Sayfa 215/822 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315715 ... SonSon
Arama sonucu : 6572 madde; 1,713 - 1,720 arası.

Konu: YKBNK - Yapı ve Kredi Bankası

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
    Piyasaya göre bu fiyat ucuz değil diyebilirsin
    Ucuz değil de diyebilirsin

ama kalkıp bana burada mal pazarlıyorsun dersen senden etkilenen insanlar var dersen orda dur deriz.

insanlar neden benden etkileniyorlar sizce. yazdığım yazılardan yazıların yanındaki yeşillerden dolayı sanıyorsan beni tanımamışsın.
    Tanışırsın benle akinolularla zamanla sabret .

son yazdığın iki yazı gibi yazarsan yaşarsın forumlarda yoksa yaşatmaz seni yazdıkların çünkü ben 1999 dan beri burdayım.
    dersin ilerde ykbnk da bu lavuklara bir çaktık malı iki sene kendilerine gelemediler dersin.

forumlardaki şehir efsaneleri ile karıştırma

çünkü benim yerim yurdum işim eşim üç beş aşağı bana bakıp mal alanlar tarafından bilinir.
    bizi diğer gözükmeyen şehir efsanelerinden ayıran en büyük fark budur.

dikkat et şehir efsanesi diyorum.
    ben hayatımı bu işten değerlemeden kazandım. bu kazanımlarımı da afeder sin bu tahtadaki leş kargalarına kaptırmam.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

2. koskocaa yapı kredi bankasında mal pazarlıyor diyene gerizekalı derler

3.  Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    Piyasaya göre bu fiyat ucuz değil diyebilirsin
    Ucuz değil de diyebilirsin

ama kalkıp bana burada mal pazarlıyorsun dersen senden etkilenen insanlar var dersen orda dur deriz.

insanlar neden benden etkileniyorlar sizce. yazdığım yazılardan yazıların yanındaki yeşillerden dolayı sanıyorsan beni tanımamışsın.
    Tanışırsın benle akinolularla zamanla sabret .

son yazdığın iki yazı gibi yazarsan yaşarsın forumlarda yoksa yaşatmaz seni yazdıkların çünkü ben 1999 dan beri burdayım.
    dersin ilerde ykbnk da bu lavuklara bir çaktık malı iki sene kendilerine gelemediler dersin.

forumlardaki şehir efsaneleri ile karıştırma

çünkü benim yerim yurdum işim eşim üç beş aşağı bana bakıp mal alanlar tarafından bilinir.
    bizi diğer gözükmeyen şehir efsanelerinden ayıran en büyük fark budur.

dikkat et şehir efsanesi diyorum.
    ben hayatımı bu işten değerlemeden kazandım. bu kazanımlarımı da afeder sin bu tahtadaki leş kargalarına kaptırmam.
    Bana yazmayacaktın sanırım duramadın.
    1.Sana mal pazarlıyorsun demiyorum ama sürekli ucuz ucuz diyerek gözümüze sokma.
    2.Tanışalım sıkıntı yok.
    3.Forumlarda yaşamak gibi bir emelim yok doğru gördüğümü yazarım yazdıklarım dokunuyorsa sende sıkıntı var demektir.
    4.Senin yerin yurdun beni ilgilendirmez şehir efsanesi olsan ne olur olmasan ne olur
    5.Piyasanın gerçekleri seni neden bu kadar üzdü anlamadım fikirlerimi beyan ettim ve bence doğrularda.
    Al malını çekil kenara o zaman sana göre ucuzsa her gün her gün ucuz algısı yaratma ben bu noktada seninle çelişiyorum işte.

4.  Alıntı Originally Posted by Whitewalker Yazıyı Oku
    koskocaa yapı kredi bankasında mal pazarlıyor diyene gerizekalı derler
    Mal pazarlıyor cümlesi nerede bir gösterin de görelim anlayışınız mı kıt sizin vela havle nasıl insanlarsınız siz.

5.  Alıntı Originally Posted by fLameng Yazıyı Oku
    Mükemmel bir alım sebebi aramıyoruz sayın alisutcu piyasa dengelensin diyoruz.Bahsettiğiniz hisseler sanayi hisseleri bankacılık değil Yapı kredi bankasından konuşuyoruz piyasa değeri 20 mlyr.olan bi bankadan 10 kat değil 1 kat kazanmak bile bana göre olağanüstü bir durum şu an için tabiki. Şu tabloda ne arçelik ne sasa nede tüpraş karşılaştırılabilir.Bana desenizki Ford otomotiv 15 lira olmuş. Piyasa dehşet kötü iflaslar olacak gözüm kapalı alırım Ford otomotivi ama bankacılık çok farklı aynı kefeye koymayın bence elma ile armut gibiler örneğiniz olmamış malesef.Yapı kredinin fiyatı iner 1 liraya piyasa değeride 8 mlyr olur o zaman dediğiniz gibi olabilir ama 20 mlyr değerinde olan bir banka için afaki fırsat şu an için gözükmüyor malesef.
    Sirket isimleri ve fiyat seviyelerinden bagimsiz olarak soyledigim sey su: Almak icin en cok sebep zirvelerde, almamak icin en cok sebep de diplerde oluyor. Ben size suanda hemen aklima gelecek 20 tane sebep yazabilirim Turkiyede banka hissesi almamak icin. Hatta bircogunu zaten kurumlar agirligini azalt seklinde yaziyor.
    Ben algiya bakiyorum, olmasi gereken fiyat vs ye degil.

6. Ucuz ucuz diye diye algı yaratmayın diyorum neresini anlamadınız bu cümlenin hecelerim isterseniz.
    2.60 dan beri ucuz kime göre neye göre ucuz...

7.  Alıntı Originally Posted by Whitewalker Yazıyı Oku
    koskocaa yapı kredi bankasında mal pazarlıyor diyene gerizekalı derler
    Aynen kim kime mal pazarlayacakmış
    1.8 Milyar lotu halka açık
    günlük işlem hacmi 40 50 milyon lot..

Binlerce göz bu hisseyi izliyor..

Patron hisseleri ile karıştırmayı bi spekülatör 1500 tane KY ..

Burada büyük oyuncu çokkk..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
    Ben yakın zaman diliminde
    dünyada geriye dönük grafikleri simüle ederek para kazanma devrinin bittiğinin
    gerçek değere göre hareket tarzının başladığını düşünüyorum.

yani kriz oldu hepsi tabana gelsin dört beş kat çakılsın alayım
    trend yukarı gitsin çakayım devri bitti.

bankacılık endeksi zaten son çıkışta gitmedi.
    koskoca piyasaya direndi.

trend yukarı idi.
    şimdi aşağı döndü trend bankacılık öldük bittik.

kaç kişi banka kağıdı ağırlıklı portföy yapabilir.

büyük bir yatırım bankası Türkiye için yazı yazıp
    iç savaş, batma dolar sekiz tl ler konuşulan yerde mal sattırdılar maliyet 1.8 usd den adam 0.60 usd ye mal satıp
    bu parayı yurt dışına çıkardığı yerde GERÇEK KARŞITLAR MAL ALIR.

Birde şöyle düşünün bu tahtanın dinamikleri atıyorum 3 milyon lot bozmaya başlarsa bunu sen diplere yakın zannettiğin
    bir yerde alırsan adam dahada aşağıyı gösterecektir.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

Sayfa 215/822 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315715 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •