Alıntı Originally Posted by surcontre Yazıyı Oku
Dolardaki hareketi zaten yakalarsanız, öngörünüz tutarsa yine bu üründe değil de, doların kendisinde beklenmeli kişisel görüşüm.
Bu hükümetin ne yapacağı da belirsiz, öngörülemez oldu bence.
Yani yukarı koparsa belki çok kopar..

Hem dolardan kazanayım, hem de bankanın bu ürününden faiz alayım deyip de başarırsanız sizi tebrik ederim..

Ben de mecbur takip ederim ama hic dolar alıp satmam.
Bankalarla da hic isim olmaz.
Bütün para aracı kurumlarda, hisse senedi, vob, vob reposu vs.. reel olarak para erimesin diye uğraşıyorum bir süredir.

Kişisel görüşümü yazdım, akıl verdigimi düşünmesin kimse, haddim değil..
Bilgi paylaşımı yapıyoruz..
tabii ki forumlar bilgi payaşımı için var zaten..bende sizlerin fikirleri sormak için zaten yazdım..bana mantıklı gibi geldi..ama sonunda zarar yazmakta var..sedece benim gözümden kaçan olası bir risk varmı onun için sormuştum zaten..mesela olası risk hükümet sistemi degişti.. ve yakın zamanda secim yok doların çok yükselmesi secim öncesi gibi hükümeti rahatsız etmeyebilir ..faizlerin artması daha rahatsız edici olabilir..çünkü piyasa kilitlendi..nakit dönmüyor piyasada..nakti olan bile ödemesini sallıyor...bu durumdan nemalanmak için..faziler sadece mütehitleri degil herkesi vuruyuor..dediginiz dogru olabilir ..faiz artışı bile gelmeye bilir ..ki gelmezse ozaman dolar 32 günde 5,40 lara çıkablirde...