Sayfa 303/1023 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 2,417 - 2,424 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. savaş davullarının çalındığı dünyada bu ortamda üretim müretim vasafiso
    güçlü orduya ,askeri güce sahipsen önümüzdeki süreçte ayakta kalırsın,şükür bu milletin en iyi yaptığı şey tarih boyu sıkıntı çekmeyeceğiz
    ülkelerin trilyonlarca dolar borçlarının olduğu,ekonomik tüm sitemlerin hayal üzerine kurulduğu sistemi en büyük talihsizliğimiz bizler yaşayarak,yaşattırarak öğreniyoruz(algılayabilene)
    yoksa altın dahil değerli tüm madenler üretilebilir,bügünün en değerlisi yarin en kıymetsize dönüşebilir belki çok kısa bir süre sonra değer tanımı yapanlar tarafından bir hıyar en kıymetli şey olarak bizlere sunulabilir; değer tanımları her şey için bügün böyle yarin çok daha farklı şekilde olacak yönetenler üst akıl tarafından bizlere sunulacak
    kendi başına üretip yeterliliğini sürdürebilenler,borçsuz olanlar ve yarin hayatta kalmayı becerebilecekler ayakta kalacak en basit bir şekilde ,
    serveti ,trilyon ,milyon dolarları geçenler bu kadar piyasa ve koşulları düşündüğünü zannetmiyorum
    en basit ve yalın anlatım şekliyle no stres no vitamin ;piyasadan zevk almaya bakmak en iyisi gibi
    2010 yılından bügüne reel anlamda istisnalar hariç çoğu kimse zararda ,üçlü sac ayağı döviz,faiz ve borsa arasında çırpılıp durmakta yatırımcı giden ömürde cabası
    elinde ki hisse şu olacakta ,dolar şuna çıkacakta ,faiz den şukadar kazanacakta ....
    kalın sağlıcakla
    ytd,syg

Faizin artacağını düşünerek 4.82den aldığım dolarları 4.78de bozdurmuştum. Faiz kararını beklerken Reisin bir cümlesini altta gördüm. "Büyük yatırımcıların muhattabı artık sadece C.Başkanı" diye. Dedim reis bize selektör yapıyor en güzeli alayım. 4.76 gibi tekrar aldım birde baktık ki faiz arttırılmadı.

Reise binlerce teşekkür ederim...Yarı yolda bırakmadı bizleri düşündü hamdolsun, varolsun..
    Yazdıklarımın Hiçbirisi Yatırım Tavsiyesi değildir.

Asya açılsın bakalım dolar/TL orada ne yapacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4.  Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    USD için bence faiz artmayacağı veya düşük artış fiyatlandı. Eğer süpriz bir artış olursa 4.68 - 4.72 bandına çekilebilir. Eğer artmaz ise anlık tepki ile yukarı artar ama bu seviyelere döner şeklinde bir tahminim var.
    Sanki atmışız tutmuş.

İlk kez bir toplantı öncesi döviz depo ihalesine “0” teklif geldiği gün TCMB faiz arttırmadı ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    İlk kez bir toplantı öncesi döviz depo ihalesine “0†teklif geldiği gün TCMB faiz arttırmadı ..
    Ben de buna aldandim veelimdeki dolarlari 4.7622 den verdim. Hala kendime gelemedim. 4.76 yi artik kolay kolay gorecegini sanmiyorum essekten dusmuse dondum.

31 Temmuza kadar MB 4.20 den dolar satma mevzusu hala geçerli....O zamana kadar 4.90 üstü kapanış zor gibi ....Çekirdekleri alıp 1 hafta sonra ne olacak bakmak lazım..............

Sayfa 303/1023 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •