Sayfa 629/682 İlkİlk ... 129529579619627628629630631639679 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 5,025 - 5,032 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by Future1905 Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim üstat peki sizce yarın nasıl bir gün olur sizce galip ozgyo da olduğu gibi burdada açıkçı yakalamışmıdır
    galıpp metro kurumundan ne alıs yaptı ne satıs ne avgyodan ne avturdan bende bekledım kendını kendı aracı kurumuyla gostersın dıye ama o sekılde gırmedı.yarın avtrun 1,60 acmasını beklıyorum egerkı tavanı bu sekılde 1 1,300m lotve kapanısta 1,9m l otla kapadıgını gorduk bakalım yarın o la hayrola.........
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

2. 1.44 ten 1 milyon lot açık var ne dersiniz ozgyo gibi olur mu

3.  Alıntı Originally Posted by Future1905 Yazıyı Oku
    1.44 ten 1 milyon lot açık var ne dersiniz ozgyo gibi olur mu
    Hangi kurum ben yarın bakayım ona matrıksten

ASUS_Z002 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

4. Galibin kâğıtlarında açık yapmak bıraz zor gıbı ya başka kurumdan çorman gelır benim attıgım pastada 4 5 kurumdan mı bahsedıyorsunuz

5.  Alıntı Originally Posted by west_77 Yazıyı Oku
    Hangi kurum ben yarın bakayım ona matrıksten

Excel dosyası olarak gördüm twiterda matriksten bakabilirmisin detayına

6.  Alıntı Originally Posted by west_77 Yazıyı Oku
    Galibin kâğıtlarında açık yapmak bıraz zor gıbı ya başka kurumdan çorman gelır benim attıgım pastada 4 5 kurumdan mı bahsedıyorsunuz

Açığı galip yapsaydı bugün tavan yaptırmazdı diye düşünüyorum

7.  Alıntı Originally Posted by Future1905 Yazıyı Oku
    Excel dosyası olarak gördüm twiterda matriksten bakabilirmisin detayına
    Yarın msj at unutmayım sana zahmet dünkü pastaya bakayım bırde 1 haftalık takasa bakalım bugün veren 3 4 kurumu inceleyim ellerınde mal varmı yokmu önceden

8. Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Sayfa 629/682 İlkİlk ... 129529579619627628629630631639679 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •