Artan

Artan Hisseler

Azalan

Azalan Hisseler

İşlem

0,00 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 9779 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by clandras Yazıyı Oku
    bi babayiğitlik de sen yap..ne olur durum..başkasından bekleme...
    ben uzunda pozdayım zaten bana her yer Paris Pazartesi büyük eksi gap yaparsa kıpraşmıcam.Bana göre en düşük olursa 86-87 olur. ondan sonra yukarı 100 e kadar yolu var. mal değişimi bitsin görün endeksi. Bana göre 1000 puan eksi açıp 1500 puanı gördükten sonra toplayacak kapanış 300-500 eksi ama salı bambaşka bir dünya diyorum.
    Viob maliyetim 12.800 civar biraz da varant nasip neyse o. hafta sonunu hiç sevmem malda kalmayı nedense malda girdim nakiytim var ama alır mıyım bilmiyorum. yani almaya cesaretm olur mu dönüşü gördüğümde alırım fiyata bakmadan yatırm Tavsiyesi değildir.Ha yeşil açarsa o zaman korkarım daha sert gömecek diye o zaman 85 ler gelebilir ilerleyen günlerde. bence pazartesi final altın vuruş yoksa yukarı mı ? dönerse dönmezse zaten bizim.
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
     Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    ben uzunda pozdayım zaten bana her yer Paris Pazartesi büyük eksi gap yaparsa kıpraşmıcam.Bana göre en düşük olursa 86-87 olur. ondan sonra yukarı 100 e kadar yolu var. mal değişimi bitsin görün endeksi. Bana göre 1000 puan eksi açıp 1500 puanı gördükten sonra toplayacak kapanış 300-500 eksi ama salı bambaşka bir dünya diyorum.
    Viob maliyetim 12.800 civar biraz da varant nasip neyse o. hafta sonunu hiç sevmem malda kalmayı nedense malda girdim nakiytim var ama alır mıyım bilmiyorum. yani almaya cesaretm olur mu dönüşü gördüğümde alırım fiyata bakmadan yatırm Tavsiyesi değildir.Ha yeşil açarsa o zaman korkarım daha sert gömecek diye o zaman 85 ler gelebilir ilerleyen günlerde. bence pazartesi final altın vuruş yoksa yukarı mı ? dönerse dönmezse zaten bizim.
    böyle durumlarda sanki bi b... olmamış gibi haberi duymuyor ama 24-48 saat sonra acısını fena çıkarıyor. son zamanlarda böyle tepkileri çok gördük not indirimlerinden sonra...olur da yukarı sürerse vallahi voleyi vurdum demektir
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •