Ben senin ve bir kaç arkadaşın buradaki yazılarını okudum sadece..yandaş kalemsörleri pek okumam esasen..ama madem israr ettin okuyayım, belki sen haklısındır..saygılar..
Ha birde geçmişte bu metodların hepsi denendi memlekette..uçup kaçarken tedbir alınmadığı için hepsi aynı kapıya/duvara çıktı..dolar sıkılaştığı ölçüde herhangi bir metodun bizi refaha erdireceği yok..![]()
iphone kaçtan satılıyordu şimdi kaç para? hani kim neyi kazandı? ben hep 50 liralık alıyorum kafasındaysan tabi diyecek bişey yok
yok tradingden bahsediyosan, e ya terste kalırsan? forex sitelerinin girişinde yazan "%80 ekside, %20 artıda" ibarelerini unutma istersen. volatilite sırasında risk alıp kazanan varsa helali hoş olsun. ama kaybeden sessiz çoğunluğu unutma.
Yer İmleri