Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku
aslinda beyin cimlastigi yapilacak bir konu daha cikti son mesajlarda....

SORU

elimde yazici var satmiyorum.... satmadigima gore burdan daha yuksek seviyeler gorecegini dusunuyorum ...

ama ek alimda yapmiyorum dahasi elimde olmasa buralardan almazdim diyorum ....

peki insan yukselecegini dusundugu hisseyi neden almaz ? bunun mantigi nedir sizce....

bu arada tektar ediyorum elimde olmasa burdan yaziciya asla girmezdim ...
Fiyat yukselirken lot attirma mantigina gore bu hisseden cikip baska hisseye gecme yakin gelecekte FANTAZI den baska birsey degildir.

Sizin yazicdan almak istememeniz fiyatin dusme durumunda diger yazdiklarinizi destekler nitelikte. Fiyat yukselen durumlarda ne yazik ki o daha once yazdiginiz fiyat yukselirken lot artirima destek vermiyor.

Bir de eregliden kucuk bir alis yaptim demistinjz. Siz ilk alinlarinizi buyuk ve saglam yapip sonrasinda kucuk kucuk yukselirken alirim demistiniz. Sonucta ilk aliminiz yuksek hacimli oldugu icin yukarilardan yujselirken almalariniz cok maliyetinizi etkilemez anlaminda. Bunun gibi bi kac yazdiginiz seylerde tezatlik gordugum icin kafam karistiugindan yaziorum. Sakin yanlis anlamyin. Sadece kafalarda soru kalmasin babinda.

Biraz sona espri katalim buzlar erisin.. formasyonlar hakkindan da bazi seyler yazdiniz hepsinin tutmadigi vs yonunde. Ben de hic inanmam ama ben de bir formasyon yarattim kendimce. Patenti bende.

Yazici da tren formasyonu goruyorum...atlayan kazanir...cunku cufff cufff ucgeni olustu. dumanda ucgenden cikti...=)