Günlük grafik de dolar senaryo grafiği çizdim.
bakalım senaryo tutacak mı ?
ama grafiği burada paylaşmıcağım
Günlük grafik de dolar senaryo grafiği çizdim.
bakalım senaryo tutacak mı ?
ama grafiği burada paylaşmıcağım
Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.
Kesinlikle.. İndirim günlerinde veya 60 lira üzeri alışverişlerde yapılan indirimler hiç bir yerde yok.. Bu indirimleri takip eden uygulamalar siteler var.. Kendiniz dolaşarak veya söylediğim şekilde indirimleri takip edebilirsiniz.. Bence körü körüne BİM-101 e gitmek de mantıklı değil.. Ben özellikle migrosdaki zeytinyağı indirimlerini kaçırıyorum.. Çok ucuz oluyor.. [emoji4]
Yatırım tavsiyesi değildir...
Maalesef böyle.. Yazık gariban çiftçiye.. Hollanda modeli tarzı bir şeye geçmemiz lazım.. Devlet kontrolünde çiftçiden alınmalı ürün ve herkes kafasına göre ürün ekememeli.. Ya da İzmir de filan var heralde.. Belediye direkt üreticiden alıp perakende satışa sunuyor fiyatlar makul üretici de malını ucuza vermek zorunda kalmıyor.. Aracıları ortadan kaldırmak lazım..
Yatırım tavsiyesi değildir...
İşini bilene en ucuz market migrostur.Ben evdeki stokları her zaman migrostan yapıyorum.Bir DH ölücüsü olarak TBG,GDİ,jet kasa,genel money kampanyaları,delist ürünler derken neredeyse migrosta aldığım malın üzerine para alacam...Birçok kez diğer marketlerde 25-35 arası satılan komili 1 litre zeytinyağlarını TBG'ler sayesinde bedavaya aldım hatta üzerine money puan aldığım bile oldu....İlgilenenler varsa...
https://forum.donanimhaber.com/migro...5733#132645733
Doktor değilim ama hastam çok.
ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI
Aynen ,
Bir de '' TAM BANA GÖRE '' kampanyaları var, enfes.
Atıyorum, 25 tl lik kağıt ürünü (tuv.kağıdı , peçete vs) alan 15 tl öder gibi.
Bu alışverişi yaptıktan sonra fişin altında ''sana yeni teklifimiz, 15 tl sebze meyve alımına 10 tl öde'' yazar.
Tekrar markete girip sebze alırım!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri