Originally Posted by alyel Sağolun efendim Pencere/balkon müdavimi olarak buralardayım hep. Lakin, "sofra" buluşmaları fotoromanı tiryakisi olarak, endişeye garkolmuş durumdayım bu kez. Umarım hayalkırıklığı olmaz Sağlığınıza. Onu efendim, bu hayin darbeciler düşünecekkti! Çok bakarlar Reha GAYA gelecek, benim kelimi çekecek deye!
Originally Posted by FIRTINA ... Üstüne birde cekin denyılsındanda ikram edeceğim. ... Ben, öhh-ö, eee önceden deyim, alsam
Her şey sudan meydana gelmiştir. Thales
Originally Posted by FIRTINA Efennim benim adım FIRTINA. ... 7 tane turşu kurdum. Merak buyurmayın hiç bir dostum eli boş dönmez. Üstüne birde cekin denyılsındanda ikram edeceğim. Hatta yetmedi üstüne kendi elimle yapıp kitle uğraşmadığım sarışınlarada bindireceğim. Bu ünvanı boşuna hak etmedik RAKAM, RAKAM, RAKAM!
Harcırahlar yazılıpduru,bu iyi... Ağırlıklı ortalamaya vurunca beleş bir tur olacak zannımca.
Kendini yontmayı unutma der Zeus....
Originally Posted by reha kaya RAKAM, RAKAM, RAKAM! 20 okka yetermi efennim ?
Originally Posted by FIRTINA 20 okka yetermi efennim ? May the force be with you
Originally Posted by InFeRnO Ben, öhh-ö, eee önceden deyim, alsam Abimmmm, sen en iyisi bir akşam önceden gel. Ormanda seninle ağaçları sayıp cekin denyılsını içeriz
Originally Posted by FIRTINA 20 okka yetermi efennim ? Yola bile çıkmam, ben selam versem 20 okka getirirdim! Sarışına dönmem sayesinde!
Forum Rules
Yer İmleri