Burgan bank 13.50 oran ile bağlandı...
TL leri maalesef usd ye dönmediğime pişman oldum ama yapacak bir şey yok...eldeki usd lerle idare edeceğiz.....
Burgan bank 13.50 oran ile bağlandı...
TL leri maalesef usd ye dönmediğime pişman oldum ama yapacak bir şey yok...eldeki usd lerle idare edeceğiz.....
Çok bilgili Mehtap beyimiz bu soruya cevap verememiş..
Kabul buyurursanız ben cevap vereyim..
FED bilançoyu düşerebilir mi?
Yada nereye kadar düşürebilir?..esas soru bu bence..
Başladığı yere 2008 krizi sonrasına, yanılmıyorsam 1 trilyon dolar civarlarına, dönecekse; Dolar fezaya, ABD dahil diğer ülkeler depresyona, EM'ler ise mok çukuruna doğru yol alırlar..Türkiye'yi artık siz düşünün..
Tabiki böyle bir şey olabilemez..Ayda bir bir , 1'er milyar dolarcık 5 senede 60 milyar dolar makul gözüküyor..
Biraz abartmış olabilirim ama durum bu minvalde bence..oyalıyorlar..
Ha bilanço küçültmenin şüyuu vukuundan beter olur..ortalığı iyi spekule ederler o ayrı konu..
Aynen adamlar yok faiz arttı artacak şimdi arttı yarın arttı diğer gun arttı artacak diye diye faizi artirmadan istedikleri etkiyi oluşturuyorlar
Aynısı diğer olay için de geçerli yok dustu dusecek parayı azalttik azaltacagizz diyecekler ve az bir azaltma ile piyasaya yön verecekler zaten
abd m.bankası başkanları artık en az
7 defa faiz arttırımı şart demeye başladılar.
oranlar ne olur ? bilinmiyor.
helikopter teyze bile bunları susturamıyor.
Yeliz bey buradalar mı ?
Büyük bankalarda oran 13 ün üzerine bir türlü çıkamadı yazık oldu tl mevduata
Aktifbank , bono alan müşterilerine '' Bilgilendirme formu '' yazan 2 sayfalık bir metin imzalatıyormuş.. Bilen varsa bize de bilgi verir mi ?
Yer İmleri