Sayfa 703/1223 İlkİlk ... 2036036536937017027037047057137538031203 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 5,617 - 5,624 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    Bölünme var kardeşim, başınızı deve kuşu gibi toprağa gömmeyin.

Öz dayım benimle küs AKP'yi ve Tayyip'i eleştiriyorum diye.

Kayınbirader benle küs, aynı sebeple.

Bir de bacanak küs, emme o FETÖ'cü olduğu için işine son verilince hem benimle, hem de iktidarla küs...
    Dayının cenazesi olsa gitmeyecek kadar küs müsün? Ya da dayın " mohikan zaten muhalif, terörist" deyip senin sıkıntın olsa yanında olmaz mı?

2.  Alıntı Originally Posted by Whitewalker Yazıyı Oku
    Konuya şöyle bakalım
    Mevcut durumda insider trading başka hesaplar üzerinden alım satım yapılarak zaten yapılıyor buna engel olmak zor , hatta bir çok kağıtta alanen haraketler olup , sonra haber düşmesi bu değil mi ...

İşin ilginç yanı ;

Bu yasağı niye 45 gün süre ile kaldırıyorlar .
    Şirket ortakları , çalışanlar iç bilgiye ulaşanlar ALIM yapsın diye ..
    Peki bu alanlar satamıyor mu ?

Şu an hangi dönemdeyiz . Bilançolar gelecek .. Ortam çok daha spekülasyon ve manipülasyon a daha açık ..

Haftaya bazı kağıtlarda yükseliş gördüğümüz Zaman diyecez ki Ahaaaaa bunun bilançosu iyi gelecek , ya da haber gelecek ...

SPK nin bu kararı niye aldığı ilginç .. Sanırım 31 ağustosa kadar göreceğiz işlemlerde
    geçtiğimiz hafta yaşanan büyük satışın ardıbdan otorite şirket sahiplerine şirket hisselerinize sahip çıkın yoksa karışmam deyince. şirket sahipleri emredersiniz ama yasak var diyerek emirleri yerine getirmeyerek kendilerini kurtarmıştı. Şimdi o şansları da yok..

ha bu arada işveren işçisi ile anlaşarak hafta tatilini istediği bir gün verebilecek.. Mesela pazar değilde CUMA günü..

Alıntı Originally Posted by hpy Yazıyı Oku
    Dayının cenazesi olsa gitmeyecek kadar küs müsün? Ya da dayın " mohikan zaten muhalif, terörist" deyip senin sıkıntın olsa yanında olmaz mı?
    Sen hasta mısın? Her muhalifi terörist mi sanıyorsun?

Dayım benle küs dedim, ben niye küs olayım? Hastalığına da giderim, (Allah gecinden versin) cenazesine de...

O da gelir eminim.

Sizin kafa yapınız çok farklı ,anlayamıyorum.

İktidarı eleştirince sanki dine, kurana, peygambere saldırılmış gibi tepki veriyorsunuz.

Akrabalarımda da aynı durum söz konusu.

Psikiyatrik bir durum, emme psikiyatrist arkadaşlarım var, onlar bile olayı çözemedi henüz.
    DUHUL : 1999

Alıntı Originally Posted by Whitewalker Yazıyı Oku
    Şimdi madalyonun öbür yüzü var ..

Akp hükümeti bence Amerika Ve İsrail güdümündedir .

Bu hep böyle olmuştur .

Çünkü Adamlar ne istese yapmaktadırlar .

...
    Şu videoda konu belgeleriyle işlenmişti (6.dk dan sonraki kısım)

https://www.youtube.com/watch?v=5LnNl9uc4hw

5.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    Sen hasta mısın? Her muhalifi terörist mi sanıyorsun?

Dayım benle küs dedim, ben niye küs olayım? Hastalığına da giderim, (Allah gecinden versin) cenazesine de...

O da gelir eminim.

Sizin kafa yapınız çok farklı ,anlayamıyorum.

İktidarı eleştirince sanki dine, kurana, peygambere saldırılmış gibi tepki veriyorsunuz.

Akrabalarımda da aynı durum söz konusu.

Psikiyatrik bir durum, emme psikiyatrist arkadaşlarım var, onlar bile olayı çözemedi henüz.
    Ben iktidar yanlılarının bakış açısını kast ettim. Ben iktidar yanlısı değilim Devlet yanlısıyım sn Mohikan. Yanlış anlamış olduğunuzu görerek sozlerinizi görmezden geliyorum.

Allah dayiniza ve tüm sevdiklerinize uzun ömürler versin.

6.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    31 Ağustos'a kadar 'içeriden bilgi edinerek hisse alımı' yapılması suç olmayacak,
    31 Ağustos'dan sonra suç olacak!!!
    Tüm suçlar için böyle zaman dilimleri olacak herhal!!
     Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    Arkadaş bu üçlü bile ekonomiye böyle tecavüz edemezdi.
    1 aylığına tecavüzcüye tecavüz suç olmayacak buyrulur üçlümüz kaçacak delik arar..

7. Alço ile Coşkun'u tanıyorum da, ortadaki kim ?
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

8. O da vadelide seni uten

Taniyamadin mi ?

hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 703/1223 İlkİlk ... 2036036536937017027037047057137538031203 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •