Sayfa 127/639 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 1,009 - 1,016 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Seddülbahir hocam siz son gelişmeleri nasıl degerlendiriyorsunuz
    Ümit hocam bu ara oldu oldu,yoksa bu iş bitmiştir.Beklentim olacağından yana ama olduramazlarsa mahkeme kapısında sürüneceğiz.O konuda da malumunuz 16 Nisan'dan önce kimse kılını kıpırdatmıyor.
    Nûn

2.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Ümit hocam bu ara oldu oldu,yoksa bu iş bitmiştir.Beklentim olacağından yana ama olduramazlarsa mahkeme kapısında sürüneceğiz.O konuda da malumunuz 16 Nisan'dan önce kimse kılını kıpırdatmıyor.
    Hocam ben de sizin gibi düşünüyorum. Önümüzdeki 20 gün herşeyin belirleyicisi olacak bu süreçte bir gelişme olmazsa galiba bir daha belini düzeltemez gibi...

Sekreter dün mehmet bey spk da demişti. Mehmet Bey de sürekli alacak meselesi için spk ile görüşme halindeyiz diyordu.
    Bugün Mehmet Bey ile görüşmek istediğim halde görüşemedim çok yoğun olduğu ve verdiği bilgiler sebebi ile ihtar aldığı soylenildi.

Olumluya çevirirsek hummalı bir çalışma var son halini almak üzere öyle ise yakın zamanda haber düşebilir değilse zaten battigimizin resmidir.

3.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Hocam ben de sizin gibi düşünüyorum. Önümüzdeki 20 gün herşeyin belirleyicisi olacak bu süreçte bir gelişme olmazsa galiba bir daha belini düzeltemez gibi...

Sekreter dün mehmet bey spk da demişti. Mehmet Bey de sürekli alacak meselesi için spk ile görüşme halindeyiz diyordu.
    Bugün Mehmet Bey ile görüşmek istediğim halde görüşemedim çok yoğun olduğu ve verdiği bilgiler sebebi ile ihtar aldığı soylenildi.

Olumluya çevirirsek hummalı bir çalışma var son halini almak üzere öyle ise yakın zamanda haber düşebilir değilse zaten battigimizin resmidir.
    Zaten alacağa da 30 Haziran'a kadar faiz işlettiler.Totale vurduğunuzda kurtarır ama 2017/6 aylıkta bu alacağın görünmemesi gerekir.Bu ay genel kurul toplansa çok şık olurdu ama min. 2 hafta önceden bildirim gerekli,KV beyanını kaçıracağız sanırım...
    Nûn

4. Süleyman hocam,sosyal medyada yoğun biçimde "giydiriyorsun" bakıyorum.Ege'nin direnişçi ruhu,helal olsun;sosyal medya bu ara çok önemli...

Şikayet etmeyenler lütfen Bimer,Cimer,VDK kanallarını kullansınlar.Oralarda da 16 Nisan sendromu var ama olsun,bir süre askıda bekler;sonra işleme alınır.Bir şekilde "biz rahatsızız" dememiz lazım.Haberdar olurlar...-ki zaten oluyorlar da...
    Nûn

5.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Zaten alacağa da 30 Haziran'a kadar faiz işlettiler.Totale vurduğunuzda kurtarır ama 2017/6 aylıkta bu alacağın görünmemesi gerekir.Bu ay genel kurul toplansa çok şık olurdu ama min. 2 hafta önceden bildirim gerekli,KV beyanını kaçıracağız sanırım...
    O zaman 30 haziran ve sonrası için birleşme şartı mi var yani alacak meselesinin çözümü

6.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    O zaman 30 haziran ve sonrası için birleşme şartı mi var yani alacak meselesinin çözümü
    Ee yani yoksa faiz işletmek zorundalar...isin içinden çıkamazlar...bu defi muhalifinden anlamak oluyor..

7. Takipçi sayısı dikkat çekici herkes beklemede..batabilirde uçabilirde ...bekliyoruz sabırsızlıkla..

8.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    Takipçi sayısı dikkat çekici herkes beklemede..batabilirde uçabilirde ...bekliyoruz sabırsızlıkla..
    Eşleşme kaç acaba ?

Sayfa 127/639 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •