Originally Posted by reha kaya Reçel pavlikasından bol bol dağıtıyorsunuz da, daha biz bir halt göremedik! Sapancaya gelen ahali kaçar, okka reçel ilen dönecek? Hamdi beyin pavlikası üretimi reçellerden, kaç bidon gelecek? Ahali gak guk değil, kesin rakamlar ister! Efennim benim adım FIRTINA. ... 7 tane turşu kurdum. Merak buyurmayın hiç bir dostum eli boş dönmez. Üstüne birde cekin denyılsındanda ikram edeceğim. Hatta yetmedi üstüne kendi elimle yapıp kitle uğraşmadığım sarışınlarada bindireceğim. Bu ünvanı boşuna hak etmedik
Originally Posted by FIRTINA ... Üstüne birde cekin denyılsındanda ikram edeceğim. ... Ben, öhh-ö, eee önceden deyim, alsam
Her şey sudan meydana gelmiştir. Thales
Originally Posted by InFeRnO Ben, öhh-ö, eee önceden deyim, alsam Abimmmm, sen en iyisi bir akşam önceden gel. Ormanda seninle ağaçları sayıp cekin denyılsını içeriz
Originally Posted by FIRTINA Abimmmm, sen en iyisi bir akşam önceden gel. Ormanda seninle ağaçları sayıp cekin denyılsını içeriz Korktum birden
Originally Posted by FIRTINA Efennim benim adım FIRTINA. ... 7 tane turşu kurdum. Merak buyurmayın hiç bir dostum eli boş dönmez. Üstüne birde cekin denyılsındanda ikram edeceğim. Hatta yetmedi üstüne kendi elimle yapıp kitle uğraşmadığım sarışınlarada bindireceğim. Bu ünvanı boşuna hak etmedik RAKAM, RAKAM, RAKAM!
Originally Posted by reha kaya RAKAM, RAKAM, RAKAM! 20 okka yetermi efennim ?
Originally Posted by FIRTINA 20 okka yetermi efennim ? Yola bile çıkmam, ben selam versem 20 okka getirirdim! Sarışına dönmem sayesinde!
Originally Posted by reha kaya Yola bile çıkmam, ben selam versem 20 okka getirirdim! Sarışına dönmem sayesinde! Originally Posted by FIRTINA 20 okka yetermi efennim ? Reha bey 20 okka yetmez mi? Ağır misafir böyle oluyor demek Hani sanatçılar konsere gelmeden önce istekleri oluyor ya ağır misafirde de oluyormuş demek.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk. >>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Forum Rules
Yer İmleri