Devam et ozaman şuradan sattım buradan aldım demeye ne diyeyim.
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bak keyfine . Kabahat bende. foruma bakıyorum
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kızıyım mı gülüyüm mü bilemedim.Her türlü karaktersizliğe sahip olduğunu bildiğimiz halde hareket yapamıyoruz.Anlaşılan KY daha dökülmedi bu ********de süründürmeye devam.Onun için kimin aldığı sattığı ne kadar işlem yaptığının hiçbir anlamı kalmadı.Patron ve adamlarının bu konuda sicili bozuk zaten....Ytd..
**kimi şirketler şirketini ayağa kaldırıp k.yatırımcısında ihya eder**
kimileride nasıl vurgun vurayım nasıl çarpayım deyip ((bazan kendileri çarpılır**zamanı**geldiğinde*??))
abidik gubudik işe devam***vah eski bakan vahh..yazık.....çok yazık...
Patron olarak borsa dünyasına girdiği günden bu yana cebini değil, milyonluk şirketlerinin hisselerini sadece nominal değer üzerinden devrederek halka açık şirketinin içerisini dolduran isim olarak parlayan Raci Şaşmaz’ın öncülüğünde stratejik yatırımlar yapan Denge’de bugün, 75 milyon TL’lik önemli ve kazançlı bir satış yaşandı.
2.4 MİLYON TL’YE DENGE’YE GELDİ, GİDERKEN MİSLİYLE KATLADI
Kazançlı çünkü, ‘hissedarını kollayan patron’ Şaşmaz’ın Şubat 2018’de 137 milyonluk Pana Proje ve Gayrimenkul Yatırım’da fedakarlık yaparak nominal değerden 2.450.000 TL’ye Denge’nin içine kattığı 67 milyon tutarındaki yüzde 49 payı satıldı. Hem de çok fazlasıyla. Pana Proje ve Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme Anonim Şirketi'nin %100 iştiraki Toma Finance Limited’e ait %51 payla birlikte Cevdet Taşçeken’e gerçekleştirilen satışta halka açık Denge’nin kasasına 75 milyon TL girdi. Daha kârlı sektörlere yönelik büyüme planı çerçevesinde güçlü adımlarla ilerleyen şirket, Raci Şaşmaz’dan 2.4 milyon TL’ye aldığı payı misli misli katlayarak elden çıkardı.
UZMANLARIN ORTAK GÖRÜŞÜ: MALİ YAPIYA VE HİSSEYE GÜÇ KATAR
Hormonlu değil gerçek adımlarla büyümeye devam eden Denge’deki bu satış için uzmanlar, “şirketin itibarını katlayacak, mali yapısına büyük güç katacak, hisse değerini yükseltecek değerli bir imza†yorumunu yaptı.
sen daha yerine koymadın mı?Bu diş hekimleri fenaBenim dikkatimi o invest satışları kıllandırdı.Patroniçe ordan almıştı sanırım.Bu arada yine bol açıklı ve hareketli bir gün bizi bekliyor.
toplam:1.390.455 lot en düşük:73 en yüksek:76 PATRONİÇE KULAKLARIN ÇINLASIN.Adamın köşesi şu söz verdiklerin alışlar nerede??Borsa gündemde gülümseyerek verdiğin röportajları unuttun mu?Hani sen değilmiydin küçük yatırımcıyla büyümek isteyen.ADAAM OL ADAM.SÖZÜNÜN ERİ DELİKANLI OL.ÇAKMA KARADENİZLİ
Yer İmleri