Sayfa 83/1252 İlkİlk ... 33738182838485931331835831083 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 657 - 664 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Günlük grafik de dolar senaryo grafiği çizdim.
    bakalım senaryo tutacak mı ?

ama grafiği burada paylaşmıcağım
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

2.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Ben o marketlerin sadece markalı ürünlerini aliyorum kendi adina ürettikleri kalitesiz ürünleri bende evime sokmam.
    Hiçbir kampanyalı ve hele discount ürün hayrına değil.
    YAZDIĞIM YORUMLAR KİŞİSEL DÜŞÜNCE VE FİKİRLERİMİ İFADE EDER.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

3.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Migros öyle bilinir ama mesela Et te şu an piyasadan daha ucuz....Ben mesela kullandığım zeytinyağını orada % 40 indirimle aldım...Yine carrefoursa nın haftalık indirim gününde uğrarım.Birçok üründe güzel indirimleri oluyor....Bahsedilen marketlerde satılan birçok üründe ciddi hile var bu lab testleri ile tespit edilmiştir...Google sorabilir ve bakanlığın yaptırmış olduğu test sonuçlarını hakkında bilgi alabilirsiniz....
    Kesinlikle.. İndirim günlerinde veya 60 lira üzeri alışverişlerde yapılan indirimler hiç bir yerde yok.. Bu indirimleri takip eden uygulamalar siteler var.. Kendiniz dolaşarak veya söylediğim şekilde indirimleri takip edebilirsiniz.. Bence körü körüne BİM-101 e gitmek de mantıklı değil.. Ben özellikle migrosdaki zeytinyağı indirimlerini kaçırıyorum.. Çok ucuz oluyor.. [emoji4]

Yatırım tavsiyesi değildir...

4.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Oğlum gıda işinde ;

Halde, Çanakkale domates 1 tl.
    Maalesef böyle.. Yazık gariban çiftçiye.. Hollanda modeli tarzı bir şeye geçmemiz lazım.. Devlet kontrolünde çiftçiden alınmalı ürün ve herkes kafasına göre ürün ekememeli.. Ya da İzmir de filan var heralde.. Belediye direkt üreticiden alıp perakende satışa sunuyor fiyatlar makul üretici de malını ucuza vermek zorunda kalmıyor.. Aracıları ortadan kaldırmak lazım..

5.  Alıntı Originally Posted by Balder Yazıyı Oku
    Herkese merhaba,

Dün Chatham House de bir makale yayınlandı. Yazının en önemli bölümü şu :

Net result: the corporate sector's foreign-exchange liabilities have climbed to a record $328 billion as of the end of 2017. When netted against foreign-exchange assets, it is still a worrying $214 billion. Its US dollar and euro debt pile has more than doubled since 2008, 80 per cent of which is held by domestic banks. Given these acute balance-of-payments conditions, it is not farfetched that Turkey may impose capital controls in the short-to-medium term to restrict the outflow of foreign assets. At $50 billion, the current account deficit ââ�¬â�� defined as the sum of the trade balance and financial flows is not even covered by the central bank's net international reserves at nearly $45 billion.

Tercümesi : Net sonuç: Özel sektörün yabancı para yükümlülükleri 2017 yılsonu itibarıyla 328 milyar $ 'a yükseldi. Yabancı döviz varlıklarına bakarsak hala 214 milyar dolar gibi endişe verici bir seviyede. ABD doları ve Euro bazındaki borçlar 2008'den bu yana ikiye katlandı, bunun yüzde 80'i yerli bankalarda. Bu akut ödeme dengesi koşulları göz önünde bulundurulduğunda, Türkiye'nin yabancı varlıkların çıkışını sınırlamak için kısa-orta vadede sermaye kontrolleri uygulayabileceğine kuşku yoktur. Merkez bankasının yaklaşık 45 milyar dolar net uluslararası rezervleri 50 milyar dolarlık cari işlemler açığını bile kapsamıyor.
    Evet ben de rxpu nun paylaşımında okudum yazıyı.. Benim de dikkatimi çeken kısımdı şu sermaye kontrolü kısmı idi.. Aklıma hesaplara el konur mu acaba sorusu geldi.. Ürkütücü [emoji15]

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by ekmekparası Yazıyı Oku
    Kesinlikle.. İndirim günlerinde veya 60 lira üzeri alışverişlerde yapılan indirimler hiç bir yerde yok.. Bu indirimleri takip eden uygulamalar siteler var.. Kendiniz dolaşarak veya söylediğim şekilde indirimleri takip edebilirsiniz.. Bence körü körüne BİM-101 e gitmek de mantıklı değil.. Ben özellikle migrosdaki zeytinyağı indirimlerini kaçırıyorum.. Çok ucuz oluyor.. [emoji4]

İşini bilene en ucuz market migrostur.Ben evdeki stokları her zaman migrostan yapıyorum.Bir DH ölücüsü olarak TBG,GDİ,jet kasa,genel money kampanyaları,delist ürünler derken neredeyse migrosta aldığım malın üzerine para alacam...Birçok kez diğer marketlerde 25-35 arası satılan komili 1 litre zeytinyağlarını TBG'ler sayesinde bedavaya aldım hatta üzerine money puan aldığım bile oldu....İlgilenenler varsa...

https://forum.donanimhaber.com/migro...5733#132645733
    Doktor değilim ama hastam çok.
    ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    http://www.bloomberght.com/konuk/vid...tlaniyor/60568

KADIN HAKLIymış...

Not düşüşü TL ye etkisi olmamış. Ancak, bu yerel seçimler öncesi yapısal reformlar vs. için hükümeti rehavate sokabilir.
    Diğerleri de indirse artık kaç yazar ı denerlerse kurda yeni seviyeler, faizde yeni zirveler görülebilir.
    simdi sırada ,faiz artırma yı yada tersini fiyatlama var .bakalım ..

8.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    İşini bilene en ucuz market migrostur.Ben evdeki stokları her zaman migrostan yapıyorum.Bir DH ölücüsü olarak TBG,GDİ,jet kasa,genel money kampanyaları,delist ürünler derken neredeyse migrosta aldığım malın üzerine para alacam...Birçok kez diğer marketlerde 25-35 arası satılan komili 1 litre zeytinyağlarını TBG'ler sayesinde bedavaya aldım hatta üzerine money puan aldığım bile oldu....İlgilenenler varsa...

https://forum.donanimhaber.com/migro...5733#132645733
    Aynen ,

Bir de '' TAM BANA GÖRE '' kampanyaları var, enfes.

Atıyorum, 25 tl lik kağıt ürünü (tuv.kağıdı , peçete vs) alan 15 tl öder gibi.
    Bu alışverişi yaptıktan sonra fişin altında ''sana yeni teklifimiz, 15 tl sebze meyve alımına 10 tl öde'' yazar.
    Tekrar markete girip sebze alırım!
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 83/1252 İlkİlk ... 33738182838485931331835831083 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •