Sayfa 39/2404 İlkİlk ... 29373839404149891395391039 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 305 - 312 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    yemin ederim vobdaki pozsyonum bu şuh kızdakinin en az 2 bazen 3 katı ama buna bakmaktan vob u gözüm görmüyor ,

bi nevi aşk yani illegal olanından hanee ... hahahahhahahaa
    Anlıyorum haşmetli büyüğüm anlıyorum dün sadece sokağından geçerken hormonlarım tavan yaptı hahahaa
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Sn karar_anı - % bilmem kaç kaybetmiş biri olarak risk sever olduğum açıkça ortada
    Sizin poz sabaha göre zararda mı?
    önce şunu söyleyim ben burada kendi rızamla yazmağa karar verdim kendi insiyatifimle bıraktım. sizin ve mert beyin özel mesajını okudum teşekkür ederim sağolun. son mesajım olduğu için net olarak konuşuyum. zarar konusuna gelince ben hiç tanımyorum o kimse hem vallahi hem billahi ben burda tam olarak yazsam varya burası pasnayıra dönerdi ama işte borsa öyle değil pala yola yalnız devam etmek ister yanında kimse olsun istemez döker herkesi bende ayağıma sıkmış olurdum. maalesef böyle. herkese bol şanslar diliyorum. sakın kendimi kastığımı düşünmeyin acımasız bir oyunun içindeyiz..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

3.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    önce şunu söyleyim ben burada kendi rızamla yazmağa karar verdim kendi insiyatifimle bıraktım. sizin ve mert beyin özel mesajını okudum teşekkür ederim sağolun. son mesajım olduğu için net olarak konuşuyum. zarar konusuna gelince ben hiç tanımyorum o kimse hem vallahi hem billahi ben burda tam olarak yazsam varya burası pasnayıra dönerdi ama işte borsa öyle değil pala yola yalnız devam etmek ister yanında kimse olsun istemez döker herkesi bende ayağıma sıkmış olurdum. maalesef böyle. herkese bol şanslar diliyorum. sakın kendimi kastığımı düşünmeyin acımasız bir oyunun içindeyiz..
    Hocam rahat ol ,dün de sana yazdım benim yanımdaykene rahat ol ,gel yaz çiz muhabbet et ,borsa yazmak istemiyorsan muhabbete gel ,topiğin adı FİNANS ve muhabbet mekanı yani isteyen finans yazar isteyen muhabbet yapar.sen iyi niyetli bir arkadaşımızsın seni seviyoruz rahat ol.

Sevgiler saygılar
    Hayat hoş gerisi boş

4.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Anlıyorum haşmetli büyüğüm anlıyorum dün sadece sokağından geçerken hormonlarım tavan yaptı hahahaa
    bi de beni düşün artık yanee
    Hayat hoş gerisi boş

5. vob long maliyetim 109125 Garan 8.95

şimdi vob 109250 garan 8.85 vobdaki poz bunun iki katı ,vobdan 250 kazanç bu şuh kızdan 100 zarar yani totalde 150 kar ,, komsyonlar vergiler ... londra ve zürihteki brokerlere söz verdiğim takımlar hepsini düş 50 lira ya kaldı ya kalmadı ne annadım bu tradeden
    Hayat hoş gerisi boş

6. daha poz açtığım günün ertesinde vob 110475 garan 9.12 gördü ..niye satmadım halen de anlamış değilim
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Hocam rahat ol ,dün de sana yazdım benim yanımdaykene rahat ol ,gel yaz çiz muhabbet et ,borsa yazmak istemiyorsan muhabbete gel ,topiğin adı FİNANS ve muhabbet mekanı yani isteyen finans yazar isteyen muhabbet yapar.sen iyi niyetli bir arkadaşımızsın seni seviyoruz rahat ol.

Sevgiler saygılar
    valla mahcup olmağa başladım sanki kendimi kasmış gibi hissederek yüzüm kızarmağa başladı. yaa ben sana dün olayı anlattım ben insanlar güldüğü zaman mutlu olurum sadist biri değilim. teşekkür ederim sağolun üzülerek burada olayı kapatalım diyorum herkese sevgiler saygılar hoşca kalın..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

8. marketmaker piyasayı dengelemek için büyük hisseleri kullanır bugün garan ve akbnk a verdi diğerlerini sağlam tuttu yarın belkide tersini yapabilir veya yarın toptan da verebilir veya alabilirde ,çok bilinmeyenli bir denklem bu piyasa ..onun için insanları çekiyor kendine.
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 39/2404 İlkİlk ... 29373839404149891395391039 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •