Sayfa 125/1252 İlkİlk ... 25751151231241251261271351752256251125 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 993 - 1,000 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Miktara bağlı olarak oran farklılıkları var, bunu dikkate alın.Daha yüksek verdiklerini biliyorum inkar etseler ne değişir.Abank ta 60 güne kadar 19.80, 60 gün ve üstü 19.90 var milyon üstü için.Miktar uygunsa onlarla konuşun

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Teşekkurler Sn.Memorex. Valor kaybıyla da olsa taşımayı dusunuyorum yarın. EFT masrafsizlik tanımlama şartı verirlerse bir konuşacağım bugün.

Sent from my BLA-A09 using Tapatalk

2.  Alıntı Originally Posted by mustafab Yazıyı Oku
    Katılıyorum. Miktarlar ayni 1M civari ancak mevduat sahibinin bankaya başka işlemleri de varsa değişir doğrudur. Kimse de ekran görüntüsü ya da dekont paylaşmak istemeyecektir diye dusunerek MT ler rahat takılıyor.

Aynen bu şekilde, müşterinin atıyorum aylık birkaç yüzbin dolar döviz işlemi varsa mt verdiği artı 0.25 oranı misliyle kur karından çıkartıyordur

3.  Alıntı Originally Posted by mustafab Yazıyı Oku
    Arkadaslar bir ekran görüntüsü istedik ama kimseden ses gelmedi. Buradaki oranlara inanıp MT ye birşey dememek lazımmış . Adam haklı çıktı herkes kafasina göre yazıp duruyor demekle. Öyle olmasa da şimdi birşey diyemeyecegiz. Gün de bitti geçmiş olsun.

Burger mt de benden fotoğraf istedi. Ben de forumdakilere ayıp olur diye pek dile getirmedim. Sonuçta forumdaşlara güvenmek durumundayız. Özellikle bu güveni uzun zaman boyunca verdikleri oranların tutarlılığından sağlayabiliriz.

Ekleme: Bu fotoğraf isteme durumu forumdan sezinlediğim kadarıyla yaygınlaşmış. Mt'lerin yeni bir stratejisi midir nedir?
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Burger mt de benden fotoğraf istedi. Ben de forumdakilere ayıp olur diye pek dile getirmedim. Sonuçta forumdaşlara güvenmek durumundayız. Özellikle bu güveni uzun zaman boyunca verdikleri oranların tutarlılığından sağlayabiliriz.
    bende eğer çok uçuk kaçık bişey yazılmıyorsa aynı görüşteyim. ama biri herkesin 19 küsürler aldığı yerde 21 alıyorum derse o zaman büyük ihtimal atıyordur, kanıtlaması gerekir diye düşünüyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    kimse tc kimlik nosunu paylaşmak istemez, birden çok kişi hele hele kıdemli yoldaşlar aynı şeyi söylüyorsa itimat etmek durumundayız

6.  Alıntı Originally Posted by harakiri35 Yazıyı Oku
    bende eğer çok uçuk kaçık bişey yazılmıyorsa aynı görüşteyim. ama biri herkesin 19 küsürler aldığı yerde 21 alıyorum derse o zaman büyük ihtimal atıyordur, kanıtlaması gerekir diye düşünüyorum.
    Yanlış anlaşılma olmasın. Oranlar atmasyon demiyorum. Bankacılar ekran görüntüsü alamayacaginizi bildiği için bunu kullanıyorlar diyorum. Ben de burada yazılanlari aynı şekilde kontrol ediyorum. Yazan kişi gerçek mevduat sahibiyse zaten başka bir niyetle de yazmaz diye düşünüyorum. Her neyse çok uzattim. Herkese sağlıklı günlerde yiyebileceği iyi kazançlar.

7.  Alıntı Originally Posted by mustafab Yazıyı Oku
    Yanlış anlaşılma olmasın. Oranlar atmasyon demiyorum. Bankacılar ekran görüntüsü alamayacaginizi bildiği için bunu kullanıyorlar diyorum. Ben de burada yazılanlari aynı şekilde kontrol ediyorum. Yazan kişi gerçek mevduat sahibiyse zaten başka bir niyetle de yazmaz diye düşünüyorum. Her neyse çok uzattim. Herkese sağlıklı günlerde yiyebileceği iyi kazançlar.

yok hocam atmasyonu ben dedim herkesin üç aşağı beş yukarı benzer oranları aldığı yerde biri gelir manüpilasyon yapmaya kalkarsa diye dedim. zaten bu dediğim direk anlaşılıyor

8.  Alıntı Originally Posted by mustafab Yazıyı Oku
    Teşekkurler Sn.Memorex. Valor kaybıyla da olsa taşımayı dusunuyorum yarın. EFT masrafsizlik tanımlama şartı verirlerse bir konuşacağım bugün.

Eft ücretsiz yaparlar, yine de baştan konuşup sağlama alın.

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 125/1252 İlkİlk ... 25751151231241251261271351752256251125 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •