Burger mt de benden fotoğraf istedi. Ben de forumdakilere ayıp olur diye pek dile getirmedim. Sonuçta forumdaşlara güvenmek durumundayız. Özellikle bu güveni uzun zaman boyunca verdikleri oranların tutarlılığından sağlayabiliriz.
Ekleme: Bu fotoğraf isteme durumu forumdan sezinlediğim kadarıyla yaygınlaşmış. Mt'lerin yeni bir stratejisi midir nedir?
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yanlış anlaşılma olmasın. Oranlar atmasyon demiyorum. Bankacılar ekran görüntüsü alamayacaginizi bildiği için bunu kullanıyorlar diyorum. Ben de burada yazılanlari aynı şekilde kontrol ediyorum. Yazan kişi gerçek mevduat sahibiyse zaten başka bir niyetle de yazmaz diye düşünüyorum. Her neyse çok uzattim. Herkese sağlıklı günlerde yiyebileceği iyi kazançlar.
Sent from my BLA-A09 using Tapatalk
Yer İmleri