Sayfa 268/1024 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368768 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 2,137 - 2,144 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    AKP bindigi ana dal INSAATI asla kesmez
    Dal çürümeye başladı mı hiç kimse bu benim bindiğim dal demez, iner aşağı başka dala çıkar.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by ozzyken Yazıyı Oku
    2002 den 2010 a kadar adeta yerinde sayan dolar biraz yükselince hemen çığırtkanlık yapmak anlamsız.
    13.5 fazi iyidir candır paranızı korur.benim endişem bunun altına düşmesi.
    13.30 dan asagisi negatif faiz oda bulabilirsen

3. tcmb 6.4.2017 fonlama

GLP : 85.2 milyar TL faiz %11.75
    TL depo : 10.3 milyar TL faiz %9.25
    toplam : 95.5 milyar TL

Ağırlıklı Ortalama Fonlama Faizi : %11.48
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin

4.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    13.30 dan asagisi negatif faiz oda bulabilirsen
    32 günlük brut 13.30 dan 365 gün boyunca mevduat yaparsanız 365 gün sonundaki *net* getirisi %11.91 olur.

Enflasyon %11.30 ise negatif faize geçebilmesi için mevduat oranının brut %12.70 in altında olması gerekir. Ben mi yanlış hesaplıyorum?

5.  Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    Forum hayır propagandası yapacağım diye akla mantığa uymayan saçma korkular türetenlerle dolu iken yazdığınız abesle iştigal.
    Yurtdışındaki çakma vatanseverleri savunduğumu nerden çıkardınız? Burası siyaset veya propaganda topiği değil. Önceki paylaşımlarınızı okurdum ama son yazılarınız resmen sadece AKP savunuculuğundan öteye gitmiyor. Burada herkes parasının değerini korumanın peşinde, siyasi görüşü veya inancı kendinedir herkesin.

6. Ekonominin durumu hakkındaki tek gösterge paranın değeri değildir.
    Bunu bilmiyor olamazsınız.

Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    DolarTL son 8 buçuk yılda 1,14 TL 'den neredeyse 4 TL ye kadar yükselmiş burada "dolar azıcık yükselmiş onun dışında ülkede sorun yok" diye yazıyor. Şu akp fanatiği yazarları kale almayın.

Aynı dönemde Suriye Lirasına bakın neredeyse bizim Lirayla yakın oranda değer kaybetmiş Yani 50' lerden 200 lere 4 kat yükselmiş.

Hint fakiri diye lakabı olan ülkenin yani Hindistanın para birimi ise son 8 buçuk yılda dolar bazlı sadece 0,3 kat değer yitirmiş . Yani hiç değer yitirmemiş bile diyebiliriz.

Hint parasından bile kat kat değersizleşen paramız oldu bu son 8 buçuk yılda. Onun dışında sorunumuz yok.

YERSEN!!!!

7. TL yıllarca çok değerli oldu.
    Ekonomimiz çok iyi ekonomimiz çok iyi yönetiliyor demiş miydiniz o yıllarda çok merak ediyorum.
    Yoksa demiştiniz de bunun sebebi yüksek faiz alıyor oluşunuz muydu?

8. Millet evet çıkarsa elinziden devlet paranızı alacak diye manyakça paranoyalar pompalarken ben böyle birşey olmaz dediğimde siyaset yapmış oluyorum.
    veya birileri sgk uzmanıyım diye ün yapmış birinin köşe yazısını paylaşınca sorun yok ama ben ekonominin durumuyla ilgili farklı bir fikri yazan yazarın yazısını paylaşınca siyaset yapmış oluyorum
    Komik. Sadece komik.
    Birilerinin ekonomiyi berbat ötesi görme hakkı varsa benim de olduğu gibi görme hakkım vardır.

Alıntı Originally Posted by chilypeppers Yazıyı Oku
    Yurtdışındaki çakma vatanseverleri savunduğumu nerden çıkardınız? Burası siyaset veya propaganda topiği değil. Önceki paylaşımlarınızı okurdum ama son yazılarınız resmen sadece AKP savunuculuğundan öteye gitmiyor. Burada herkes parasının değerini korumanın peşinde, siyasi görüşü veya inancı kendinedir herkesin.

Sayfa 268/1024 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368768 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •