Sayfa 177/1252 İlkİlk ... 771271671751761771781791872272776771177 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 1,409 - 1,416 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    HSBC Ankara
    TL 19% 32-40 gun min 10K TL
    USD 4.50 32-40 gun min 10K dolares.
    Bu oranlari arkadas almis.
    HSBC genelde olu oranlar verirdi.
    Sasirdim.
    Syg,
    Merhaba Sn. Dudu
    HSBC şubeleri kapattı ve faaliyet göstermiyor diye biliyorum bu konuda bilgi alabilirmiyim sizden ?
    Selamlar

2.  Alıntı Originally Posted by bir-esnaf Yazıyı Oku
    Merhaba Sn. Dudu
    HSBC şubeleri kapattı ve faaliyet göstermiyor diye biliyorum bu konuda bilgi alabilirmiyim sizden ?
    Selamlar
    Büyükşehirlerde Azda Olsa Şubeleri Duruyor.
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    aynen üstad yazıda çok ince detaylar var ! tüketimin artması için doların stabilize olması gerektiği vurgusu çok önemli ! yani ne düşük kur isteniyor nede her gün dans eden bir kur !
    Sevgili Bahri biraz öyle umuyormuşsun gibi geldi bana..

Dolar globalde sıkılaşırken, bu kadar döviz açığıyla doları bu seviyelerde hiç bir güç sabit tutamaz, söyliyeyim..

4.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Sevgili Bahri biraz öyle umuyormuşsun gibi geldi bana..

Dolar globalde sıkılaşırken, bu kadar döviz açığıyla doları bu seviyelerde hiç bir güç sabit tutamaz, söyliyeyim..
    enki üstad alakası yok istersen bir daha oku ) bende nedense senin için aynı şeyi düşünüyorum umuyormuşsun gibi geliyor ! Sabit tutma diye bir şey yok ki !! kontrollü dolar artışı kontrollü faiz artışı her şey açık !yani bir günde bir araba parası kazandırmasın dolar

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    enki üstad alakası yok istersen bir daha oku ) bende nedense senin için aynı şeyi düşünüyorum umuyormuşsun gibi geliyor ! Sabit tutma diye bir şey yok ki !! kontrollü dolar artışı kontrollü faiz artışı her şey açık !yani bir günde bir araba parası kazandırmasın dolar
    Ben senin ve bir kaç arkadaşın buradaki yazılarını okudum sadece..yandaş kalemsörleri pek okumam esasen..ama madem israr ettin okuyayım, belki sen haklısındır..saygılar..

Ha birde geçmişte bu metodların hepsi denendi memlekette..uçup kaçarken tedbir alınmadığı için hepsi aynı kapıya/duvara çıktı..dolar sıkılaştığı ölçüde herhangi bir metodun bizi refaha erdireceği yok..

6.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    arabada dolarla/euroyla satıldığı için bişey kazandırdığı yok bahri kardeşim şunu bi anlasanız...

TL değer kaybediyor dolar genelde artmıyor. Dolar artışı için dolar endeksine bakmanız lazım.

7.  Alıntı Originally Posted by harakiri35 Yazıyı Oku
    arabada dolarla/euroyla satıldığı için bişey kazandırdığı yok bahri kardeşim şunu bi anlasanız...

TL değer kaybediyor dolar genelde artmıyor. Dolar artışı için dolar endeksine bakmanız lazım.
    nasıl kazandırmadı : ) benim anlatmak istediğim volatilite ! x.15 den x.90 a çıkarsa bal gibi kazandırır

8.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    nasıl kazandırmadı : ) benim anlatmak istediğim volatilite ! x.15 den x.90 a çıkarsa bal gibi kazandırır
    iphone kaçtan satılıyordu şimdi kaç para? hani kim neyi kazandı? ben hep 50 liralık alıyorum kafasındaysan tabi diyecek bişey yok

yok tradingden bahsediyosan, e ya terste kalırsan? forex sitelerinin girişinde yazan "%80 ekside, %20 artıda" ibarelerini unutma istersen. volatilite sırasında risk alıp kazanan varsa helali hoş olsun. ama kaybeden sessiz çoğunluğu unutma.

Sayfa 177/1252 İlkİlk ... 771271671751761771781791872272776771177 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •