Sayfa 177/946 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277677 ... SonSon
Arama sonucu : 7565 madde; 1,409 - 1,416 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1. Sn cass tşk. Patron resmen intikam aldı bedelliye katılım az olunca kağıdı 3 ay sürünürdü çok kişi döküldü. Şimdide yeni operasyon başladı. Sanki burda çoğumuz ilk defa şirketi görüyoruz. Arkadaş forum sayesinde şirketin donuna kadar herseyini ogrendik. Kağıt çok yukarıda gidebilir veya gitmeyebilir. Ben derim karı cepte görün fazla aşık olmayın. Sonra forumu aglama duvarina cevirmeyin Herkese iyi pazarlar

2. Tekart gyo herkesinin kafasını karıştırdı ve cuma günü güzel operasyon yapıldı havada bir haberdi hisse toplamak için kullanıldı bedelsiz den dolayı uçacağını sananlar haberin fos çıktığını sandı ve sattı güzel operasyondu bravoo

3.  Alıntı Originally Posted by Fasarya34 Yazıyı Oku
    Tekart gyo herkesinin kafasını karıştırdı ve cuma günü güzel operasyon yapıldı havada bir haberdi hisse toplamak için kullanıldı bedelsiz den dolayı uçacağını sananlar haberin fos çıktığını sandı ve sattı güzel operasyondu bravoo
    Sn fasarya ky sürekli duygularıyla kaybetme endişesiyle işlem yaparsa sürekli ben sattım gitti olur. Burada bu hissenin desteğini direncini tekniğini yazıyoruz. Ötesinde fikirlerimizide dile getiriyoruz bir kaç fazla msj yazınca özelden yada sayfadan
    laf atmalar patron adamı olup ky düşmanı yaftaları bile yapıştırmalar saçma sapan durumlar çıkıyor.
    Adamlar özelden yazıp tekniğini sorup fikrimi soruyor beklentim bu yönde diyorum
    bugün çıkar diyorum şöyle böyle diyorum. Abartıyorsun bize hisse aldırmayamı çalışıyorsun diyor. Ulan banane senin alacağın 10 bin 20 bin lottan hatta sizin gibi adamlar hiç almasın Sonra hisse çıkınca
    özür diliyor, e sen gömüyordun beni
    kıymeti kaldımı şimdi özrün. Ky bazen hak ediyor diyeceğim dilim varmıyor herkese bol kazançlar. .

Ben senin yerine söyleyeyim küçük yatırımcı herşeyi hak ediyor. Cuma günü twitter da denk geldi whatsap grubu kurmus. İyi güzel bur bakalım dedim neler var neler yok abim ücretli olduğunu söyledi. İyi güzel ücretli olsun ere hisse hakkında birşey biliyormu bence bilmiyor birileri bir şey söylemiş kulaktan dolma söyler hep. Tektu kardeşim bu patron hissesi tekniğe analize pek bakmaz. Bakarmış gibi gözükür ağlatır... Küçük yatırımcı saf kalıyor bazı konularda Herkez e her şeye inanıyorlar. Bizim burdaki yazılarımız hisseyi övmek falan değil hissedeki beklentinin bitmediğini göstermek. Hisse pazarlayacak olunsa oooooo çok fazla atlayacak var ama 3 5 lira pata için kimsenin vebalini almaya gerek yok o alınan 3 5 lira insandan 5 10 lira olarak geri çıkar onu düşünen varmı acaba...
    ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!!
    SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Şimdi 2 3 gün önce hisse şöyle böyle diyen arkadaşlar bu söylenen laflara bakip ta hisse sattıysa ve şuan pişmansa suç kimin bunları söyleyen mi yoksa uygulayan mı. Burda herkez şunu anlaması lazım kimse kimsenin babasının oğlu değil. Herkeze bol kazançlar . Kar cebe yakışır diyen varsa sat butonu orda. Ben bu işten para kazanırım hala diyene al butonu orda. Ben beklerim ne olursa olsun diyen varsa da ekran orda klavye burda
    ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!!
    SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

6.  Alıntı Originally Posted by Amor6666 Yazıyı Oku
    Ben senin yerine söyleyeyim küçük yatırımcı herşeyi hak ediyor. Cuma günü twitter da denk geldi whatsap grubu kurmus. İyi güzel bur bakalım dedim neler var neler yok abim ücretli olduğunu söyledi. İyi güzel ücretli olsun ere hisse hakkında birşey biliyormu bence bilmiyor birileri bir şey söylemiş kulaktan dolma söyler hep. Tektu kardeşim bu patron hissesi tekniğe analize pek bakmaz. Bakarmış gibi gözükür ağlatır... Küçük yatırımcı saf kalıyor bazı konularda Herkez e her şeye inanıyorlar. Bizim burdaki yazılarımız hisseyi övmek falan değil hissedeki beklentinin bitmediğini göstermek. Hisse pazarlayacak olunsa oooooo çok fazla atlayacak var ama 3 5 lira pata için kimsenin vebalini almaya gerek yok o alınan 3 5 lira insandan 5 10 lira olarak geri çıkar onu düşünen varmı acaba...
    [emoji1319][emoji1319][emoji1319]

Sayfa 177/946 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277677 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •