savaş davullarının çalındığı dünyada bu ortamda üretim müretim vasafiso
güçlü orduya ,askeri güce sahipsen önümüzdeki süreçte ayakta kalırsın,şükür bu milletin en iyi yaptığı şey tarih boyu sıkıntı çekmeyeceğiz
ülkelerin trilyonlarca dolar borçlarının olduğu,ekonomik tüm sitemlerin hayal üzerine kurulduğu sistemi en büyük talihsizliğimiz bizler yaşayarak,yaşattırarak öğreniyoruz(algılayabilene)
yoksa altın dahil değerli tüm madenler üretilebilir,bügünün en değerlisi yarin en kıymetsize dönüşebilir belki çok kısa bir süre sonra değer tanımı yapanlar tarafından bir hıyar en kıymetli şey olarak bizlere sunulabilir; değer tanımları her şey için bügün böyle yarin çok daha farklı şekilde olacak yönetenler üst akıl tarafından bizlere sunulacak
kendi başına üretip yeterliliğini sürdürebilenler,borçsuz olanlar ve yarin hayatta kalmayı becerebilecekler ayakta kalacak en basit bir şekilde ,
serveti ,trilyon ,milyon dolarları geçenler bu kadar piyasa ve koşulları düşündüğünü zannetmiyorum
en basit ve yalın anlatım şekliyle no stres no vitamin ;piyasadan zevk almaya bakmak en iyisi gibi
2010 yılından bügüne reel anlamda istisnalar hariç çoğu kimse zararda ,üçlü sac ayağı döviz,faiz ve borsa arasında çırpılıp durmakta yatırımcı giden ömürde cabası
elinde ki hisse şu olacakta ,dolar şuna çıkacakta ,faiz den şukadar kazanacakta ....
kalın sağlıcakla
ytd,syg![]()
Yer İmleri