünler ya da SKT.yaklaşmış ürünler. Ayrıca discount olarak geçen düşük fiyatlı marketlerden alışveriş yapanların kanser oranını ben de çok merak ediyorum.
    uyarınız için tşk ler,

19.90tl den aldığım zeytinyağı yudum marka natural soğuk sıkma

skt: 2020

ertesi hafta yine alayım stok yapayım dedim
    fiatı yine 36 tl çekmişlerdi.

yine de bir süphe dedim telefondan üretim stok kafile no sunun resmini çektim
    evdekiyle karşılaştırdım aynı
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Ben o marketlerin sadece markalı ürünlerini aliyorum kendi adina ürettikleri kalitesiz ürünleri bende evime sokmam.

4.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    uyarınız için tşk ler,

19.90tl den aldığım zeytinyağı yudum marka natural soğuk sıkma

skt: 2020

ertesi hafta yine alayım stok yapayım dedim
    fiatı yine 36 tl çekmişlerdi.

yine de bir süphe dedim telefondan üretim stok kafile no sunun resmini çektim
    evdekiyle karşılaştırdım aynı
    Afiyet olsun o zaman.
    Y.T.D.

5. Herkese merhaba,

Dün Chatham House de bir makale yayınlandı. Yazının en önemli bölümü şu :

Net result: the corporate sector's foreign-exchange liabilities have climbed to a record $328 billion as of the end of 2017. When netted against foreign-exchange assets, it is still a worrying $214 billion. Its US dollar and euro debt pile has more than doubled since 2008, 80 per cent of which is held by domestic banks. Given these acute balance-of-payments conditions, it is not farfetched that Turkey may impose capital controls in the short-to-medium term to restrict the outflow of foreign assets. At $50 billion, the current account deficit – defined as the sum of the trade balance and financial flows is not even covered by the central bank's net international reserves at nearly $45 billion.

Tercümesi : Net sonuç: Özel sektörün yabancı para yükümlülükleri 2017 yılsonu itibarıyla 328 milyar $ 'a yükseldi. Yabancı döviz varlıklarına bakarsak hala 214 milyar dolar gibi endişe verici bir seviyede. ABD doları ve Euro bazındaki borçlar 2008'den bu yana ikiye katlandı, bunun yüzde 80'i yerli bankalarda. Bu akut ödeme dengesi koşulları göz önünde bulundurulduğunda, Türkiye'nin yabancı varlıkların çıkışını sınırlamak için kısa-orta vadede sermaye kontrolleri uygulayabileceğine kuşku yoktur. Merkez bankasının yaklaşık 45 milyar dolar net uluslararası rezervleri 50 milyar dolarlık cari işlemler açığını bile kapsamıyor.

6.  Alıntı Originally Posted by hophop Yazıyı Oku
    Malın fiyatından önce hangi kalite için o fiyatı ödediğin önemlidir. Yoğun olarak o ucuzluk marketlerinden alışveriş yapanların kanser oranlarını merak ediyorum.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

rahmetli sakıp sabancı, kayahan, s.jobs gibi insanlar hep bimden alış veriş ederlerdi
    kanseri tek bir nedene bağlamak bayağ sığ bir bakış açısı, hastahaneler bim müşterisi dolu..!!

7. Merak edenler için makalenin tamamını buradan okuyabilirsiniz.

https://www.chathamhouse.org/expert/...conomic-crisis

Tercümesini isterseniz buraya ekleyebilirim.

Sayfa 82/1252 İlkİlk ... 32728081828384921321825821082 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •