Sayfa 271/1024 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371771 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 2,161 - 2,168 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Devlet ben yüksek faiz vermek istemiyorum diyorsa portföyümdeki diğer yatırım araçlarının payını artırırım.
    Yatırım yapmak böyle birşeydir.
    Çocuk gibi yüksek faiz isterim vermezlerse dolarla yatar kalkarım demekle akıllı bir iş yapılmış olmaz.
    Çok faiz vermezlerse onlara düşman olurum şöyle yaparım böyle ederim bunlar çocukça yaklaşımlar.

2.  Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    Devlet ben yüksek faiz vermek istemiyorum diyorsa portföyümdeki diğer yatırım araçlarının payını artırırım.
    Yatırım yapmak böyle birşeydir.
    Çocuk gibi yüksek faiz isterim vermezlerse dolarla yatar kalkarım demekle akıllı bir iş yapılmış olmaz.
    Çok faiz vermezlerse onlara düşman olurum şöyle yaparım böyle ederim bunlar çocukça yaklaşımlar.
    Mehtap Bey, ABD'nin bilanço küçültmeye/daraltmaya gitmesinin Türk ekonomisine etkileri olur mu? Olursa, olumlu olumsuz ne gibi etkileri olur? Olası etkilere karşı alınabilecek proaktif, aktif ve pasif tedbirler neler olabilir.
    Şimdiden teşekkürler...

3. Şimdi google'dan bakıyordur

Alıntı Originally Posted by KARA BORA Yazıyı Oku
    Mehtap Bey, ABD'nin bilanço küçültmeye/daraltmaya gitmesinin Türk ekonomisine etkileri olur mu? Olursa, olumlu olumsuz ne gibi etkileri olur? Olası etkilere karşı alınabilecek proaktif, aktif ve pasif tedbirler neler olabilir.
    Şimdiden teşekkürler...
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

4. Google kapitalizmin ürünü. Ona bakmam ben. Das Kapital'e bir göz atıyordum
    İletişime geçmek isteyen önce doğru hitap etsin.

5. pencere çok olunca ceryan mı yapıyor..?

6.  Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    TL yıllarca çok değerli oldu.
    Yoksa demiştiniz de bunun sebebi yüksek faiz alıyor oluşunuz muydu?
    külliyen yanlış. TL aşırı değer kaybederken bunu önlemek için faiz artar ki değer kaybı dursun. TL aşırı çok değerli iken rekor faiz olmadı hatta son 15 yılda faiz oranları git gide düştü. ablama katılmıyorum bu sefer objektif bir yaklaşım olmamış maalesef.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

7.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    külliyen yanlış. TL aşırı değer kaybederken bunu önlemek için faiz artar ki değer kaybı dursun. TL aşırı çok değerli iken rekor faiz olmadı hatta son 15 yılda faiz oranları git gide düştü. ablama katılmıyorum bu sefer objektif bir yaklaşım olmamış maalesef.
    troll ü boşver bir halt bildiği yok, 2003-2013 arası tl nin değer kazanmasının sebebi küresel para bolluğuydu. bu 4 senedir bitiyor, tl zaten %100 deval oldu.

8. rusyanın tepkisi çok olmaz. salı günü abd dışişleri bk moskovada. çözerler.

teb % 12,25 hoşgeldin beş gittin faizi.
    ing 12,75
    günlükte devam.

Sayfa 271/1024 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371771 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •